פורסם 2010 בדצמבר 2114 שנים יש לי דיסק בוטאבל עם תוכנת גוסט 2003, הוא נקרא ע" רוב המחשבים שהיו לי עד למחשב אחד של לנובו עם מעבד AMD שיש עליו אימג' שנוצר ע"י גוסט 2003 ואני מקבלת הודעת שגיאה בסגנון: שגיאת קריאה נעשה בגירסה מתקדמת. איך זה יתכן" ואיך מתגברים על הבעייה כדי לשחזר את ה C , אין לי קובץ אימג' אחר! אשמח לפתרון כלשהו. תודה מראש
פורסם 2010 בדצמבר 2214 שנים לא בדיוק הבנתי אם השגיאה היא בניסיון להעלות את הדיסק או בניסיון לשחזר את ה-Image.מהי הודעת השגיאה המדויקת שאת מקבלת?
פורסם 2010 בדצמבר 2214 שנים מחבר השגיאה היא בנסיון של התוכנה לקרוא את האימג' ולפתוח אותו , הדיסק עולה באיתחול המחשב ישר לגוסט, ואז אני מבצעת את כל השלבים עד לבחירת הקובץ בכונן שבו הוא שמור (D) וכשאני מאשרת הוא מודיע לי שהקובץ שייך לגירסה מתקדמת. לצערי אני לא ליד המחשב הזה בעבודה, אם זה לא מספיק מובן , אנסה זאת בשבוע הבא כשאהיה ליד המחשב הזה. אם יש לך רעיון אולי אוכל להכין אותו בינתיים .בכל אופן תודה רבה!
פורסם 2010 בדצמבר 2214 שנים אין לי ממש רעיון כי זה מאוד תלוי בתוכן הודעת השגיאה. אולי קובץ ה-Image פגום, אולי בעיה אחרת.אני גם לא ממש מכיר את Ghost אבל אולי מהודעת השגיאה יהיה ניתן למצוא מידע ממוקד יותר.
פורסם 2010 בדצמבר 2214 שנים זה נראה לי שגוסט של שיחזור ישן יותר מגוסט של האימאג.יש בגוסט תאימות אחורה אבל לא קדימה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.