עבור לתוכן

מדריך: פתיחת HD6950 ל-HD6970

Featured Replies

פורסם

כל עוד מדובר על כרטיס ריפרנס זה לא משנה איזה חברה תיקח...

קח את הכרטיס הכי זול.

• תגובות 555
  • צפיות 127.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אוקי אם אעשה 6950 ל6970 אין אחריות? פתאום התקלה או נשרף

פורסם

אם הכרטיס נשרף וכבר לא עובד אתה תקבל כרטיס חדש

אם הכרטיס עובד אבל יש בעיות תצוגה וכו' רק תצרוב מחדש ביוס של 6950 וזהו , יש לך אחריות

פורסם

תודה אחי עוד שאלה לוח אם GIGABYTE GA-P67A-UD5 או GA-P67A-UD4 זה מתאים למוד? שמועות יש בעיות..לא?

פורסם
  • מחבר

איפה בדיוק מופצות השמועות האלו?

זה כמו לשאול איזה ספוילר מתאים להחלפת מכסה מנוע :nixweiss:

עושים את המוד בתוך הכרטיס, ללוח האם לא אכפת.

פורסם

חבר שלי סיפר לי אולי זה מוציא או משהו,

אוקי תודה רבה אחי

פורסם

תגידו יכול להיות שפתיחת ה6950 ל6970 גורמת לBLUE SCREEN? אחרי הOC למעבד עשיית בדיקת במשך כל הלילה והכל היה טוב, התחלתי לקבל מסכים כחולים, ביטלתי את הOC ואני עדין מקבל, גם COD BLACK OPS לפעמים נתקע סתם אחרי כמה דקות, CRYSIS WARHEAD לא נתקע משום מה בכלל, מה יכולה להית הבעיה?

פורסם

נשמע כמו בעיית דרייבר.

אמרת OC למעבד?

פורסם

תגידו יכול להיות שפתיחת ה6950 ל6970 גורמת לBLUE SCREEN? אחרי הOC למעבד עשיית בדיקת במשך כל הלילה והכל היה טוב, התחלתי לקבל מסכים כחולים, ביטלתי את הOC ואני עדין מקבל, גם COD BLACK OPS לפעמים נתקע סתם אחרי כמה דקות, CRYSIS WARHEAD לא נתקע משום מה בכלל, מה יכולה להית הבעיה?

תבטל כל OC למעבד ללוח ולזיכרון ותריץ את המשחקים שגורמים לך לבעיות.

אם הבעיות ממשיכות זה הכרטיס או שיש לך לוח\מעבד\זיכרון פגום

פורסם

חוסר יציבות לכרטיס יכול לגרום למסך כחול, בדרך כלל יהיה מצויין קובץ של ATI בתוך הגורם...

אצלי אחרי פתיחה + OC לא נתקלתי בשום מסך כחול, כמו שאמרו, נסה לבטל את ה OC של הכרטיס + שאר המחשב, תשאיר רק את הביוס של ה 6970...

פורסם

לא היה OC לכרטיס מסך

רק למעבד

החזרתי לביוס של 6950 אבל לא ביוס של ספיר אלא ביוס GENERIC כי זה מה שהתוכנה שנתת רשמה בגלל שהיא לא מצאה BACKUP

בכל זאת קיבלתי מסך כחול בלילה.

אני ינסה להחזיר לביוס מספר 2 של הכרטיס

פורסם

שלום

קבלתי כרטיס מסך ATI 6970 2GB מתנה, איך עושים שיפור 20 % של 115FPS?

פורסם
  • מחבר

לא עושים זאת התשובה.

מה שאתה רואה בדוגמא זה פתיחת throttle של furmark.

במשחקים אם תרים את זה ל+20% של TDP לא יהיה הבדל כלל

פורסם

6950 מוד ו6970 רגיל שווה? אין הבדל מהירות?

פורסם
  • מחבר

HD6950 נהפך לHD6970 לכל דבר. אין פה משהו מעבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים