עבור לתוכן

לבחור לינוקס לנטבוק אטום ניסיתי UBUNTU REMIX 10.10 NETBOOK והוא פשוט איטי =\

Featured Replies

פורסם

Eee PC שלי מריץ WIN7 מצויין על 1GB ראם בלבד, במצב חיסכון ללא AERO יש לי נטו 9 שעות סוללה.

למה לך להכניס את הראש למיטה חולה...?

מי צריך בכלל וינדוס על מחשב כזה?

כשאפשר משהו יותר מהנה כמו לינוקס...

מיטה חולה עלק... אתם משתמשים בNTFS מסריח שהומצא בכלל ב1993... ועדיין דורש לעשות איחוי דיסק כדי למנוע תקיעות.....

אנחנו בקדמת הטכנולוגיה :x

פורסם

מי צריך בכלל וינדוס על מחשב כזה?

כשאפשר משהו יותר מהנה כמו לינוקס...

מיטה חולה עלק... אתם משתמשים בNTFS מסריח שהומצא בכלל ב1993... ועדיין דורש לעשות איחוי דיסק כדי למנוע תקיעות.....

אנחנו בקדמת הטכנולוגיה :x

איחו דיסק כבר לא עשיתי שנים, ומה בדיוק מהנה בלינוקס לקמפל בטרמינל דרייבר שחסר, לצפות ביוטיוב דרך בטא של HTML5 כי פלאש עובד כמו צב על לינוקס.

פורסם

איחו דיסק כבר לא עשיתי שנים, ומה בדיוק מהנה בלינוקס לקמפל בטרמינל דרייבר שחסר, לצפות ביוטיוב דרך בטא של HTML5 כי פלאש עובד כמו צב על לינוקס.

לקמפל דריבר? אולי פעם נאלצתי לעשות את זה ולא הצלחתי לול אבל עוד קצת חיפושים ומצאתי פתרון יותר קל לבעיה בזמנו :)

פלאש עובד נהדר, אני מדבר על הפלאש של ADOBE... הוא פשוט עובד מצוין שם!

יש גם פרויקטים נוספים של פלאש שלדעתי גרועים אבל אולי כי לא ניסיתי מספיק זמן...

שוב בקשר לפלאש, למה אתה חושב ככה? :S

למה?

פורסם

אני יכול לאמר בדיוק אותם דברים אל וינדוס, והסתבכתי אם וינדוס לא מעט כמי שמתקן נמחשבים לאנשים שאצל הרוב יש וינדוס. ממש לא כמו לינוקס שפשוט עובד

לוקח 20-30 דקות להתקין לינוקס כולל כל הדרייברים והתוכנות והקודקים אל נטבוק, על ידיי לחיצת next next next וגלישה ב hwzone מהנטבוק בו זמנית אם ההתקנה של מערכת ההפעלה

אם בא לך לפתוח וינדוס נגד לינוקס, תפתח נושא נפרד בשביל זה ורצוי מאוד שיהיה לך משהוא להוסיף, שיהיה שונה מהטענות הסטנדרטיות של "לקמפל" vs "מסכים כחולים"

פורסם

לינוקס מושלמת, תתקין!

פורסם

לא אמרתי שהיא מושלמת, אני גם לא בא לאמר את זה

פורסם

כמו כתבתי לפנ"ז.

יש לי כרגע Asus 1005P, דואל בוט, WIN7 ו Ubuntu 10.10, הלינוקס עובד הרבה יותר חלק מהווינדוס, למרות שזה הגרסא הכי בסיסת של הווינדוס (Starter), רוב הדברים שאני צריך אני עושה דרך לינוקס, מהיר מהנה, ודבר מאד חשוב, הרבה תוכנות יש לך בהשג יד ובחינם, לא צריך לשוטט בכל מיני אתרים רק בשביל להוריד בסוף איזה תוכנה ל30 יום.

לעתים נדירות אני משתמש בווינדוס, בשביל להסיר ווירוסים מHD חיצוני וכד' , או כדי לצפות ב Silverlight באתר מסויים (יש פטרון לזה בלינוקס, אבל אין זמן כ"כ לחקור את זה), אבל ממש לא יותר מזה.

אם קשה לך לחלק את המחיצות וכד', אתה יכול לנסות להתקין עם WUBI , זה לא דורש ממך לחלק מחיצות וכד', קצת מוגבל ביחס להתקנה רגילה לגמרי, אבל זה מצויין להתחלה, ומה שהכי חשוב זה, שאם אתה לא מרוצה אתה מסיר את הלינוקס מהוספה או הסרה של תוכניות בווינדוס.

אני באופן אישי חושב, שמי שיכול לחוות דעה על לינוקס או ווינדוס זה רק מי שהשתמש בשניהם, מי שכותב על קימפול דרייבר, כנראה לא כ"כ השתמש בלינוקס, כי אני התקנתי לינוקס על לוחות של VIA וכד' ולא הייתי צריך שום הוספה של מודול (דריבר בלע"ז ;D) לאף פריט של חומרה.

בהצלחה.

פורסם

עוד משהוא, אתה יכול להתקין לינוקס לתוך usb (במקום לתוך כונן קשיח) ולעשות ממנו בוט במחשבים שונים, וגם לשמור לתוכו דברים. ממש כמו להסתובב אם הכונן הקשח שפירקת מהמחשב שלך

פורסם

עוד משהוא, אתה יכול להתקין לינוקס לתוך usb (במקום לתוך כונן קשיח) ולעשות ממנו בוט במחשבים שונים, וגם לשמור לתוכו דברים. ממש כמו להסתובב אם הכונן הקשח שפירקת מהמחשב שלך

תנסה את http://www.sarducd.it/.

אתה יכול להסתובב עם כמה מע"ה של לינוקס ב USB אחד ויחיד, וכל פעם לבחור איזה שאתה רוצה.

פורסם

אין לי שמץ למה צריך כמה מערכות (אפשר להתקין את כל התוכנות שרוצים במערכת אחת), ולהשאיר כמה שיותר מקום פנוי ל home (עד כדיי לא ליצור home נפרד כדיי לא לאבד מקום ב /)

האק מהיר - להכין live usb רגיל אם קובץ img ו dd ואז להוסיף לו כונן במקום הריק שאחריי הסוף של ה dd - הכונן השני לא הופך להיות home אוטומטית, אבל אפשר לעשות לו mount בכל פעם מחדש ולשמור בו דברים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים