פורסם 2003 בנובמבר 1022 שנים מה לגבי הביצועים שלו האם הם יותר טובים או פחות טובים מ NF7-SL REV2.0? ומה עם הSB של NF7-SL הוא פחות טוב מזה שנמצא בלוח הנ"ל? I was answering him
פורסם 2003 בנובמבר 1022 שנים The NF7-SL has Soundstorm...rules!!!!!!!!!!!!!בכל מקרה אחי תתחדש על הלוח.ותעדכן אותנו בתוצאות אובר קלוק.הורג אותי איך דן אמר לו סתכל זה 2.1 וצדקחחחחזה היה גדול!
פורסם 2003 בנובמבר 1022 שנים מחבר אתה מעמיד אותו מול כמה אנשים פה אתה מבין?... אני לא רואה את זה בתור מלחמה... (אני מעמיד אותו מול כולם.. ) אבל אם כן אז אני מצתער. הוא אמר לי שהוא משתווה ל-Audigy.. אולי ה-SoundStorm יותר טוב אבל קשה לי להאמין... בכל אופן - אני לא יודע אם אני מרוצה, כמו שכבר אמרתי, מחר בבוקר אני יוצא לטיול שנתי ורק כשאני יחזור (יום שישי) אני יבדוק אותו.
פורסם 2003 בנובמבר 1022 שנים מחבר הורג אותי איך דן אמר לו סתכל זה 2.1 וצדקחחחחזה היה גדול!על הקופסא היה רשום REV 2.x ולא ידעתי בכלל שיצא 2.1 אז הנחתי שזה 2.0...
פורסם 2003 בנובמבר 1022 שנים הכרטיס ממש לא משתווה ל AUDIGYוSOUNDSTORM משתווה ל AUDIGY 2 וגם מנצח אותו
פורסם 2003 בנובמבר 1022 שנים אולי זה קצת סוטה מהנושא אבל רציתי לשאול על הלוח שלי יש סאונד סוטורם או איך שלא רושמים את זה?לוח: CHAINTEC 7NJSכמו שרשום בחתימה
פורסם 2003 בנובמבר 1022 שנים על הקופסא היה רשום REV 2.x ולא ידעתי בכלל שיצא 2.1 אז הנחתי שזה 2.0...זה כתוב על הPCBאולי זה קצת סוטה מהנושא אבל רציתי לשאול על הלוח שלי יש סאונד סוטורם או איך שלא רושמים את זה?לוח: CHAINTEC 7NJSכמו שרשום בחתימהכלכך קשה לחפש בגוגל?http://www.extrememhz.com/chain7njs-p1.shtml
פורסם 2003 בנובמבר 1022 שנים תתפלא אבל למשתמש הביתי עדיף SoundStorm מהסיבה הפשוטה שהוא מכביד פחות על המערכת הבדל של אחוז בערך בביצועים אבל יש כאן לא מעט אנשים שמוכנים לעשות הרבה בשביל כל נקודה ב3dmarkאני דיי בטוח שאין משחקים שתומכים בקצב דגימה המטורף של האודיג'י מה גם שאוזן אנושית לא אמורה לשמוע את ההבדל זה מיועד להקלטות מקצועיות כדי שלא תאבד איכשהו משהו בעריכהוכמובן לא לשכוח את סוגיית המחיר...אם אתה משתמש במחשב בתור אולפן הקלטות או לחילופין אתה צריך מיליון סוגי חיבורים מאיזה סיבה לא מובנת אז יש לך סיבה לקנות אודיג'י
פורסם 2003 בנובמבר 1022 שנים לא אמרתי שום דבר על המחיר, אלא על היכולות נטו של הכרטיס. ושם - אין לאודיג'י 2 מתחרים.ה-Soundstorm משתמש פחות במעבד? אני שמח. וזה אמור לשנות לי משהו, כי.. ?במשחקים במילא אתה אף פעם לא תשחק בהגדרות כאלה שזה מה שישפיע (כלומר, ב- 640x480x16bit low details, ששם באמת כל אחוז פנוי מהמשאבים של המעבד משפיע על ה-FPS הסופי), אז מה הקטע ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.