עבור לתוכן

אסור להאמין לשלטון

Featured Replies

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4012668,00.html

כל מי שאי פעם נגע בSharePoint יודע שפשוט יש כאן עניין של הגדרות אבטחה לא נכונות.

עלק "האקר מומחה". התשובה של העירייה מעידה על 2 דברים אפשריים:

1.

They're Evil

.2

They're Stupid

מה לפי דעתכם?

פורסם

הם לא יכולים להיות גם טיפשים וגם מרושעים?

סטיב ג'ובס עושה את זה כבר הרבה שנים.....

פורסם

סטיב ג'ובס הוא גם טיפש וגם מרושע?

פורסם

כן. בעיקר מרושע.

הוא לא ממש טיפש, אבל הוא רוצה שנאמין שכן, שהיה לו תירוץ לשקרים שלו. (לדוגמא שמחשבי לוח הם דבר חדש, חדשני ומהפכני שאפל המציאו. האייפאד הוא המכשיר הטוב בעולם.) למרבה הצער הוא לא באמת מטומטם, הוא מנצל את הבורות של הציבור. אני חושב שהוא מטומטם, כי הוא מאנייק. (אל תנסו למצוא יותר מידי היגיון בדבריי :P)

פורסם

זה שאתר פנימי יש לו רגל ב-PUBLIC עוד שרובוטים יכולים להכנס - זה ביג :cleric:

פורסם

כן. בעיקר מרושע.

הוא לא ממש טיפש, אבל הוא רוצה שנאמין שכן, שהיה לו תירוץ לשקרים שלו. (לדוגמא שמחשבי לוח הם דבר חדש, חדשני ומהפכני שאפל המציאו. האייפאד הוא המכשיר הטוב בעולם.) למרבה הצער הוא לא באמת מטומטם, הוא מנצל את הבורות של הציבור. אני חושב שהוא מטומטם, כי הוא מאנייק. (אל תנסו למצוא יותר מידי היגיון בדבריי :P)

נשמע לי די חכם

פורסם

זה שאתר פנימי יש לו רגל ב-PUBLIC עוד שרובוטים יכולים להכנס - זה ביג :cleric:

והעובדה שחצי מהקופות בארץ מוחברות ע"י WIFI ללא סיסמא ומריצות XP עם סיסמה ריקה לא מדאיג אותך?

פורסם

איזה קופות?

פורסם

איזה קופות?

monkey,lips,glasses.jpg

פורסם

איזה קופות?

הקופות שאתה משלם דרכן בחנות, מריצות XP ברוב המקרים ללא שום הקשחה... וכן הקישוריות לחברות הסליקה עוברת דרך האינטרנט, אלא אם אתה חושב שכל תחנת דלק וקיוסק היום מקבלים נל"ן יעודי :smile1:

פורסם

גניבת פרטי האשראי שלי זה אחד הדברים שהכי פחות מדאיגים אותי...

פורסם

טפשים, ברור. או ליתר דיוק, חברת הניהול שהם שכרו לאתר שלהם מעסיקה טפשים.

בחייכם, כשהאקרים טורקים פרצו לאתר של העירייה, לקח להם משהו כמו חצי שנה להחזיר אותו לאוויר!

אבל איך הכותרת רלוונטית לתוכן?

פורסם

נשמע לי די חכם

:-* :-* :-*

פורסם
  • מחבר

טפשים, ברור. או ליתר דיוק, חברת הניהול שהם שכרו לאתר שלהם מעסיקה טפשים.

בחייכם, כשהאקרים טורקים פרצו לאתר של העירייה, לקח להם משהו כמו חצי שנה להחזיר אותו לאוויר!

אבל איך הכותרת רלוונטית לתוכן?

הכותרת רלוונטית לא בגלל שמירת המידע, זה ניחא - זה מידע שאנשים שלחו לעירייה מרצונם החופשי.

הכותרת רלוונטית בגלל תגובת העירייה - "רק האקר מתוחכם יוכל לבצע פריצה כזו" זה שקר כ"כ ברור וחזק, שמעכשיו קשה לי להאמין לשלטון בכל דבר. כל מי שנגע אי פעם בsharepoint יודע שהעירייה פשוט לא הגדירה נכון הרשאות קריאה וכד'. אבל במקום להודות בטעות ולתקן אותה, עדיף הרי לומר שמדובר בהאקרים מתוחכמים ומרושעים... נו באמת. שקרנים מגעילים.

פורסם

הכותרת רלוונטית בגלל תגובת העירייה - "רק האקר מתוחכם יוכל לבצע פריצה כזו" זה שקר כ"כ ברור וחזק, שמעכשיו קשה לי להאמין לשלטון בכל דבר.

מעכשיו יהיה לך קשה להאמין לשלטון? כאילו, עד היום לא הייתה לך בעיה להאמין, אבל המקרה האידיוטי הזה ערער את בטחונך באושיות המדינה עד כדי כך? :lol:

אבל במקום להודות בטעות ולתקן אותה, עדיף הרי לומר שמדובר בהאקרים מתוחכמים ומרושעים... נו באמת. שקרנים מגעילים.

שקרנים? נו באמת. יותר קל לי להאמין שהם באמת פשוט מטומטמים כמו שאמרת בעצמך בהודעה הראשונה.

אני באמת לא מבין איך עם כל השקרים,השחיתויות והחמדנות של מוסדות השלטון שנחשפים חדשות לבקרים, אתה בוחר להיטפל להרשאות sharepoint באתר העיריה... ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים