פורסם 2010 בדצמבר 914 שנים יש לי שני קשיחים במחשב, על האחד יושב W7, ואל השני אני רוצה להתקין Ubuntu, כך ששניהם יעבוד ב Dual Boot כשווינדוס 7 היא המערכת ההפעלה הראשית (Default).איך אני גורם לזה לקרות?תודה.
פורסם 2010 בדצמבר 914 שנים מחבר העובדה שהמערכות הפעלה מותקנות על קשיחים שונים תאפשר את זה?הרי כשהמחשב מבצע בוט, הוא תמיד יבצע בוט מה primary device, במקרה שלי הקשיח שאליו מותקנת W7.הוא יזהה את ה Ubuntu שמותקן על הקשיח השני בשלב הבוט ויביא לי לבחור עם אני יערוך את grub.lst?
פורסם 2010 בדצמבר 1014 שנים בכל מצב תהיה פנייה ל grub קודם כל ורק אחרי זה לBCD בלי קשר לדיסק הפיסי.
פורסם 2010 בדצמבר 1014 שנים ניתן להתקין את מערכות ההפלה גם באותו כונןוינדוס חייבת להיות בכונן הראשון בהתחלה כדיי לעבוד, לינוקס לא משנה איפה
פורסם 2010 בדצמבר 1014 שנים מחבר אוקיי.עוד דבר אחד, מה לגבי גירסאת ה 64 ביט של אובונטו? יש איזשהו טעם בלהתקין אותה במקום ה 32 ביט?
פורסם 2010 בדצמבר 1014 שנים מערכת 64 ביט מהירה יותר בדברים שמאמצים את המעבד, תומכת ביותר מ 4 G זיכרוןתהיה לך בעיה אם אתה תתקין מערכת 64 ותוכנות קוד סגור (הרוב לא בנויות ל 64 או שהגרסאת 64 דפוקה). אם אתה מתקין תוכנות קוד פתוח בלבד לדעתי כן תשים 64
פורסם 2010 בדצמבר 1014 שנים ...תהיה לך בעיה אם אתה תתקין מערכת 64 ותוכנות קוד סגור (הרוב לא בנויות ל 64 או שהגרסאת 64 דפוקה). אם אתה מתקין תוכנות קוד פתוח בלבד לדעתי כן תשים 64לא תהיה בעיה, הוא רק יצטרך יותר מקום בכדי להתקין את הספריות של 32bit, שזהבדיוק מה שקורה עם חלונות בגירסת ה-64 ביט, היא מתקינה את שתי הספריות בכדילתמוך לאחור, בלינוקס בשונה, ניתנת לך הבחירה לא לתמוך לאחור.אין כל בעיה להריץ אפלקציות שנבנו ל-32 ביט במערכת 64 ביט, כל עוד יש אתהספריות המתאימות.
פורסם 2010 בדצמבר 1014 שנים מחבר תודהאני אנסח מחדש את השאלה.בישביל מישהו שבחיים שלו לא השתמש בלינוקס ורוצה ללמוד להשתמש בה.האם גרסאת ה 64 ביט תהווה בעייה?
פורסם 2010 בדצמבר 1114 שנים תודהאני אנסח מחדש את השאלה.בישביל מישהו שבחיים שלו לא השתמש בלינוקס ורוצה ללמוד להשתמש בה.האם גרסאת ה 64 ביט תהווה בעייה?אם אתהלא נתכוון להשתמ הנגן הFLASH של ADOBE אז לא.אם כן זה תלוי בהפצה שתבחר.למען האמת אם אין לך יותר מ4G זכרון לא תרוויח הרבה מ64BIT.
פורסם 2010 בדצמבר 1114 שנים אם אתהלא נתכוון להשתמ הנגן הFLASH של ADOBE אז לא.אם כן זה תלוי בהפצה שתבחר.למען האמת אם אין לך יותר מ4G זכרון לא תרוויח הרבה מ64BIT.מאיפה זה?נגן פלאש ב64 ביט ישנו ועובד בסדר גמור.===לשואל המקוריאתה יכול להתקין מה שאתה רוצה, לינוקס בכלל ואובונטו בפרט כבר מזמן רצות על x86_64.למען האמת, לינוקס היתה הראשונה להיות מוכנה עבור הארכיטקטורה הזאת (עוד מימי athlon 64)
פורסם 2010 בדצמבר 1114 שנים לינוקס שמותקנות בה תוכנות פתוחות בלבד רצה אל 64 ביט כמעט מאז שהמעבדים יצאותוכנות קוד סגור מסוימות (בפרט פלאש שהגרסאת 64 ביט שלו הועפה בעבר והופסקה התמיכה בה בגלל בעיות שונות ביניהם בעיות אבטחה) יכולות לעשות מלא כאב ראש ב 64 ביט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.