עבור לתוכן

Battlefield 3 - דיון מקדים

Featured Replies

פורסם

לינק?

לא נצטרך את Origin בשביל להפעיל גרסת retail?

• תגובות 4.2k
  • צפיות 371.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

זה כבר עכשיו ככה. אתה לא מחויב ש-ORIGIN יפעל ברקע כמו סטים בשביל להריץ את המשחקים.

פורסם

מאיפה הגעתם לזה שלא צריך אותו ברקע?

עד כמה שידוע לי היה צריך אותו ב ALPHA של BF3 ויהיה צריך אותו גם בגירסה המלאה ובכל משחק שיצא אחרי זה. אתם לא יכולים להתיחס למה שיש עכשיו, מדובר בגירסת BETA של ORIGIN שחסר בה הרבה דברים, הגירסה המלאה תצא רק בעוד כמה חודשים.

פורסם

כרגע לפחות זה אפשרי בהחלט.

הפעלתי עכשיו את SHIFT 2 שיש לי בORIGIN (השתמשתי בCD KEY מסטים) כשהORIGIN סגור מהספרייה שבה הוא הותקן ועבד לי בצורה מלאה.

לא עלה לי האייקון של ללחוץ על SHIFT+F1 כדי להיכנס לORIGIN וכו'...

מזערתי את המשחק כדי לראות אם הORIGIN נפתח בכל מקרה והוא לא.

זה לא מעיד מה יהיה המצב עם BF3 , אם את האלפא לא היה ניתן להפעיל בלי הORIGIN יכול להיות שזה יהיה גם בBF3 ויכול להיות באותה מידה שלא...

פורסם

האלפא לא אומרת כלום על המלא, לא היה אפילו Server Browser באלפא...

פורסם

:nutty: (זה מהקהילה ולא מהחברה.)

בכל אופן אני מקווה שזה אכן יהיה.

r2mduwocgzkn.jpg

[attachment deleted by admin]

פורסם

האלפא לא אומרת כלום על המלא, לא היה אפילו Server Browser באלפא...

היה Server Browser, ב BATTLELOG היה רשימת שרתים שהרבה פעמים לא ראו בה את הפינג והיא לא הייתה כל כך נוחה, גם הפילטרים שם לא היו מספיק בולטים (היית צריך לחפש את הרשימה עצמה ואז בדף של הרשימה לחפש את הפילטרים).

יש סיכוי גדול שזה גם מה שיהיה במלא, או לפחות דרך אחת להגיע לרשימה (בעזרת השם יהיה גם רשימה במשחק עצמו בלי דפדפן מחורבן).

פורסם

No biggy.

פורסם

היה Server Browser, ב BATTLELOG היה רשימת שרתים שהרבה פעמים לא ראו בה את הפינג והיא לא הייתה כל כך נוחה, גם הפילטרים שם לא היו מספיק בולטים (היית צריך לחפש את הרשימה עצמה ואז בדף של הרשימה לחפש את הפילטרים).

לזה היה הכוונה, לא היה בתוך המשחק.

פורסם

אני בטוח שכך זה יהיה גם במשחק הסופי. זה העיצוב שלו והם לא יתחילו לשנות (באלפא כך ופתאום אחרי אלפא משהו אחר). SERVER BROWSER יהיה ב BATTLELOG וזה קצת דפוק

פורסם

קצת?

קצת דפוק זה העובדה שה-Assault הוא גם ה-Medic. זה שבשביל להחליף שרת נצטרך לצאת מהמשחק, זה הרבה מעבר לקצת דפוק.

פורסם

קצת?

קצת דפוק זה העובדה שה-Assault הוא גם ה-Medic. זה שבשביל להחליף שרת נצטרך לצאת מהמשחק, זה הרבה מעבר לקצת דפוק.

אני אגיד לך כך. זה מעצבן, אבל זה לא משהו שימנע ממני לקנות אותו. זה מטומטם אבל אני יכול לחיות אתו. שיחקתי באלפא ואגיד לך שלהעלות משחק מBATTLELOG לוקח לא יותר זמן מאשר ב SERVER BROWSER של BC 2. בהתחלה בכלל חשבתי שאני משחק בדפדפן שלך (יש כמה ADD-ON ש BF 3 התקין ל FF שלי למשל).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים