עבור לתוכן

עזרו לאפרת לישון בלילה!

Featured Replies

פורסם

היי, אני מקווה שאני במקום הנכון בכלל...

אודה לכם אם תעזרו לי בסוגיה המשונה הזו.......

משום מה המסך שלי כבר לא נכבה כעבור 10 דקות המתנה, ושמתי לב שבכל כמה דקות - אם אני צופה במשהו לדיגמא, העכבר "כביכול" זז.

אני אומרת כביכול, כי הוא לא באמת זז, וזה בהפרשם קבועים של 5 דקות (אשכרה מדדתי). :screwy:

בקיצור, אני לא מצליחה לישון כמו בנאדם בגלל השטות הזו, כי המסך לא נכבה, וזה חירפן אותי כבר!!!

לפני שתשאלו - לא, לא הורדתי איזו תוכנה מטורפת חדשה לאחרונה, וגם בדקתי כבר את ההגדרות של הסקרין סייבר וכיבוי המסך עדיין קבוע על 10 דקות. יש לי עכבר אלחוטי פצצתי, והחלפתי לו כבר את הבטריות, ועדיין זה נשאר כך. :s07:

ויש לי כבר כריות מתחת לעיניים :(

פורסם

התשובה בגוף השאלה:

יש לי עכבר אלחוטי פצצתי, והחלפתי לו כבר את הבטריות, ועדיין זה נשאר כך. :s07:

פורסם

כשאת הולכת לישון, תהפכי אותו על הגב, ותבדקי אם הוא עדיין יעשה את זה.

יכול להיות שהמשטח שאת עובדת עליו לא מתאים לעכבר שאת עובדת איתו.

פורסם
  • מחבר

הייתי צריכה להיות ברורה יותר...

אין מצב שזה העכבר!

כבר עשיתי כל דבר אפשרי עם העכבר. זה לא הוא.

ניתקתי אותו, הוצאתי לו ת'סוללות, הפכתי אותו, שמתי אותו על המתנה, the works.... זה לא העכבר.

יש רעיונות אחרים אולי..?[br]פורסם בתאריך: 20.12.2010 בשעה 16:43:55

ד"א - המחשב הוא נייח ולא נייד, אם זה משנה....
פורסם

תוכנות מדיה שונות עוקפות הגדרות שומר מסך לפעמים כברירת מחדל (גם אם הן לא במסך מלא)

למשל אם השארת VLC דולק ומנגן איזה סרט - המסך לא ייכבה כל עוד הסרט מתנגן.

פורסם

אולי מקור הבעיה היא דווקא המקלדת? נתקלתי כבר בתופעה דומה, מקלדת שמדי פעם שלחה אותות כאילו אחד המקשים נלחץ.

לא שזה פתרון לבעיה, אבל למה לא לכבות פשוט את המסך במהלך הלילה במקום לסבול?

פורסם

לא שזה פתרון לבעיה, אבל למה לא לכבות פשוט את המסך במהלך הלילה במקום לסבול?

בדיוק. ::)

פורסם
  • מחבר

א' - מולטיקור, בינתיים לא אמרת שומדבר שימושי או יעיל, רק עקצת, אז עדיף שתשב בשקט.

ב' - בינתיים זה מה שאני עושה, אבל זה ממש לא פיתרון. המסך, ובכלל - המחשב, צריכים מבחינתי לעבור למצב המתנה אחרי X זמן. זה רק לטפל בתוצאה, ולא בגורם....

אם למישהו יש רעיון כלשהו, או אם מישהו יודע על איזושהי תוכנה שעלולה ליצור ת'בעיה הזו, אני אשמח לשמוע.

ומולטיקור, תן לי לעצור אותך לפני עוד גיחוך או התנשאות...... אתה פטור מלהגיב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים