פורסם 2011 בינואר 1214 שנים אנחנו קבוצה של אנשים שרוצים פורום משלנו סגור שבו נוכל להעלות הודעות וקבצים. מישהו יודע על שירות כזה?
פורסם 2011 בינואר 1214 שנים תוכל להשתמש בשירות אכסון חינמי כדוגמת 000webhost.או שתוכל לרכוש חבילת אחסון קטנה במחירים מאוד זולים, הן בחו"ל והן בארץ.בהצלחה.
פורסם 2011 בינואר 1214 שנים נראה לי שזה קצת overkill להרים שרת פרטי (ועוד בתשלום) רק בשביל שאפשר יהיה לדבר עם חברים.
פורסם 2011 בינואר 1314 שנים דברו במסנג'ר או בערוץ IRC ותשתפו קבצים ב dropbox באמצעות תיקיה משותפת לקבוצה, מנסיון זה מאוד נוח.
פורסם 2011 בינואר 1314 שנים קשה לחפש "פורום חינם" בגוגל? יש כל מיני אופציות.אבל אני לא רואה סיבה לפתוח פורום רק בשביל כמה משתמשים, כמו שהבחור מעליי אמר תפתח ערוץ בIRC ושים לו סיסמה.אם אתה עדיין מתעקש על פורום תזכור שאתה צריך לפתוח UserGroup ולתת הרשאות רק להם לראות/להגיב
פורסם 2011 בינואר 1314 שנים וגם שיש חלוקה לנושאים (ולתת נושאים) של הדיונים השונים.אם הדברים הללו חשובים לכם (שמירה של המידע זמין לכולם + חלוקה לנושאים) אז פורום בהחלט עדיף.
פורסם 2011 בינואר 1314 שנים תשתמש בוורדפרס ו bbpress בשביל פורום. או שתחפש את התבנית P2 של וורדפרס. היא נועדה בדיוק בשביל משהו כזה.
פורסם 2011 בינואר 1314 שנים מחבר קשה לחפש "פורום חינם" בגוגל? יש כל מיני אופציות.אבל אני לא רואה סיבה לפתוח פורום רק בשביל כמה משתמשים, כמו שהבחור מעליי אמר תפתח ערוץ בIRC ושים לו סיסמה.אם אתה עדיין מתעקש על פורום תזכור שאתה צריך לפתוח UserGroup ולתת הרשאות רק להם לראות/להגיבהרבה אנשים בקבוצה ממש לא מבינים במחשבים, לכן זה צריך להיות בעברית ופשוטאז פורומים באנגלית מסנג'ר וIRC לא באים בחשבון.
פורסם 2011 בינואר 1414 שנים אני לא דיברתי על פורום באנגלית, הנה משהו שמתאים לצרכים שלךhttp://www.4ya.co.il/index.hs
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.