עבור לתוכן

מדריך: פתיחת HD6950 ל-HD6970

Featured Replies

פורסם

שמע

המסך שלך לא עובר את ה 60 FPS

הכרטיס מסך 6950 בהגדרות הכי כבדות שתשים לו יתן לך כמע כול הזמן יותר מ פי 2 מהמינימום של המסך (60*2=120)

אז נגיד יהיה לך עוד 13% שזה נגיד בערך 140FPS אולי פחות אולי יותר

לא תרגיש הבדל .... הייתי אומר תשתמש בו כמו שהוא

כשיגיעה היום שהוא לא יהיה מספיק (עד אז תלך האחריות) תפתח אותו ואלי תעשה גם קצת OC ....

• תגובות 555
  • צפיות 128.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ה-13% הללו הם הסיבה היחידה לרכוש את הכרטיס הנ"ל. אחרת הוא פחות משתלם.

פורסם

13% יותר FPS או 13% סינטטים?

פורסם

אם אתה מקבל עכשיו 100 FPS אז יהיה 113

אם 200 אז 226 וכו

פורסם

לא מדויק, זה משתנה ממשחק למשחק ובין רזולוציה לרזולוציה.

ההבדל משמעותי רק בגבול ה-30-50 FPS. אף אחד לא מבחין בהבדל בין 100 FPS ל-120.

פורסם

אפשר לצרוב חזרה וזה קל מתמיד עם הביוס הכפול...

פורסם

ואם הכרטיס מת ?

אין תמונה בכלל בשני המצבים ? בעיה ...... השאלה זה אם יהיה אפשר לבדוק את הכטיס בכלל :smile1:

פורסם

כיום מבלי לעשות את השדרוג הזה, כל המשחקים שיצאו עד היום יעבדו עליו ברמה הכי גבוהה עם ההגדרות הכי גדולות ועל רזולוציה של 23"?

פורסם

ואם הכרטיס מת ?

אין תמונה בכלל בשני המצבים ? בעיה ...... השאלה זה אם יהיה אפשר לבדוק את הכטיס בכלל :smile1:

תכלס אם אתה לא יכול לצרוב זה אומר שגם המוכר לא יכול להתעסק עם זה והוא יביא את זה ליבואן...

פורסם

כיום מבלי לעשות את השדרוג הזה, כל המשחקים שיצאו עד היום יעבדו עליו ברמה הכי גבוהה עם ההגדרות הכי גדולות ועל רזולוציה של 23"?

כן

פורסם

חבר'ה,רכשתי את הכרטיס 6950 ואני כישו מבצע את המדריך ואני אשמח לעזרה.

אני נמצא כרגע בשלב:

"תנו לתהליך הצריבה להסתיים ואתחלו את המחשב."

אחרי שלחצתי על load,אני אמור ללחוץ על Program ? כי אם אני לוחץ על זה אז זה אומר Cannot erase rom

פורסם

לאחר שפותחים את הכרטיס, לכמה עוד אפשר להגיע עם OC?

פורסם

940~ 970~ נחשב דיי קל... מעבר לזה צריך לשנות את מהירות הסיבוב של המאוורר ולתת תוספת מתח קטנה...

פורסם

המאוורר לא עובר את ה 40% בסטוק כשהמעבד על 77 מעלות (100% מעמץ ) כרטיס ממש ממש קריר ביחס ל 4850 שלי שעושה את ה 110 מעלות והמאוורר שם על 100% ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים