עבור לתוכן

כמה שאלות בקשר לחיישנים שיש במארז NZXT GUARDIAN 921 Crafted

Featured Replies

פורסם

מה המצב חבר'ה ?..

קניתי את המארז NZXT GUARDIAN 921 Crafted שבא עם 3 חיישנים של טמפרטורה וצג בחלק החיצוני של המארז שמראה את הטמפרטורה שמתקבלת מהחיישנים האלה ... אז השאלה שלי בעצם, האם אפשר לשים חיישן בין המעבד לגוף קירור ? ז'תומרת שהחיישן יהיה מעל המשחה הטרמית והגוף קירור יסגור עליו .. זה אמור להיות ככה או שאני טועה ?

הנה תמונה (לחצו על התמונה להגדלה) של החיישנים (שימו לב לחיישן שמודבק מעל המאוורר - יש לי 3 כאלה):

windowslivewriternzxtse.th.jpg

פורסם
  • מחבר

מישהו ?..

פורסם

אם תתקע את החיישן באחת מהצלעות של הקירור בפנים, הוא יהיה קרוב. אל תשים כלום בין המעבד והקירור כי אתה תפגע משמעותית בקירור

יש לך חיישן מובנה בתוך המעבד ויכול להיות גם חיישן בלוח לייד המעבד, למה אתה צריך עוד אחד ?

פורסם
  • מחבר

החיישנים שאני מדבר עליהם זה של ה - LCD שיש במארז .. ז'תומרת שאני יכול לראות ב - LCD של המארז את הטמפרטורה של המעבד, ההארד דיסק ושל המארז ..

פורסם

אז תתקע אותם כמה שאתה יכול במצב שהקירור והמאוורר כבר מחוברים. אל תנסה לשים אותו ולחבר מעליו את הקירור

ועוד משהוא - לחיישן יש מגעים חשמליים. הם מורים להיות מבודדים אבל אם תתעלל בהם (למשל תדחוף את החיישן בכוח בין צלעות צפופות של גוף קירור) הם יוכלו להתקצר אליו ולדפוק את המעגל LCD של המארז ו/או דברים אחרים שהם נגעו בהם

תלוי במערכת ההפעלה שלך אתה יכול להוסיף וידג'טים שמראים טמפרטורות אל הדסקטופ בפאנל וכו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים