עבור לתוכן

מדריך: פתיחת HD6950 ל-HD6970

Featured Replies

פורסם

לא מרגישים הבדל מכיוון שמדובר בכרטיס חזק שמציג המון פריימים לשנייה. ההבדל יורגש עם הזמן כאשר משחקים

יהיו כבדים יותר ויגיעו לאזור של 30FPS ומטה.

• תגובות 555
  • צפיות 127.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בכל מקרה להרגיש הבדל זה אינדיבידואלי, חלק ישימו לב וחלק לא. אישית, אני מרגיש שיש לו הרבה יותר מרווח נשימה מאז שפתחתי את שלי ל6970.

פורסם

אבל עדיין, זה לא כרטיס זול. ככה שזה מפחיד עדיין לשחק עם הדברים הללו.

פורסם

במקרה של ה6950 זה פחד לא מוצדק, כי יש שני ביוסים, אתה בטוח לא משנה בגדול מה תעשה. ובעיות הרינדור קורות משימוש בביוס לא מתאים לכרטיס, ברגע שמחזירים לביוס מתאים הן נעלמות.

פורסם

איזה בעיות ? אין אצלי שום בעיות

בכול מקרה ההבדלר יורגש רק בפראפס כשתוריד את VSYNC

למשל בבד קומפני 2 הFPS יעלה מאזור ה 75 ל 90 (תלויי במפה/אזור/ או פעילות על המסך..) יש מקודות שה PS יהיה כמעט 140 אבל אז נוצרת הבעיה שהתמונה נחתכת שבשבילה מפעילים את VSYNC ואז הכול 60 ולא שמים לב שפתחת את הכרטיס בכלל

יש הבדל מן הסתם אחרת לא היו משווקים שני כרטיסים אם הביצועים כמעט זהים

הם פשוט מורגשים יותר כשמשחקים על הרבה מסכים

פורסם

אם לא תשתמש ב-FRAPS לא תבחין בהדל בין 60FPS לבין 100FPS.

פורסם

בגלל שקצב הריענון של המסך הוא 60 תמונות בשניה ...

יש גם כאלה שאומרים שבין 30 ל 60 אין הבדל ושהעיין האנושית לא רואה יותר מ 25FPS

לך תדע :P

פורסם

מרגישים בין 25 ל-35..

המשחק רץ מאוד נקי אם הוא נשאר על 60.

פורסם

כול אחד והעיין שלו

יש כאלה שמוכנים לשים כסף שהם רואים הבדל בין 60 ל 200 כשהמסך לא יכול יותר מ 60 והם גורמים ל "קריעה" של מספר פרמים ....

אני אישית מרגיש הבדלבין 30 ל 60 במיוחד בפלשים הקטנים האלה (כמו שאתה יורה מרובה ואזז יש לך את האש מהקנה לשניה כזה .... אז רואים את זה יותר טוב ..............)

פורסם

תשימו לב במשחקים, שמתי שנכנסים לתוך בית סגור.. אז הפריימים נשארים על 60.. ואז קולטים שהכל זז מהר ויפה כזה.

כל אחד והעין שלו.

(לא רוצה להספאים את האשכול הזה על הנושא הזה יותר, סליחה)

פורסם

אם לוקחים HD 6950 ופותחים אותו ל 6970

הוא יוכל לעבוד עם HD6970 מקורי ?

ועוד שאלה

הוא יוכל לעבוד עם 6950 מקורי (בלי המוד)? כי בעצם נותר כרטיס שהוא לא 6950 ולא בדיוק 6970 (מהחברה )

פורסם

כרטיסי ה6950 שנפתחים זהים לכרטיסי ה6970 עם שני הבדלים

מהירות זיכרון וליבה ומספר השיידרים.

כשאתה צורך ביוס של 6970 אתה גם משווה את מהירויות הליבה והזיכרון וגם מגדיל את מספר השיידרים ככה שאתה מקבל 6970 שאינו נופל

משום 6970 אחר.

אם אתה לא צורב ביוס\מחזיר לביוס הישן\מעביר את המתג על הכרטיס אתה חוזר ל6950. ה6950 הוא מלא.

פורסם

הכוונה שלי הייתה ב CF ... יש לי כבר HD 6950 אחד וכבר פתחתי אותו ל 6970 ומעניינת אותי השאלה הזות

אחרי שפותחים אותו הוא יוכל לעבוד ב CF עם 6950 שלא נפתח ? או עם HD 6970 (כי הוא בעצם פועל כמוהו עכשיו) או שרק עם HD 6950 שנפתח ל 6970 כי הם זהים מכול הבחינות

כי אחרי שפותחים את HD6950 הוא כבר לא 6950 אבל הוא גם לא 6970 מקורי הוא משהוא בעמצה (מבחינת CF) ורק כרטיסים זהים יכולים לעבוד ביחד ב CF (אותה ליבה)

פורסם

נו אז מה הוא כתב?

כרטיסי ה6950 שנפתחים זהים לכרטיסי ה6970 עם שני הבדלים

מהירות זיכרון וליבה ומספר השיידרים.

כשאתה צורך ביוס של 6970 אתה גם משווה את מהירויות הליבה והזיכרון וגם מגדיל את מספר השיידרים ככה שאתה מקבל 6970 שאינו נופל משום 6970 אחר.

אם אתה לא צורב ביוס\מחזיר לביוס הישן\מעביר את המתג על הכרטיס אתה חוזר ל6950. ה6950 הוא מלא.

הכרטיסים הם אותם חומרה לכל דבר, מה ששונה בהם זה רק ה-BIOS שלהם. ככה שאם אתה מביא לו ביום של 6970 אז קיבלת 6970 לכל דבר.. וגם CF ! (ככה משתמע מדבריו)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים