עבור לתוכן

עוד שבוע וחצי נגמרת לי ההתחייבות לבב"ל.יש המלצות?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אופס...לא יודע איך פיספסתי את זה...תודה על הקישור.

בכל-אופן, המחירים שם יותר יקרים בכ 20 ש"ח מאילו של אורנג' ואקספון, (וסבירלהניח גם מבב"ל שנראה לי שישוו

או יתנו הצעה יותר טובה משתי אלו).

לגבי שירות הלקוחות, הנציג הממהר שדיברתי איתו אתמול לקח ממני מס' טלפון ואמר שיחזרו אלי

היום בבוקר.לא חזרו...

בקשר לאקספון:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=470597.msg4021164#msg4021164

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=445675.0 (קרא את כל הדיון).

בקשר לראפידשר, אני כרגע בבב"ל ונכנסתי בלי בעיות לאתר שלהם www.rapidshare.com

אפילו ניסיתי עכשיו להוריד משהו משם ואני מוריד על כ- 300KB בממוצע (אין לי פרימיום).

פורסם

נראה לי שאתה קצת הזוי אם אתה לוקח מילה וחצי של 2 אנשים בשביל לשלול את הספקית 018.

לא רק שההודעה בקשר ליוטיוב לפני שנה! הפוסט הראשון שהבאת לי בכלל לא מהווה התייחסות.

אני כרגע מחובר גם ב012 וגם ב018 ב12 מגה.

אני יכול להגיד שעשיתי קצת השוואה ו018 יותר טובים. מבחינת פינגים במשחקי רשת בשרתים בחו"ל יש הבדל עצום לטובת 018!

טורנטים אומנם לא מוריד עשירית מהמקס אבל המהירויות זהות אצל 2 הספקיות, אולי קצת לטובת 012.

פורסם
  • מחבר

נראה לי שאתה קצת הזוי אם אתה לוקח מילה וחצי של 2 אנשים בשביל לשלול את הספקית 018.

לא רק שההודעה בקשר ליוטיוב לפני שנה! הפוסט הראשון שהבאת לי בכלל לא מהווה התייחסות.

לא שללתי את 018. מהיכן אתה מקריץ את השטות הזאת? כתבתי שקראתי בפורום שיש איתם בעיות.

אגב, במיוחד בשבילך עשיתי חיפוש על כל הסטורית הגלישה שלי מאתמול כדי למצוא את שני הפוסטים

האלו, ואתה עוד בא בטענות!..חצוף.

פורסם

לא שללתי את 018. מהיכן אתה מקריץ את השטות הזאת? כתבתי שקראתי בפורום שיש איתם בעיות.

אגב, במיוחד בשבילך עשיתי חיפוש על כל הסטורית הגלישה שלי מאתמול כדי למצוא את שני הפוסטים

האלו, ואתה עוד בא בטענות!..חצוף.

אוי חמודי אני מצטער אם פגעתי ברגשותיך.

בכל אופן הפוסט מלפני שנה, לדעתי כבר לא רלוונטי.

מה שאני כן יכול להגיד עכשיו זה שניסיתי להוריד מפה חדשה בשרת של cod4 וב012 הוריד לי על 1.3 מגה וב018 הוריד לי על 16k - איך זה יכול להיות?

אני מחובר לשני הספקיות באותה המהירות(12 מגה תשתית הוט).

פורסם

אוי חמודי אני מצטער אם פגעתי ברגשותיך.

בכל אופן הפוסט מלפני שנה, לדעתי כבר לא רלוונטי.

מה שאני כן יכול להגיד עכשיו זה שניסיתי להוריד מפה חדשה בשרת של cod4 וב012 הוריד לי על 1.3 מגה וב018 הוריד לי על 16k - איך זה יכול להיות?

אני מחובר לשני הספקיות באותה המהירות(12 מגה תשתית הוט).

די להיות פוץ ציני מתנשא.

בקשר לבעיות rapidshare ובזק בינלאומי. היתה לי בעיה דומה. עד שעברתי לגיימר.

אני לא יודע למה, אבל בגיימר כל ההורדות שלי לחול ממש טובות. רק בגלל זה אני נשאר בחבילה הזאת (ולא בגלל פינגים..)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים