עבור לתוכן

NSK-2480 יכול לאכלס כרטיס מסך גדול? (460GTX)

Featured Replies

פורסם

השאלה בגוף הכותרת...

אורך הכרטיס 21 ס"מ + 2-3 עבור הכבלים שצריך לחבר אליו.

פורסם

גדול לא הייתי קורא לGTX460, לדעתי הוא ממש קטן אבל זה אולי כי התרגלתי לראות מפלצות אחרות.

בעקרון לא צריכה להיות בעיה, הכרטיס הזה באורך של לוח ATX רגיל. דבר אחד שאני יכול כמעת בוודאות להגיד לך שיתאים זה הGTX460 האדום של GAINWARD

הוא גם זול, מהסיבה שהוא קצר יותר מהרפרנס ותוסיף לזה גם את העובדה שחיבורי החשמל שלו נמצאים בצד ולא מאחור

אגב לפי המידות שאני רואה גם כרטיס רפרנס אמור להכנס בלי שום בעיה

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה (לפחות מישהו....)

לצערי החיבורים אצלי לאורך הכרטיס, אז יש סיכוי שתהיה בעיה.

מה המרחק מתחילת הסלוט עד המחיצה (יש מחיצה כלשהי שרק חוטים אפשר להשחיל?), לצערי לא מצאתי נתון כזה...

פשוט חושב על שדרוג עתידי של המחשב, ו-90% יהיה לוח mATX, אז צריך ללכת על מארז סולידי.

פורסם

אם אתה רוצה אני יוכל לבדוק על שלי כשאהיה בבית.

פורסם

אאל"ט יש שם כ- 25 ס"מ, אבל מה עם אוורור?

לא נראה לי רעיון מוצלח להכניס 460GTX אל תוך 2480.

פורסם

פשוט חושב על שדרוג עתידי של המחשב, ו-90% יהיה לוח mATX, אז צריך ללכת על מארז סולידי.

"סולידי" זה "קטן" עבורך? אולי תלך על NSK-3480 כמו זה:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=445429.msg3812897#msg3812897

עדיף מבחינת זרימת אוויר ויכולות קירור למעבד ובכלל.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות.

25 ס"מ זה נראה לי מספיק ל-GTX460. אגב הכרטיס הנ"ל לא מתחמם כמעט (במנוחה הוא עבד על 36 בקיץ, עכשיו שזה חורף על 30 ככה).

בעבודה הוא מגיע ל-60+ אבל לא מגיע ל-70.

GTX470/80 הם החבר'ה הבעייתים, במנוחה עם על איזה 70...

ל-tmpusr

סולידי הכוונה ללא מצועצע... אכן מה ששלחת הוא בסדר גמור, אבל הייתי הולך יותר לכיוון סטייל HTPC שיראה פחות קופסת PC מסורתית.

לדעתי הקופסאות האלה יעלמו לאט לאט, היום מחשבים נראים יותר כמו ספרים (נט-טופים) או מערכת חלקים (סגנון HTPC).

פורסם

יש לי שאלה שקשורה לנושא, גם אני עם אותו מארז ומעוניין לקנות כרטיס מסך, המפרט הנוכחי כתוב בפרופיל שלי, איזה כרטיס מסך הספק כוח antec earthwatts 380w שמגיע עם המארז יחזיק?

הבנתי ש AMD 5770 הוא מחזיק בטוח, אבל יש מצב גם ל AMD6850 או GTX460 או שהוא לא יעמוד בזה?

פורסם
  • מחבר

אתה על הגבול כאשר המחשב במאמץ. גם המעבד שלך צוואר בקבוק - עדיף 5770 במקרה שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים