עבור לתוכן

מדריך: פתיחת HD6950 ל-HD6970

Featured Replies

פורסם

חיפשתי עוד מידע על התהליך הזה ומצאתי פוסט די מעניין. נראה שזמן מה אחרי שהפרשה הזאת נפתחה התווספו גילויים לווא דווקא מחמיאים.

מומלץ לקרוא פה:

http://www.overclock.net/amd-ati/909086-6950-shaders-unlocked-vs-full-unlocked-2.html

תמצית של מה שרשום:

אם עושים צריבת BIOS מלאה לכרטיס, כלומר גם פותחים את השיידרים וגם מגדילים את הקלוקינג ל 1300MHZ יכולות להווצר בעיות ואנשים כבר דיווחו על אי יציבות. מדוע? כי שעושים את הצריבת ביוס שכוללת גם הגדלה של הקלוקינג, אז גם המתחים בכרטיס משתנים ובגלל שמדובר ברכיבים של 6950 ולא של 6970, יש עם זה בעיה. עושה רושם שהדבר היחידי שמומלץ כרגע זה לפתוח רק את השיידרים ובפוסט שם הוא אפילו ממליץ שבמקום לפתוח את השיידרים או לבצע כל פעולה שהי על הביוס של הכרטיס, עדיף פשוט לעשות לו OC וזהו.

• תגובות 555
  • צפיות 128.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אין שום בעיות יציבות

אנשים עוברים את הקלוקים של 6970 עם 6950 ועדיין הכרטיסים נשארים יציבים

אם אני לא טועה מישהוא כאן התקרב ל 1GHZ עם 6950 שנפתח ל 6970 ואין שום בעיה ....

הכול טלויי באיכות החתיכה שאותה קיבלת

פורסם

היי,יש לי 2 6950 של HIS .

עבדתי לפי המדריך.

ואז כשבדקתי ב-GPU-Zאז בכרטיס מסך אחד מס' מעבדים המאוחדים הוא 1536 אך בשני הוא לא.

איך אני מגדיר גם את השני?

ועכשיו כשאני נכנס ל-crysis 2 אז המשחק האורות שבתוכו הם מהבהבים...לפני התהליך זה לא היה כך.

מישהו נתקל בזה?

?

פורסם

לפי איזה מדריך צרבת ? בעיקרון יש פקודה שצורבת לכרטיס בסלוט השני... אם אתה לא רוצה להסתבך פשוט תעביר אותו למעלה ותצרוב באותה צורה...

אחרי שתפתח גם את השני תסביר ותתקין את הדרייברים מחדש...

אין שום בעיות יציבות

אנשים עוברים את הקלוקים של 6970 עם 6950 ועדיין הכרטיסים נשארים יציבים

אם אני לא טועה מישהוא כאן התקרב ל 1GHZ עם 6950 שנפתח ל 6970 ואין שום בעיה ....

הכול טלויי באיכות החתיכה שאותה קיבלת

1GHZ לא קשה מידיי, שלי עושים 1050MHZ לליבה ובמתח לא גבוהה במיוחד...

פורסם

חיפשתי עוד מידע על התהליך הזה ומצאתי פוסט די מעניין. נראה שזמן מה אחרי שהפרשה הזאת נפתחה התווספו גילויים לווא דווקא מחמיאים.

מומלץ לקרוא פה:

http://www.overclock.net/amd-ati/909086-6950-shaders-unlocked-vs-full-unlocked-2.html

תמצית של מה שרשום:

אם עושים צריבת BIOS מלאה לכרטיס, כלומר גם פותחים את השיידרים וגם מגדילים את הקלוקינג ל 1300MHZ יכולות להווצר בעיות ואנשים כבר דיווחו על אי יציבות. מדוע? כי שעושים את הצריבת ביוס שכוללת גם הגדלה של הקלוקינג, אז גם המתחים בכרטיס משתנים ובגלל שמדובר ברכיבים של 6950 ולא של 6970, יש עם זה בעיה. עושה רושם שהדבר היחידי שמומלץ כרגע זה לפתוח רק את השיידרים ובפוסט שם הוא אפילו ממליץ שבמקום לפתוח את השיידרים או לבצע כל פעולה שהי על הביוס של הכרטיס, עדיף פשוט לעשות לו OC וזהו.

אז במקרה כזה תצרוב ביוס עם קלוקים של 6950 רק עם 1536 שיידרים

פורסם

לדעתי בדיוק הפוך...

אנשים צורבים ביוס 1536 שיידרים ללא תוספת מתח ואז בנוסף מנסים לעשות אוברקלוק לתדר של 6970 וזה לא ממש הולך....

הכי קל לצרוב ביוס של 6970 ששם "הכל כלול" או לפחות להוסיף קצת מתח לביוס של ה 1536...

פורסם

זה גם הגיוני

אם הליבה פתוח היא צורכת יותר חשמל אבל היא לא מקבלת את החשמל הזה

מה שגורם לחוסר יציבות ככה שעדיף לעשות את הצריבה של 6970 הכוללת ...

פורסם

לפי איזה מדריך צרבת ? בעיקרון יש פקודה שצורבת לכרטיס בסלוט השני... אם אתה לא רוצה להסתבך פשוט תעביר אותו למעלה ותצרוב באותה צורה...

אחרי שתפתח גם את השני תסביר ותתקין את הדרייברים מחדש...

1GHZ לא קשה מידיי, שלי עושים 1050MHZ לליבה ובמתח לא גבוהה במיוחד...

לפי המדריך שבעמ' הראשון(http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=486273.msg4160951#msg4160951)

מה הפקודה שקיימת?

פורסם

בתוכנה שצורבת את הביוס אם אני לא טועה יש אפשרות בחירה איפה לצרוב את הביוס (אני לא ניסיתי .. יש לי רק 1 )

סמן את הכרטיס השני ...

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

חבר'ה, עברו להם כמעט 4 חודשים מאז המדריך הזה פורסם.

בטח יצא לכם להתקל באנשים שנפגעו או מרוצים מזה.

היום פתחתי את המארז ובאמת הכרטיס שלי תומך בזה (אגב, הכרטיס ממש גדול שלוקח כמעט את כל המקום של הלוח-אם).

האם באמת שווה לי לשדרג אותו? (דגם SHAPPIRE)

פורסם

^האמת? לא חובה עכשיו. רק תזכור עוד שנה-שנתיים שתוכל לקבל עוד ביצועים בחינם. עכשיו אתה לא מוגבל במשחקים אני מאמין,

אתה סתם תבזבז חשמל ותייצר חום מיותר.

פורסם

רכשתי לפני כמס' ימים HIS Radeon 6950 2GB בניו יורק, נפתח בלי שום בעיה...

השינוי מ-4850CF מדהים !

פורסם

כן

פורסם

ל6950 יש איזהשהן מתח סטוק

כאשר אני פותח אותו, המתח סטוק משתנה לזה של 6970?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים