עבור לתוכן

Battlefield 3 - דיון מקדים

Featured Replies

פורסם

כע אני יודע גם אני שיחקתי באלפא...

• תגובות 4.2k
  • צפיות 374.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

כמה דברים לגבי הבטא שלא הבנתי לגמרי, היא פתוחה לכולם או רק לקבוצה מסויימת? (כמו אלה שהזמינו את MOH)

או שאלה רק מקבלים את "הזכות" לשחק יומיים לפני כל השאר?

אם היא "סגורה" , מישהו יודע מאיזה אתרים ניתן להשיג גישה לבטא?

המשתמש שלי בCambat Testing נסגר ועוד לא אישרו לי את החדש... ורציתי לדעת אם יש גם מקומות אחרים שניתן להשיג גישה לבטא.

פורסם
  • מחבר

היא פתוחה. מי שיש לו את MOH הגרסא המיוחדת או הזמין את BF3 מוקדם, יזכה להיכנס לבטא יומיים לפני כולם.

פורסם

קצת מוזר בטא פתוחה לגמרי , לא?

פורסם

הבטא פתוחה לכולם. לדעתי, צעד חכם של EA להגדיל את מכירות :)

קראתי בפורום אחד אנגלי שבטא מתחיל ב-9 בספטמבר :)

פורסם

קצת מוזר בטא פתוחה לגמרי , לא?

גם של BC2 היתה פתוחה. קודם היתה סגורה ואז פתוחה, והפתוחה זה היה סתם מקדם מכירות \ בדיקת עומס על השרתים, לא היה אפילו דרך להגיש באגים.

לסגורה ולפתוחה היו מפות אחרות, הסגורה היתה ב-Arica Harbor והפתוחה היתה Port Valdez. המפה של הסגורה השתנתה (מיקומי MCOM שונים) הפתוחה לא, מה שרק מחזק את הטענה שלי.

פורסם

לא זכור לי שהיית פתוחה, זכור לי רק כמה פה ששחקו -כולל אותי (קיבלו גישה ).

פורסם

PORT VALDEZ השתנתה מהבטא, בבטא לא היה אפשר לעלות לגבעת הצלפים בבסיס הראשון; במעבר בין הבסיס הראשון לשני התוקפים היו יכולים לעלות להר בצד, וגם לא הייתה שמה ספירה של מחוץ לתחום; גם בין הבסיס השלישי לרביעי כמו בין השני לשלישי.

ARICA אם אני לא טועה הייתה רק לקונסולות.

פורסם

גם כמה מקומי MCOM ,אבל הזזה בקטנה.

פורסם

PORT VALDEZ השתנתה מהבטא, בבטא לא היה אפשר לעלות לגבעת הצלפים בבסיס הראשון; במעבר בין הבסיס הראשון לשני התוקפים היו יכולים לעלות להר בצד, וגם לא הייתה שמה ספירה של מחוץ לתחום; גם בין הבסיס השלישי לרביעי כמו בין השני לשלישי.

ARICA אם אני לא טועה הייתה רק לקונסולות.

זה שינויים מינוריים. ב-Arica השינויים של ה-MCOM די השפיעו. הבטא היתה "סגורה" היית מקבל מפתח אם היית מבצע Preorder, או אם היית כבר בטא טסטר. (קיבלתי 2 הזמנות, אחת מ-CT ואחת על ה-Preorder)

אכן, Arica שיחקתי על ה-PS3.

פורסם

אני שיחקתי בבטא של BC 2 PORT VALDEZ כי עשיתי PRE-ORDER.

ARICA הייתה על קונסולים.

פורסם

חברים שלום,

אני מודה שעשיתם לי חשק - איך אני מצטרף לבטא ?

פורסם

מחכה לספטמבר

אם אתה רוצה להיכנס לבטא יומיים לפני אז תעשה PRE ORDER

פורסם

לא הבנתי...אתם אומרים לחכות לספטמבר אבל אנשים פה כבר משחקים בבטא....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים