עבור לתוכן

בדילמה רצינית לגבי מארזי antec 1200 vs antec lanboy

Featured Replies

פורסם

מחפש מארז שיסנן הרבה אבק יחסית ויאוור את המערכת בצורה הכי טובה שאפשר הכנסת אוויר נקייה זריזה ושקטה כמה שיותר אירפלאוו

פורסם

ל-1200 יש יתרונות וחסרונות, יש לו סירקולציה מעולה והטמפ" מצויינות, אך מצויד בהרבה מאווררים והאבק יכנס אם תרצה או לא תרצה.

הוא מאוד קשה לניקוי מאחר ואין גישה למאווררים הקידמיים ודורש פירוקם מהכלובים שכוללים ברגים רבים, ופירוק חוטי החשמל שלהם דבר שלוקח זמן רב

ולא נוח בכלל. בנוסף נוחות ההרכבה וצורת הבניה שלו היא בינונית לדעתי.

עם הלנבוי לא יצא לי להתעסק אבל הוא ניראה לי כמו גימיק טיפשי ומלכודת אבק רצינית.

במחירים האלה הייתי בכלל הולך על מארזים אחרים כמו ה-LANCOOL או אפילו הליאן לי, יש לך במרחק לא קטן במחיר את ה-HAF X שהרבה יותר

נוח לעבודה, פשוט לניקוי ובנוי בצורה חכמה בהרבה לדעתי מה-1200. החסרונות שלו שהוא פחות שקט מה-1200, קצת פחות קריר לפי הבדיקה שלי

והפילטר שלו הוא רשת פשוטה שלא שווה אגורה.

קח בחשבון שכל מארז עד 300+ כמו ה-690 או ה-LC בדגמים הזולים יהיו מעל ומעבר ואם אין דרישות ספציפיות מהמארז כל מארז מעל

המחירים הללו זה יותר מותרות מצורך.

פורסם
  • מחבר

אני מחפש נוחות ובעיקר הכי הכי חשוב זה קירור,למה אתה חושב שהלנבוי גימים מפגר אתה יכול לשלוף כל דבר פשוט בכיף ביעליות המון מאווררים ואני גם חושב שהוא קצת מצועצע אבל עדיין אתה יכול לשחק איתו קצת ובעיקר הכי חשוב הכל נגיש

פורסם

אפשר לחשוב מה כבר יש לשחק כל כך הרבה עם המארז. המון מאווררים זה אומר באותה המידה גם המון אבק במיוחד שאין פילטר בכל אחד מהם.

תוסיף לזה שהוא כולו מחורר מה שאומר גם שהמערכת תישמע יותר ותיהיה רועשת יותר מבמארז סגור. שוב, אני לא מכיר אותו על פניו ניראה לי כמו גימיק.

כמו שציינתי, גם במארז כגון ה-690 לדוגמא ניתן להוסיף מספיק מאווררים והוא יציג טמפ" מעולות. ההבדל במחיר בין 300 ל-850 לא מצדיק על נייר

את ההפרש גם אם מתוכנן OC קיצוני, עדיף להשקיע בקירור למעבד וברכיבים מותאים ל-OC.

פורסם
  • מחבר

הגימיק יכול להיות סתם מפגר בשביל ילדים זה לא שאני משחק איתו ושהוא תורם לי ויש מצב שכמו שאתה אומר הוא באמת יכול להיות מלכודת אבק,אני גר בתל אביב ויש לי כמה חתולים חח מה שאומר שהזיהום עובר כאן כל גבול אבל אהבתי שהלוח אם יכול להשלף וברגע אפשר לפזר את האבק ממנו,אני מאד נאמן לאנטק מאד אוהב את המארזים שלהם אז אפשר להביא ב800 שקל את ה1200 ANTEC

פורסם

אתה יכול לקחת את ה DF85 של ANTEC.

את ה NZXT TEMPEST EVO שהוא עם פילטרים,ויש לו זרימת אוויר מצויינת.

פורסם
  • מחבר

תשמע מה שהמלצת הם מארזים מצויינים אבל גם לאנטק 1200 יש אחלה מסנני אוויר ויש כאן גם מישהו שמוכן למכור לי אותו ביד שניה אז נראה לאן זה מתקדם בכל מקרה אני מחפש משהו אם איוורור רציני ושקט שמאווררים לפחות עשויים מסיליקון או פולימר מהסוג הזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים