עבור לתוכן

עזרה התלבטות בין מארזים וספקים

Featured Replies

פורסם

שלום

מרכיב את המפרט הבא , וצריך עזרה בבחירת מארז ואולי גם ספק בעיקרון מה שכבר נקנה ובדרך מארה"ב זה

Intel® Core™ i7-2600K

Intel® Desktop Board DP67BG

DDR3 8GB (2x4GB) 1600MHz CORSAIR CMX8GX3M2A1600C9

Asus GTX570 X2

מה שיש לי כרגע שיכנס למפרט החדש

‏OCZ Vertex 2 2.5''120GB

‏Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III

samsung ‏SH-B083L/BSBPT DVD±RW Blu-Ray Combo

ומה שאני עוד צריך לקנות בארץ זה מארז ספק וקירור , בעיקרון הקצבתי לזה 1500 ש"ח אבל אני מוכן למתוח בכמה מאות שקלים. המעבד הולך לOC מתון לכיוון 4GHZ ולגבי הכרטיסי מסך אני עוד לא בטוח.

לגבי הספק אני די סגור על corsair ‏TX 850W שעולה 650 ש"ח בKSP אם אתם מכירים משהו יותר טוב למחיר או בכלל דעתכם אני ישמח לדעת.

לגבי המארז אני באמת כבר אובד עצות מרוב מבחר, בגדול צימצמתי כמה מארזים שניראו לי מתאימים לי. חשוב לי שיהיו נוחים לי להתעסקות, שקטים, קרים וגם נראים טוב :).

COOLER MASTER HAF X

SILVERSTONE RAVEN RV02-BW

LIAN LI PC-B25F

LIAN LI PC-60FNWX

פורסם
  • מחבר

130 צפיות וחוות דעת אין ???

בכל מקרה משני המארזים של LIAN-LI שהתלבטתי לגביהם נראה לי שאני יורד כי הם צפופים מדי לדעתי והמארזי FULL שלהם כבר חורגים לי מהתקציב.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה.

פורסם
  • מחבר

אפשר לנעול פורום יקר.

פורסם

בלי לחשוב פעמיים רק הHAF X

פורסם

אני חושב שכדאי לך לשקול ספק יותר חזק. כיון שהכרטיסי מסך שלך לוקחים במקסימום 300W~. כך ש600W אתה צריך רק בשביל הכ.מסך. ולהשאיר לשאר המערכת 250W, בזמן שהיא בOC יכול להיות גבולי.

אולי תלך על זה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4059 (יקר, אבל הכי זול שראיתי ל1000W רציני).

פורסם
  • מחבר

מעניין שחיכיתי 5 ימים לתגובה להודעה הראשונה שלי ואחרי שאמרתי שאפשר לנעול אנשים התחילו להגיב....

בכל אופן, תודה לכל העוזרים בסוף הזמנתי מארז וספק.

המארז thermaltake spedo advance

מארז FULL שיצא לפני שנתיים בתור מארז הדגל של החברה. קראתי עליו כמה סקירות נחמדות והתאהבתי בו. להפתעתי נמכר בארץ במחיר תמוה אפילו (600 וקצת) וזאת בהשוואה לארה"ב מחירון 250$ כרגע במבצע בNEWEGG ב200$ עם ביקורות מחמיאות.(לשם השוואה HAF-X נמכר בNEWEGG ב180$ והRAVEN02 עולה 170$ ואלה מארזים שעולים בארץ בסביבות ה1000)

לגבי הספק בסוף קניתי SEASONIC X850 במחיר מיוחד.

פורסם

טוב, תתחדש.

קנית מוצרים מעולים (אם כי אפשר קצת להוסיף טיפה וואט לספק).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים