עבור לתוכן

meizu m9 שוחרר android 2.2

Featured Replies

פורסם

מול ישום עצמאי, יש להם מרקט משלהם, כבר ראיתי כמה מכשירים שהיו מותקנים בהם applanet (!!!) עם ממשק שונה קצת ...

קיימים מכשירים עם תוכנות אחרות שעובדות על repository חיצוני, לא של גוגל, וממנו מורידים תוכנות ותכנים, לא בהכרח פיראטיים.

אני לא אומר שזה בלתי אפשרי לעבוד עם מרקט מקורי עם המכשירים האלה, אבל זה תהליך בהחלט לא מובן מעליו, ויש צורך בהבנה בסיסית בעבודה עם ADB וAVD שבא עם הSDK של אנדרואיד.

• תגובות 230
  • צפיות 61.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

איפה קראת שהוא עם פלסטיקה גרועה? אותו דבר לגבי המארקט...

ישנה ביקורת בyoutube באנגלית שהבחור שם מוציא את גב המכשיר(כדי להראות את הבטריה).

לגבי המארקט - קראתי בפורומים.

ודרך אגב היה לי huawei u8150 מכשיר הכי זול בשוק, אני ממש מתגעגע לאנרואיד שבו, הדבר היחיד שהפריע לי שם זה גודל המסך + רזולוציה.

אפילו המארקט בו היה של גוגל.

פורסם

יש חדש מישהו משהו? ;)

אגב, מישהו מצליח לעקוב אחרי הטראד המדובר בפורום של DX?

אם כן אשמח ללינק משום שלא ממש מצאתי אותו שם.

פורסם

יש חדש.

כל החנויות מצפות ממלאי המכשירים להסתדר אחרי חג השנה הסינית החדשה (ב8 בפבואר) וכמו כן, מחיר המכשירים צפוי לרדת עקב מלאי גבוהה יותר.

בנוסף לכך, היום יצא עדכון חדש למכשיר שמתקן את הAndroid Market, למצלמה יש עכשיו את אופציית סריקת הבארקודים, ועוד מספר דברים:

http://www.meizume.com/meizu-m9-news/12680-new-meizu-m9-firmware-fixes-android-market-more.html

פורסם
:yelclap:
פורסם

יש חדש.

כל החנויות מצפות ממלאי המכשירים להסתדר אחרי חג השנה הסינית החדשה (ב8 בפבואר) וכמו כן, מחיר המכשירים צפוי לרדת עקב מלאי גבוהה יותר.

בנוסף לכך, היום יצא עדכון חדש למכשיר שמתקן את הAndroid Market, למצלמה יש עכשיו את אופציית סריקת הבארקודים, ועוד מספר דברים:

http://www.meizume.com/meizu-m9-news/12680-new-meizu-m9-firmware-fixes-android-market-more.html

:xyxthumbs:

מה לגבי עידכון 2.3?

פורסם

אור הלינק לגבי העדכון ל-2.3 בסינית.

אין משהו באנגלית שאפשר יהיה לדעת למתי לצפות?

פורסם

גוגל טרנסלייט?

translate.google.com

פורסם

גוגל טרנסלייט?

translate.google.com

גם דרך לדעת. :silly:[br]פורסם בתאריך: 22.01.2011 בשעה 20:22:49

עדכון קטן למי שמעוניין לרכוש את המכשיר.

המלאי בסין נגמר, אמור להתחדש רק בעוד כחודש [לאחר החגים שלהם].

פורסם

אכן.

עדכון גדול למי שמעוניין לרכוש את המכשיר.

yunfan הצליח לבצע Root בהצלחה לMeizu M9, אני מקווה שאתם יודעים מהם היתרונות של הRoot ;D

פורסם

אז אם ככה המכשיר ניתן לתכנות והתקנות של מערכות חדשות.... :)

פורסם

מערכת אנדרויד בגרסה 3 (שם קוד honeycomb) תצא על מנת לתמוך ברזולוציות גבוהות (טאבלטים), יש עתיד

ליישומים שתומכים ברזולוציות גבוהות.

פורסם

משהו הזמין בסופו של דבר?

פורסם

משהו הזמין בסופו של דבר?

נראה לי שיש בעיה של מלאי עד סיום ראש השנה הסיני שעכשיו בעיצומו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים