עבור לתוכן

מה ההבדלים בין הכוננים הקשיחים הנ"ל WD 1TB?

Featured Replies

פורסם

Caviar Green 1TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD10EARS‎

275

‏Caviar Blue 1TB 7200RPM, 32MB, SATA III WD10EALX‎

325

‏Caviar Blue 1TB 7200RPM, 32MB, SATA II WD10EALS‎

320

‏Caviar Black 1TB 7200RPM, 32MB, SATA II WD1001FALS‎

420

‏Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX‎

420

עריכה: הראשון 5400RPM אז מן הסתם שהוא ייעלה ככה.. לגבי השאר - מה ההבדל?

תודה

פורסם

הסדרה הירוקה של WD מורכבת מכוננים שקטים יותר וחסכניים יותר בחשמל אך טיפה יותר איטיים בביצועים

הסדרה השחורה מורכבת מכוננים יותר רועשים שצורכים יותר חשמל (אל תדאג לא בצורה קיצונית) אבל הביצועים שלהם טובים יותר

הסדרה הכחולה נראה לי מאוזנת באמצע כזה

אין כל הבדל בין כונן שהוא SATA 3 לכונן שהוא SATA 2. לא תרגיש שום הבדל בביצועים. (למדתי את זה על בשרי לצערי הרב) \

כולל גם הזיכרון מטמון (64 או 32).

פורסם

מה שהוא אמר ^

אבל ככה לא בוחרים כונן קשיח. אז איך כן? קודם כל צריכים לדעת מה הצרכים של המשתמש, אילו מאפיינים חשובים לשימושים שלו. אם זה כונן לאחסון למשל אז ביצועים זה הדבר האחרון שצריך לקחת בחשבון, לעומת זאת חיסכון בחשמל ורמת רעש חשובים הרבה יותר במקרה זה.

פורסם
  • מחבר

תודה לשתיכם :xyxthumbs:

נלך על הBLUE, כי ביצועים בשמיים זו לא המטרה וגם ככה זה לא SSD ונהייה מוגבלים מבחינת הדיסק הקשיח

מה עדיף בין 2 הדגמים של הBLUE ולמה?

לגבי הGREEN, זה 5400RPM ולכן אני לא אתקרב לזה....

פורסם

זה לא בגד שאתה קונה לפי מה שנראה לך יפה או מה שנח לך.. יש מספיק השוואות ברשת בין כוננים בשביל להחליט על הכונן הטוב ביותר לצרכים שלך.

לגבי הGREEN, זה 5400RPM ולכן אני לא אתקרב לזה....

שיהיה בהצלחה, אני נכנע.

פורסם

למה דווקא WD אם אפשר לשאול?

ישנם הרבה כוננים מומלצים בסטיקי שאולי כדאי לך לראות.

אם הביצועים לא חשובים לך וחשוב לך אכסון אז תחפש לך כונן אמין וזול :)

פורסם
  • מחבר

ניק, מה הולך?

פשוט ציינתי שהביצועים של 5400RPM לא יספקו אותם. אישית אני אלך על SSD רק למערכת ההפעלה...

ולגבי הסטיקי - כרגע ראיתי, ובאמת יש את הסמסונג 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ ב270 ש"ח

מה כבר ההבדל בינו לבין 2 הדיסקים מהסדרה הכחולה של WD? כי הבדל במחיר יש :xyxthumbs:

פורסם

אתה יכול לחפש ולמצוא המון מבחני ביצועים ברשת.

מה הופך אותו לכונן מומלץ? שילוב של ביצועים-שקט-צריכת אנרגיה-אמינות (כפי שנמדדת באופן גס על-פי משוב שהתקבל ממספר גדול של משתמשים)-מחיר.

הוא נמצא בחלק העליון של כל קטגוריה ומחירו זול למדי, מה שהופך אותו לכונן משתלם מאוד.

פורסם
  • מחבר

קראתי קצת וקניתי :xyxthumbs:

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים