פורסם 2010 בדצמבר 2814 שנים שכחתי סיסמא שלא השתמשתי הרבה זמן ואני מחפש תוכנה אפילו עדיף ללא התקנה שתחשוףמה שמסתתר אחרי הכוכביות. תודה רבה.
פורסם 2010 בדצמבר 2914 שנים מחבר לראוטר שכחתי את הסיסמא ולא בא לי לאפס אותו. אני יודע שיש תוכנה ללא התקנה שמראה מה מסתתר מאחורי הכוכביות.
פורסם 2010 בדצמבר 2914 שנים קראתי משהו שבבילון אחרון עושה את זה אם מתרגמים את ה *********תיקון: זה LINGOES ולא בבילון.
פורסם 2010 בדצמבר 2914 שנים ^ נכון מאוד, אפשר להכנס למנהל הססמאות בדפדפן ולראות לבד.אבל בכל זאת, מגלה ססמאות "כוכבית" מבית טוב וללא התקנה, כבקשתך:http://www.nirsoft.net/utils/bullets_password_view.html
פורסם 2010 בדצמבר 2914 שנים אבל אם אני לא טועה ברגע שהוא שומר את הסיסמה שלך הוא לא שומר את אותו אורךכלומר עם הסיסמה שלך זה 123456 הוא לא ישמור 6 כוכביות אלא משהו בסגנון של ****************נראה לי כי זה מוצפןאני יודע שזה קקיים אבל לא בכל דבראז לא בטוח שזה יעזור לך
פורסם 2010 בדצמבר 2914 שנים ממש לא, מספר הכוכביות הוא מספר התווים.בכל מקרה זה ממש לא רלוונטי כאשר זה משהו שניתן לשלוף בשנייה מהדפדפן בלי שום תוכנות צד ג'.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.