פורסם 2010 בדצמבר 2114 שנים שלום לכולם , תמיד תהיתי לאן נעלם כל המקום ההארד דיסק ?למשל יש לי כונן חיצוני של טרה של WD אבל בפועל יש לי רק 930 ג'יגה .. לאיפה נעלמו להם 70 ג'יגה ?וקניתי אתמול דיסק און קי של סאנדיסק של 32 ג'יגה ובפועל יש בו רק 30 ג'יגה , אז איפה עוד 2 ג'יגה ? תודה .
פורסם 2010 בדצמבר 2114 שנים יש גיגה עשרוניויש גיגה בינריהבדל בינהם כ 7 אחוז.קוננים נמכרים בעשרוניאבל חלונות מציג בינארי.לא נעלם לך כלום.
פורסם 2010 בדצמבר 2114 שנים מחבר אתה בעצם אומר שאם אני ינסה להעביר לדיסק או קי 31.5 ג'יגה אני יצליח ? ולחילופין אם אנסה להעביר להארד דיסק החיצוני 990 ג'יגה אני יצליח ? אם כן אז למה זה באמת מראה כל כך הרבה הבדל ?ואם כבר פתחתי שרשור , אז אני משתמש בדיסק און קי בעיקר לצפייה בסרטים בחיבור ישיר לLCD שקורא ישירות מהדיסק און קי גם קבצי MKV .בגלל שסרט בHD שוקל בדרך כלל בסביבות ה6 ג'יגה הייתי צריך לפרמט את הדיסק און קי לNTFS , האם תהיה לטלוויזיה בעיה לקרוא אותו ? ואם כן איך מתמודדים עם זה ? FAT32 לא נותן לי אפשרות להעביר אליו קובץ גדול ..עריכה :לאחר שהעברתי לכונן סרט בHD וחיברתי לטלוויזיה הוא קרא את הסרט אבל קפצה הודעה שאין תמיכה בסאונד .. מה זה יכול להיות ? בנוסף סרט אחר בפורמט AVI הטלוויזיה אמרה שהפורמט אינו תקין .יש לציין שלפי הדיסק און קי הזה היה לי סאנדיסק שמונה ג'יגה שעבד יופי עם AVI וMKV .
פורסם 2010 בדצמבר 2114 שנים למה לא לפתוח עיניים!!!!למה קניתי כונן קשיח בנפח מסוים וכשאני בודק אז רואים פחות מהנפח המוצהר?
פורסם 2010 בדצמבר 2114 שנים ננעל. התשובה בסטיקי:למה קניתי כונן קשיח בנפח מסוים וכשאני בודק אז רואים פחות מהנפח המוצהר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.