עבור לתוכן

מחפש טלפון נייד קומפקטי חדש לאשתי - בדגש על ניהול זמן. תקציב גמיש.

Featured Replies

פורסם

זה לא מפתיע אותי. גם אצלי טלפון סלולרי הוא קודם כל טלפון.

בתור אדם בעל E72, המימדים שלו הם סבירים ביותר. המכשיר לא מורגש יותר מטלפונים "רגילים" שהיו לי בעבר.

הוא ביד שלי הרבה והוא בכיס שלי הרבה. כמחזיקים אותו לייד האוזן בשביל שיחה מרגישים שמדברים בטלפון, ולא הרגשה קצת לא טבעית, כמו באייפון.

אם זה גדול בשבילה, אז צר לי להגיד, זה בלתי אפשרי. היא תצטרך להסתדר עם טלפון "רגיל".

בנוגע למקלדת:

רק אדגיש שלדעתי כן יש חשיבות למקלדת. להתחיל לכתוב

"לקבוע פגישה עם מנחם בנוגע לדיון על תורת הקבוצות" במקלדת שאיננה QWERTY זה חתיכת כאב ראש.

לדעתי.

אם כל פשרה על מימדי המכשיר פשוט לא באה בחשבון (ואני אישית חושב שזה מוטעה, אבל זו עדיין זכותך),

אולי כדאי לך ללכת על טלפון בסיסי של נוקיה. למרות שהם לא "חכמים", יש להם PIM מתקדמים למדי.

לחלופין, אתה יכול לחפש טלפונים בתצורת גודל מסך 3.2", כגון ה Nokia X6, HTC wildfire. הם קטנים מהאייפון (למרות שלעיתים עבים יותר).

השורה התחתונה:

אתה בסופו של דבר, שוב, מבקש משהו שהוא לא קיים. זה או להתפשר על היכולות ה"חכמות" של המכשיר, או לקחת טלפון גדול יותר, או יקר יותר (E52).

• תגובות 118
  • צפיות 22.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

השורה התחתונה:

אתה בסופו של דבר, שוב, מבקש משהו שהוא לא קיים. זה או להתפשר על היכולות ה"חכמות" של המכשיר, או לקחת טלפון גדול יותר, או יקר יותר (E52).

תודה רבה על הסיכום המאוד מועיל

זה בדיוק מה שבעצם רציתי לשאול - מה הפשרה הטובה ביותר לדעת המומחים פה בין שימושיות לגודל, בהתחשב בהעדפות שציינתי.

לנוקיה יצאו דיי הרבה טלפונים עכשיו, ויש להם 2 דגמים שיתאימו לך:

תודה - אני אבדוק...

בנוגע למקלדת:

רק אדגיש שלדעתי כן יש חשיבות למקלדת. להתחיל לכתוב

"לקבוע פגישה עם מנחם בנוגע לדיון על תורת הקבוצות" במקלדת שאיננה QWERTY זה חתיכת כאב ראש.

לדעתי.

אבל למכשירים מבוססי צג-מגע יש on screen keyboard, לא? זה אמור להספיק לדעתי.[br]פורסם בתאריך: 19.12.2010 בשעה 09:45:13

ניסיתי לסנן סמארטפונים ב-GSMarena לפי גודל: http://sn.im/1oeqmr

יש משהו שמתאים שם? אולי HTC Touch Diamond או ה-WAVE של סמסונג למשל?[br]פורסם בתאריך: 19.12.2010 בשעה 10:11:17

אם אני עדיין רוצה touch + Android באריזה קטנה ופונקציונאלית, מה דעתכם על ה-Sony Ericsson XPERIA X10 mini

http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_x10_mini-3125.php

מסך 2.55 אינטש וגודל זעיר של 80X50X16. עד עכשיו אשתי השתמש ב-K800i בגודל 105X47X22 והוא היה לה נוח מאוד.

אולי יש משהו רק מעט גדול יותר עם מסך ראוי לשמו?

אני מבין שאנדרואיד עדיפה על BADA או windows mobile לשימושים שלי?

תודה.

עידכון: דיברתי עם אשתי - הגודל המקסימלי שנראה לה סביר הוא עד רוחב של 55 מ"מ ועדיף פחות מ~130 גרם אם ניתן. אולי רק מעט יותר.

העובי מעט פחות קריטי אבל מגבלת המשקל ממילא משפיעה יותר אני מניח.

מקלדת QWERTY רצויה, אלא אם המסך גדול דיו ל-on screen keyboard ראוי לשמו (נדרשת מן הסתם רזולוציה הולמת).

מחיר של 1500-2000 נשמע לה סביר וריאלי.

פורסם

מה לגבי

huawei ideos

או

HTC WILDFIRE

או

HTC ARIA/GRATIA

או

LG optimus one

דרך אגב הדרישות של רזולוציה הולמת + גודל קטן קצת מתנגשות...

פורסם
  • מחבר

ראשית - תודה על ההצעות!

עדיין, ללא פירוט מה למה הם מתאימים לי זה לא מאוד עוזר כי מלבד נתונים טכניים יבשים קשה מאוד להחליט.

ראיתי היום בעבודה את ה-iPhone, E71 ובלקברי משני דגמים.

ה-iPhone פשוט גדול מדי וכל מי ששאלתי פשוט לא מדבר איתו הרבה ואם כן אז רק עם אוזניית BT.

זה די מפספס את המטרה לדעתי ויחד עם המחיר האסטרונומי זה כבר deal breaker רציני.

מצד שני המסך באמת מדהים וכולם מציינים את נוחות ופשטות השימוש כמו גם את התגובתיות כרמה או שתיים מעל כולם.

ה-E71 והבלקברי אמנם קומפקטיים ומעשיים בהרבה לשימוש שטלפון, אבל המקשים זעירים עד לא שימושיים והמסך פיצפון ולא מספק לדעתי,

לאחר בדיקה מחודשת, מסתבר שגודל המסך והרזולוציה של הנ"ל לא שונה בהרבה מזה של ה-X-10 mini ששאלתי עליו ולכן, למרות גודלו המאוד אטרקטיבי אאלץ לרדת ממנו ככל הנראה.

זה משאיר אותי עם מכשירים גדולים משמעותית לצערי... נראה שמסך 3.2 אינטש עם רזולוציה גבוהה יותר נדרש פה.

יש קטנים יחסית, אבל לא עם אנדרואיד (HTC Diamond 2 למשל).

פורסם

אני חושב שה-HTC Aria/Gratia, שמבוסס על אנדרואיד 2.1 וניתן לשדרגו לגרסא 2.2, יכול להתאים מבחינת המידות למרות שהוא מעט רחב יותר (57 מ"מ) מהדרישה של אשתך. בנוסף לכך הרזולוציה שלו גבוהה יותר מה-X10 Mini ובסה"כ מדובר במכשיר טוב ואמין.

http://www.gsmarena.com/htc_aria-3392.php

פורסם
  • מחבר

תודה!

הפרש הגדלים בינו לבין ה-iPhone זניח למדי - פשוט גדול מדי...

מה דעתכם על HTC DIAMOND 2 אם אני מחליט לרדת מאנדרואיד:

ב-1000 ש"ח מתצוגה כולל אחריות יבואן מלאה: http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22958901

מידות: גובה - 107.85 מ"מ, רוחב 53.1 מ"מ, עובי 13.7מ"מ

משקל: 117.5 ג' (עם סוללה)

כלומר - קל, קטן יחסית ועם מסך 3.2 אינטש ברזולוציה גבוהה למיטב ידיעתי - 480X800

הוא לא מולטי-טאצ' ויש לו חיבור יעודי בודד ל-DATA ואודיו.

איך Windows Mobile 6.1? ניתנת להרחבה? נוחה לשימוש?

התאימות למסמכי OFFICE די קוסמת לי כי מרבית הקבצים שלה הם קבצי אופיס. לא יודע איך זה באנדרואיד ואחרות.

אולי אפילו הדמיון (אם יש בכלל) לWINDOWS על המחשב יקל במעבר...

תודה.

פורסם

בשביל 1000 שקל, אל תחשוב פעמיים בכלל.

לגבי ה6.1 ... סביר מאוד להניח שאפשר לשדרג אותו ל6.5 לא בדיוק רשמי, או שיצא לו רשמי, אני כבר לא זוכר.

המכשיר לשעצמו מאוד נחמד, תאימות עם האופיס לא מהווה בעיה, יש אופיס 2010 למכשירים האלה, הוא יותר לצפייה מאשר לעריכה ויצירה, אבל בהחלט ניתן לעשות זאת על המכשיר.

מבחינת קישוריות ואינטרגציה על ישומי GMAIL, קיימות תוכנות יעודיות, ואפשר להגדיר הכל.

אתה כן צריך להיות קצת יותר טכני ולדעת מה אתה עושה עם winmo מאשר משהו מבוסס אנדרואיד, שם ההטמעה של השירותים של גוגל פשוט שקופים ואין לך עם מה להתעסק: הכנסת את הgmail שלך למכשיר, היומן שלך, האנשי קשר שלך, הכל עובר למכשיר.

פורסם

לא לא, פשוט לא.

אל תגע במכשירי Windows Mobile.

זה מסורבל, מעצבן, איטי ופשוט דרעק.

חייתי עם כזה במשך 4 שנים (תחילה עם HTC Tytn ואח"כ HTC Tytn II).

מכשיר מבוסס אנדרויד יהיה יותר נעים, אינטואיטיבי ואמין לשימוש.

לפחות מנסיוני.

פורסם
  • מחבר

זה מסורבל, מעצבן, איטי ופשוט דרעק.

זה בדיוק מה שמדאיג אותי, אם כי לפי כל הסקירות שקראתי זו ממש לא ההתרשמות של הרוב המכריע של הסוקרים מהמכשיר ומחוויית השימוש.

עוד טוענים כי השדרוג ל-6.5 משפר את המצב עוד יותר.

זכור גם שהשימוש הצפוי הוא גם פשוט למדי וממש לא של גיק גאדג'טים טיפוסי שמתקין ROM או 100 אפליקציות ביום.

יש את ה-HTC MAGIC במימדים די דומים אבל ברזולוציית מסך נחותה משמעותית - 480X320 בלבד.

http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22958782

פורסם

אמנם הניסיון שלי נגמר ב-6.1, אבל זה שימש אותי בתור מכשיר עבודה בלבד.

בלי התקנה של 100 רומים (אפילו לא אחד), ומעט מאוד תוכנות מעבר לסטנדרט.

ה-Diamond 2 אמנם יותר מהיר מהמכשיר הישן שלי, אבל בכלאופן המכשיר הישן שלי היה מתסכל נורא בתור טלפון, וסביר בתור מכשיר למייל, לא יותר מזה.

כל חיוג היה סבל בל יתואר, גם בחיוג בלוח מספר עצמו, ובכלל אם יש ספר כתובות עמוס החיפוש נוראי.

הממשק לא ממש מתאים לטאץ', וצריך לעבוד עם עט ולצוד את האותיות כדי להקליד משהו.

פורסם
  • מחבר

^

מטריד בהחלט :-\

עם זאת, גם עם 6.1 לא נתקלתי בתלונות מהסוג הזה בסקירות שקראתי.

הרוב המכריע דווקא משבחים, מלבד עניין ההקלדה באמת שטוענים שהאותיות קטנות מדי ומומלץ להשתמש בסטיילוס.

אפשר להסתדר בלי אבל לא ממש נוח כמו במכשירים הגדולים יותר.

אני פשוט לא מוצא מכשיר אנדרואיד שמשמעותית קטן ממימדי ה-iPhone ועדיין עם מסך ראוי, רזולוציה הולמת ומשקל/עובי/מחיר סבירים.

עדיף סימביאן? באדה?

פורסם

יש את האורנג' סאן פרנסיסקו(ZTE Blade) מחו"ל בערך באותו מחיר של המג'יק.

פורסם
  • מחבר

^

ומה עושים עם עברית?

פורסם

עושים root ושמים פונטים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים