עבור לתוכן

הנדסות באוניברסיטה הפתוחה

Featured Replies

פורסם

זה נדמה לי או שבאתר שלהם מופיע רק הנדסת תעשייה וניהול והנדסת תוכנה?

איפה כל שאר ההנדסות?

• תגובות 37
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אלה ההנדסות היחידות שיש בפתוחה. כל השאר ניתן לעשות במסגרת אפיק מעבר.

פורסם
  • מחבר

יא אללה, ומה עושה מי שלא יכול ללמוד במקום אחר? איזו מין אוניברסיטה שכונתית זאת?

פורסם

:s05:

פורסם
  • מחבר

בניתי על הנדסת מחשבים/חשמל אצלהם ואני בשוק שיש להם רק 2 הנדסות, זה דופק לי את התוכניות. אני לא יכול ללכת

לאוניברסיטה רגילה בגלל השעות המגבילות של העבודה.

פורסם

assumption is the mother of all fuckups

:xyxthumbs:

אתה תמיד יכול לבדוק מסלולי ערב אפשריים במכלל הפנויה לביתך.

פורסם
  • מחבר

צריך לבדוק איזה מכללות המקום עבודה שלי מכבד. איך הולך לימודי ערב? אני חייב להיות נוכח בשיעורים?

כי יש גם הקפצות לא צפויות והמטרה היא להיות כמה שפחות בכיתה ויותר ללמוד בבית.

פורסם

אל תהיה מצחיק. תואר בהנדסה הוא תואר ארבע שנתי כשלוקחים בממוצע חמישה קורסים בסמסטר ומתייחסים אליו כ-full time job.

אל תבנה על לסיים תואר בהנדסה בפתוחה או בלימודי ערב אם אתה משלב את זה עם עבודה.

פורסם
  • מחבר

כשאתה לומד בשביל תוספת למשכורת ולא בתור המקצוע שתעסוק בו, האופי של הלימודים קצת משתנה.

יש לי חברים שעובדים איתי, אמנם יותר ותיקים ממני בכ-7-8 שנים, אבל סיימו תארים בהנדסת תוכנה

ובהנדסת אלקטרוניקה בזמן העבודה, אז אני מאמין שזה אפשרי, מקסימום יקח 5 שנים ולא 4.

פורסם

מה עם מדעי המחשב?

פיזיקה?

פורסם

אם אתה לומד בשביל המשכורת לא אמור להתאים כל תואר? גם אם לא, יש תארים מדעיים שהם לא הנדסה בפתוחה, והם אפילו לא רעים.

חוץ מזה, ללמוד הנדסה, כמו שדן (מינימייזר) אמר, זה באופן מעשי עבודה במשרה מלאה - ואם אתה לא מתכוון להשקיע בזה את כל הזמן שלך זה יקח לך 6 שנים אם לא יותר (שים לב שבפתוחה יש לך 7 או 8 אאל"ט), ובטח הנדסות יותר "מעשיות" שדורשות הרבה שעות מעבדה, מה שבאופן מעשי לא מאפשר לעבוד במסלול לימודי יום לפחות...

פורסם

זה לא באמת משנה מה אתה לומד, כל מה שאתה צריך זה את הנייר שבסוף :P אבא שלי עובד בשיפור תהליכים במפעל היי טק ועובדים איתו כמה אנשים שבכלל עשו תואר בסטטיסטיקה וכו', לא קשור בכלל לתפקיד שלהם :P

אם אתה רוצה לעבוד אתה צריך לפצל את התואר על יותר מ 4 שנים וזה עולה הרבה מאוד כסף. לידיעתך, אתה יכול גם לעשות תואר במקצוע אחר מאותה משפחה ואז להמיר אותו (המרה דורשת עוד שנה-שנה וחצי), נגיד עם עשית תואר בהנדסת תוכנה(/מחשבים/כל שם אחר שתיתן למקצוע הזה) אתה יכול בזמן קצר יחסית להמיר אותו לתואר באלקטרוניקה. השנתיים הראשונות זהות ובכל מקרה לא לומדים בהן לא אלקטרוניקה ולא משהו שקשור למחשבים, בשנתיים האחרונות יש הרבה חפיפות אז חלק לא קטן מהחומר יורד.

פורסם
  • מחבר

אין ספק שגם תואר ביחסים בינלאומיים יועיל לי במידה מסוימת למשכורת אבל התואר שיתן לי את התרומה המשמעותית ביותר

זה ״מהנדס X״, לכן אני מעוניין ללמוד הנדסה. בקשר להשקעה, אני לא מבין, כל מי שלומד הנדסה לא עובד במקביל? יצא

לי לשמוע על מעט מאוד כאלה.

האופציה של ההמרה נשמעת לי סבירה, נראה לי שאני ילך על הנדסת תוכנה ובמקרה הצורך נשלים לחשמל.

פורסם

רוב החברה שעובדים עובדים במשרת סטודנט ולא במשרה מלאה (זה אפשרי אבל מאוד קשה, עומס הלימודים - במיוחד בשנתיים הראשונות מאוד גבוה), ומנסיוני לרוב מתחילים בסוף שנה שניה תחילת שלישית, ואפילו אחרי.

פורסם

אין שום סיכוי לעבוד תוך כדי הלימודים. לא בשנתיים הראשונות לפחות.

אני סטודנט שנה ראשונה להנדסת מחשבים בעברית, והעומס נוראי.

יש לי 33 שעות שבועיות, וזה בלי ללמוד בבית.

2 בחנים בשבוע, 5 עבודות להגשה כל שבוע. אני נשאר ללמוד באוניברסיטה בד"כ עד 23-24 בלילה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים