עבור לתוכן

מארז וספק חדשים - עזרה בבקשה

Featured Replies

פורסם

אוקיי, המארז NZXT שלי התקלקל בערך יומיים לאחר שקניתי אותו ועכשיו אני מחפש מארז חדש, בתקציב עד 800 ש"ח, עם הקריטריונים הבאים :

- שקט

- מקרר טוב (עדיפות לכך!)

- מונע חדירת אבק

בתור לקוח ממורמר של NZXT שעשו עבודה מאוד גרועה על המארז שקניתי מהם (הכפתורים שלו פשוט הפסיקו לעבוד מאוד מאוד מהר ועכשיו אני צריך לפתוח אותו כל פעם שאני רוצה להדליקו או לעשות ריסט), אני מבקש שלא תציעו לי מארזים של החברה הזאת.

בנוסף, המחשב שלי הפסיק לעבוד מאז יום ראשון האחרון וביום ראשון הקרוב אני נוסע לskypc לתקנו, מכיוון שאני חושד שמדובר בספק שרוף הייתי רוצה לדעת איזה ספק טוב יוכל להחזיק את המערכת שלי מראש, כדי שאוכל במידת הצורך לקנות אותו במקום בלי שאיזה נציג מכירות שלהם ינסה למכור לי זבל.

המערכת שלי היא :

יש לי שני כרטיסי HD 4850

4 ג'יגה ראם

מעבד פנום 2 940

הארד דיסק של 1 טרה

תודה רבה!

פורסם

פעם ראשונה שאני שומע על מארז שמתקלקל... :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

פעם ראשונה שאני שומע על מארז שמתקלקל... :nixweiss:

ניסוח גרוע שלי. אני לא מתכוון לערוך את ההודעה המקורית בכל מקרה.

הכפתורים של הריסט וההדלקה פשוט נהרסו, הקפיץ שלהם נהרס או משהו ואי אפשר ללחוץ עליהם.

פורסם

אז תחליף אותם :silly:

פורסם

תתקן את הכפתורים.

אם אתה רוצה מארז אז תקח את ה NZXT TEMPEST EVO עולה פחות מ 500שח

יספיק לך,יותר ממנו אינך צריך.

פורסם
  • מחבר

איך אפשר לתקן ולהחליף כפתורים? ???

יש מקום שקונים ממנו במיוחד כפתורים למארז שלי? ואז מה הפרוצדורה להחלפתם?

פורסם

כל לחצן NO (לחצן רגיל) אחר שתוכל לשים שם מתאים מבחינת חשמל. תפתח תבדוק איך הלחצן שם עומד ותחפש אחד שאתה יכול לשים שם מבחינת גודל ושתוכל ללחוץ אותו אם הפלסטיק שיש שם

פורסם
  • מחבר

המארז לא נראה ידידותי משהו מספיק בשביל לפתוח את החלק של הכפתורים...

פורסם

כמה ברגים וחיצים כמו בכל מארז אחר

לחלק מהמארזים יש למטה ידית שמשחררת את הפאנל

פורסם
  • מחבר

בסדר אני אנסה זאת, לגבי הספק עוד לא עניתם לי ומשום שאני אצטרך לדעת איזה ספק לקנות אל מול סוכני מכירות ממולחים זה הנושא הבהול יותר.

תודה!

פורסם

הספק שיש לך עכשו לא תקין ?

פורסם
  • מחבר

בסופת הברקים האחרונה המחשב מת, אני לא הייתי בבית מאז (מחר אבדוק בעצמי) אבל אמא שלי מדווחת לי שכעת המחשב לא נדלק כלל, ההנחה שלי היא שהספק זה החלק שנשרף, כי לפי מה שהבנתי זה החלק עם הסבירות הגבוהה ביותר להשרף במצב של סופת ברקים, לכן אני צריך המלצה לספק טוב במידה ויתקילו אותי מחר כשאגש למעבדה בעובדה שהספק נשרף ויציעו לי משהו לא משתלם.

יכול להיות שנשרף חלק אחר והספק כלל לא נפגע?

פורסם

אם הספק לא באחריות תפתח אותו ותבדוק נזקים ויזואליים (סימני התחממות, שינוי צבע אל הפלטה, קבלים מנופחים, מאוורר תקוע, פיוז שרוף וכו). של איזה חברה ודגם הספק ?

יש לך מגן ברקים / UPS ?

אם אין סימנים לכך שהספק שרוף תנסה להדליק את הספק כשהוא מנותק לגמרי מהמחשב. תדחוף סיכה או משהוא לחיבור הגדול כך שיחבר את החוט הירוק אם אחד מהשחורים כמו בציור, ותראה אם המאוורר עובד

אם הספק נדלק, יכול להיות שהבעיה היתה במפסק של המארז (נדפק סופית ולא עובד) ולא בספק / לא קשורה לברקים. תחבר את הספק בחזרה למחשב, תנתק את הלחצן הפעלה ותיגע ב 2 המגעים של הלוח שאליהם הוא מתחבר אם משהוא מתכתי (בלי לגעת איתו בדברים אחרים). אם המחשב נדלק, הבעיה היתה אכן במפסק

אם הבנתי נכון את המפרט שלך (מעבד phenom II 940 X4 ו 2 כרטיסי מסך HD 4850) אתה צריך משהוא כמו 550 W (תבדוק בדיוק את הכרטיסי מסך, אם הם X2 אתה צריך 700 W). תיקח ספק בהספק מתאים של enermax / seasonic / corsair (מומלצים מאוד) או מהסדרות המתקדמות של hec / fsp. אל תקבל סתם את מה שיכולים לנסות למכור לך. ובאותה הזדמנות תקנה גם מגן ברקים איכותי שמכיל הגנות השהיה, מתח גבוה / נמוך וברקים

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

אם המפסק של הלוח אם הלך, מה עושים? איך מתקנים?

תודה.

פורסם

מחליפים את המפסק

בינתיים עד שתמצא מפסק אחר אתה יכול :

להחליף ביניהם את החוטים של power ו reset ולהדליק אם reset

לנתק את החוטים של power מהלחצן הדפוק ולחבר אליהם סתם לחצן או מפסק (אפילו סתם מפסק כמו של חשמל של בית, שאתה מדליק ומכבה כדיי להדליק את המחשב)

לגעת אם משהוא מתכתי ב 2 המגעים בלוח שאליהם הלחצן היה מחובר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים