עבור לתוכן

אקספון ויוטיוב...?

Featured Replies

פורסם

אממ... מה?!

סרטונים שהייתי טוען בשניה עם ספקית אחרת, עם אקספון לוקח לי 2-3 דקות לטעון.

שלא לדבר על זה ששום סרטון שניסיתי לפתוח לא התחיל לנגן על ההתחלה (משמע מהירות הטעינה אף פעם לא עלתה על מהירות הניגון, מה שב-80 אחוז מהסרטונים צריך להיות ההפך).

ולמען הסר ספק, כן, בדקתי שה-HQ\HD לא מסומן.

מישהו יכול לאמת שזה באמת משהו מצד אקספון? כי עם יוזרים אחרים שיש לי בספקיות אחרות הכל בסדר.

• תגובות 40
  • צפיות 6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אבל הייתי עד היום ב-014 גיימר וכל הסרטונים ביוטיוב טסו שם (גם רוב הסרטונים ב-HD פעלו חלק בלי טעינה ראשונית).

חוץ מזה שאני לא ממש מבין מה הקשר בין השרתים של 014 לחיבור ב-018, אני יודע שהם משתמשים בתעבורה שלהם, אבל אני לא חושב שזה עובר דרך השרתי חיבור שלהם ללקוחות, מתאר לעצמי שכל החוקים וההגבלות ש-014 עושים זה ליוזרים שלהם בלבד.

פורסם

אבל הייתי עד היום ב-014 גיימר וכל הסרטונים ביוטיוב טסו שם (גם רוב הסרטונים ב-HD פעלו חלק בלי טעינה ראשונית).

חוץ מזה שאני לא ממש מבין מה הקשר בין השרתים של 014 לחיבור ב-018, אני יודע שהם משתמשים בתעבורה שלהם, אבל אני לא חושב שזה עובר דרך השרתי חיבור שלהם ללקוחות, מתאר לעצמי שכל החוקים וההגבלות ש-014 עושים זה ליוזרים שלהם בלבד.

018 הודו שיש תקלה ושהיא תתוקן בימים הראשונים של ינואר.

הם הודו שזוהי תקלת ניתוב עם שרתי 014 הודיעו להם שזה יתוקן.

בכל מקרה אני עם 014 ויוטיוב לא זז.

תנסה;

פורסם

אני ב018 וסובל מהבעיות האלו כבר חודשים ארוכים. יוטיוב זוחל כמו לא יודע מה. הביוטרנט לעומת זאת עובד ממש סבבה.

פורסם

vatos

תכנס לסרטון כלשהוא ביוטיוב שבקושי נטען ואז תעשה refresh לדף (או קליק ימני ברקע ואז reload)

ותגיד לי אם פתאום זה כן נטען מהר

פורסם
  • מחבר

בכל אופן, לא רלוונטי כרגע מה המצב ב-012, 013 ו-014, מן הסתם שבחבילות רגילות (לא גיימר) אצל הספקיות האלה יהיו האטות יזומות בשעות עומס כי אלה משתמשים בתיעדוף נמוך, אני יודע בוודאות שב-014 גיימר אין שום בעיות עם יוטיוב ומעולם לא היו, ככה שזאת לא בעיה כוללת בשרתים/קווי תקשורת של 014.

אני שואל ספציפית משתמשי 018, האם אתם חווים איטיות כלשהי ביוטיוב? (להזכירכם, בסרטונים שהם לא היי-דף אין שום סיבה שיקח זמן לטעון את הסרטון, מהירות ההורדה צריכה להיות גבוהה בהרבה ממהירות הניגון בסרטוני SD\HQ).

ומי שב-018 ומרגיש איטיות, הודעתם לתמיכה של 018? אם זה יבוא ממשתמשים בודדים הם לא יקחו את זה ברצינות ואין סיבה שזה יטופל (ובמידה וזאת הגדרה שהם עשו במכוון, כל עוד לא יבואו אליהם בטענות אין שום סיבה שישנו את זה).

פורסם

יש לי איטיות ברורה ביוטיוב בפרט ובוידיאו סטרימינג ככלל(למשל: גם הסטרונים בGameTrailers וSport5 וjustinTV נטענים לי לאט) ואני ב018.

לא דיברתי עם התמיכה שלהם. לא מצאתי טעם לכך. מה כבר אוכל לומר?

פורסם
  • מחבר

שיש לך איטיות ברורה ביוטיוב במפרט ובוידאו סטרימינג ככללל...?

הם גובים בערך אותו מחיר כמו ששאר הספקיות גובות, לא רואה סיבה לקבל מהם פחות.

פורסם

אני מחובר עם 018 ובאמת בשבועות האחרונים הסרטונים של יוטיוב נטענו בצורה איטית,

אבל היום פתאום הכל רץ בצורה חלקה, אולי פתרו את הבעיה.

פורסם

גם אצלי יש שיפור ניכר(לפני כן כל סרטון שני בממוצע לא נפתח או שנתקע אחרי כמה שניות)

למשל הסירטון הזה ניטען בשיא המהירות:

פורסם

גם אצלי, אני עם אקספון והוא בסירטונים שהם לא HD זה מוריד ממש לאט והמון פעמים חושב, אני עם חבילה של 5 מגה ושאני רואה את המהירות הורדה בתוכנת ניתור הוא מוריד מקסימום על 50 KB\S במקום המהירות שאני אמור להוריד. אני רוצה לפנות אליהם לגביי האיטיות ועשיתי זאת אך בגלל שהם דורשים ובצדק בדיקת תשתית שמשום מה אני לא מצליח לבצע בבזק - משהו שקשור לזה שעשינו מספר חדש בבזק לקו האינטרנט והם לא סגרו עדיין את ההזמנה לכן כשאני נכנס עם @1 אני לא מצליח להיכנס לבדיקת מהירות, אך ברגע שכן אני אודיע להם על כך כי אני מסכים איתך שברגע והרבה אנשים מודעים אז הם יתייחסו לזה, אחרת הם יגידו שזה בעייה "אצלך" ולא "אצלנו". ברגע שכמה אנשים מתקשרים עם אותה הבעייה אז הם על הרגליים.

פורסם

כן, יוטיוב ממש מזעזע, בכלל מהירות הגלישה לא משהו ביחס לספקיות אחרות אבל זה בהחלט בא הכי לביטוי בסטרימינג. התלוננתי עליהם במספר דיונים פה וכולם חווים את אותו הדבר.

שוב, בטורנטים אין ספק ש 018 מובילים לכן אני עדיין איתם.

כשהתלוננתי בפני 018 על הבעיות מספר פעמים תמיד נענתי בשלילה ושהכל בסדר גמור.

בדרך כלל הייתי נאבק עם הנציגים אבל אחרי זה אפסתי כוחות.

מישהו הגיב פה ש 018 טענו בפניו שהעניין יסודר עד יום שני, נקווה.........

פורסם
  • מחבר

נראה לי שהם סתם אומרים, לי הם אמרו "יטופל עד מחר בבוקר" (התקשרתי ביום שפתחתי את הדיון).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים