עבור לתוכן

מדריך: פתיחת HD6950 ל-HD6970

Featured Replies

פורסם

יש מצב ש AMD בדרייברים החדשים שיהיו יסגרו את זה?

כלומר או מעדכנים דרייברים או נשארים עם הישנים אבל עם כרטיס פתוח?

• תגובות 555
  • צפיות 127.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אין קשר בין דרייברים (או כל דבר תוכנתי) לבין חומרה (או ביוס שזה תוכנה שקשורה יותר לחומרה)

פורסם

אחרי שצרבת ביוס ופתחת את הכרטיס ל6970 אין שום דרך לדריבר או לכל תוכנה לדעת שזה 6950

הדריבר של AMD בטוח שזה 6970

פורסם

לא,

גם לאחר צריבת ביוס של 6970, ב-GpuZ תראה שDevice ID עדיין תקוע על 6719 (י6950) במקום 6718 (י6970).

צריך לחכות לגרסת RBE חדשה שתתמוך בכרטיסים 69XX, אולי איתה יהיה ניתן לפתור את עניין הDevID.

פורסם

לא נכון, חלק מהביוסים משנים גם את הDEVICE ID... אני לא זוכר איזה(ניסיתי ספיר HIS ואסוס)

פורסם

the device id is stored (read-only) inside the pci config space of the gpu. the gpu fills in the device id based on a hardcoded value inside the silicon and a second value inside the bios. usually only the lowest bits can be changed by the bios while the higher ones are hardcoded.

the gpu name is stored inside gpu-z and selected based on the device id.

while it is realistically possible to manipulate the lower bits of the device id, changing the higher bits is not possible or extremely hard. it would also result in a non working card because the driver looks at the device id to decide how to talk to the device

http://forums.techpowerup.com/showpost.php?p=1654278&postcount=11

אם הבנתי נכון, אפשרי לדעת איזו ליבה יש לכם, לא משנה איזה ביוס נצרב.

אז לצורך העניין, אם AMD יכולים לדעת, הם גם יכולים לבצע חסימה תוכנתית (בדריבר למשל).

פורסם

אין שום דבר שעדיין לא נפרץ ;)

פורסם

חומרה פרוצה עם דריבר פרוץ ? זאת תהיה חוויה של ממש ;D אפשר לחסוך עוד ולרכוש בחו"ל בראש שקט אם תמיכה ואחריות גם ככה לא על הפרק.

פורסם

צריבת ביוס מבטלת אחריות רק בצורה תאורטית, מעשית מי שיודע לצרוב יודע גם להחזיר...

ואנחנו בכלל לא יודעים אם ATI יבטלו את התמיכה לכרטיסים שכבר נפתחו, כרטיסים נפתחו בעבר, ולא זכור לי על נעילה מחדש מצד היצרנים...

פורסם

איך הם בכלל יוכלו לנעול בחזרה למי שכבר פתח?

בדרייברים?

ומי אמר שאני חייב להתקין את הדרייברים האלה...

מה שקיבלתי מהדיסק עובד מצויין.

פורסם

דרייברים חדשים מביאים איתם שיפור ביצועים + תיקון באגים, תמיד כדאי לעדכן לדרייבר חדש...

פורסם

אז שווה לקנות 6950 ולפתוח אותו 6970 או שיש סיככון ש "יורידו לי אותו מהכביש" :silly:

פורסם

לדעתי הסיכוי "שיורידו אותו מהכביש" אפסי...

פורסם

וגם אם כן, עדיף 6970 עם דרייבר ישן מאשר 6950 עם חדש.

פורסם

שאלה מה עדיף חברה ASUS או GIGABYTE או Sapphire אצל KSP נתניה ?

או מומלץ HIS?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים