עבור לתוכן

כמה אתם משלמים לספק עבור מסלול גיימרים?

Featured Replies

פורסם

במשחקים ברשת חשוב פינג נמוך....לכן אם לא רוצים ניתוקים או לאג מעצבן=מסלול גיימרים שנותן לך עדיפות לשרתי חו"ל.

אני עם תשתית הוט של 12MG

לספק שלי 012 אני משלם 65 ש"ח עבור מסלול גיימרים 2.5MG ללא היתחיבות.

בפועל אני גולש במהירות 12MG כיוון שבגיימרים לא מגבילים אותך.(אני מרוצה מהפינג הסביר+מהירות גלישה די אחידה לכל מקום בעולם של 12 MG )

כמה אתם משלמים?

פורסם

במשחקים ברשת חשוב פינג נמוך....לכן אם לא רוצים ניתוקים או לאג מעצבן=מסלול גיימרים שנותן לך עדיפות לשרתי חו"ל.

אני עם תשתית הוט של 12MG

לספק שלי 012 אני משלם 65 ש"ח עבור מסלול גיימרים 2.5MG ללא היתחיבות.

בפועל אני גולש במהירות 12MG כיוון שבגיימרים לא מגבילים אותך.(אני מרוצה מהפינג הסביר+מהירות גלישה די אחידה לכל מקום בעולם של 12 MG )

כמה אתם משלמים?

תוכל לומר לי מה יחס העלאה שלך ומה ההורדה שאני אוכל לברר לך ?

250KB על כמה ??

פורסם

הייתי אומר לך מזל טוב, מצאת איך לדפוק את המערכת (באחת מן הדרכים הרבות)..

אז או שבאת להשוויץ או שלא יודע מה, כי מחיר יותר טוב לתמצא לגיימר.

לצורך העניין, אני משלם 70 שקל ללא התחייבות ל10מגה גיימר ב014.

לא הבנתי :

מצאת איך לדפוק את המערכת (באחת מן הדרכים הרבות)..

זה ידוע שלשרתים של 012 ובזק בינלאומי יש את אותה בעייה ,

אני גולש ב-3MB של 012 גם , ויש לי 12MB UFI של HOT

וגם אני מקבל 12MB נקי והעלאה של 1M ,

זאת בעיה ידועה ,

( כמובן - נציגים של 012 ובזק בינלאומי לא ממש מודעים לזה ) ( גם לא צריך להודיע להם ממש לגביי זה , כדי שלא "יסדרו" את הבעיה )

מקווה שעזרתי

פורסם

2.5 עם התחייבות לשנה, 39 לבזק :x (הכל כלול פרט לתשלום על התשתית).

פורסם

2.5 עם התחייבות לשנה, 39 לבזק :x (הכל כלול פרט לתשלום על התשתית).

דבש

פורסם

לפי דעתי אתם לא באמת מקבלים חבילת גיימר,ה "קומבינה" שלכם עובדת כאשר מחוברים ללא חייגן

בחיבור ללא חייגן אין לספק דרך לתעדף אתכם,עדיף לכם כבר להתחבר לחבילה יותר זולה אצל הספק

(משהו שעולה פחות מהגיימר) גם ככה תקבלו אותו דבר

פורסם

אני לא משלם לספקית שלי אגורה עבור מסלול הגיימר.

כשלפני זמן מה משחקים שעבדו קודם לכן מצויין פתאום החלו לתת פינגים מטורפים, התקשרתי לתמיכה הטכנית שם ניסי "לעזור" לי "לתקן" את הבעיה, כמובן שכלום לא עזר עד שהתומך הציע לנסות חיבור גיימר - שהפלא ופלא פתר את הבעיה מיידית. הוא אמר לי שאין מה לעשות מבחינה טכנית והציע להעביר אותי לשירות הלקוחות לצורך הזמנת חבילת גיימר.

לנציג המכירות הסברתי במילים הכי פשוטות שאפשר ששמה שהם עושים זה לא פחות מסחיטה, כאשר הם בכוונה פוגעים בשירות שהוסכם עליו בעת חתימת ההסכם איתם כדי לסחוט כספים מלקוחות, ולכן יש להם בדיוק שתי ברירות: או "לתקן" לי את הבעיה בלא כל תשלום מצידי, גם אם זה אומר הוספת מסלול גיימר, או לנתק אותי לאלתר - ושרק ינסו לגבות ממני קנס יציאה (זה היה עדיין בתקופת ההתחייבות), כי הם אלה שהפרו את ההסכם בינינו ולא אני. נחשו מה - אחרי דין ודברים קיבלתי "מסלול גיימר" חינם, ואם עדיין לא הבנתם, המרכאות הן כי לא מדובר על מסלול אלא על סחיטה לכל דבר. חבל שהלקוחות נותנים לזה יד.

פורסם

אני חושב שאני משלם איזה 90 שקל ל10 מגה ב014 לא שאני ממש משתמש ב10 מגה אבל זה נוח כשצריך(אשתי די הופתעה מהמהירות שהדברים שהיא רצתה יורדים לאחרונה) . אני לא חושב שסטים מוריד על מקסימום אבל זה לא כזה קריטי. אם צריך להוריד משהו מתחילים את זה בלילה וזה מסיים בבוקר ולפעמים אחרי חצי שעה :lol:.

אולי הגיע הזמן להתקשר אילהם ולבדוק מה המצב. שמעתי שגיימר ב012 גם בסדר אבל מה אני לא הייתי רוצה לקחת את הסיכון הזה. הגיימר של 014 עובד לי כבר יותר מ5 שנים.

אני רואה למה אתה קורא לזה סחיטה אבל בשביל איכות צריך לשלם וכמישהו שמשחק משחקי רשת אני יודע את זה כבר הרבה זמן. אם 100% מהזמן שיש לי לשחק הוא בזמן העומס הסיכוי שבחבילה רגילה אני אקבל פינג סביר הוא בערך 0.1% . אני רוצה שמתי שיש לי זמן אני אוכל לשחק בלי קשר לעובדה שמיליון אנשים החליטו לראות youtube בhd ולהוריד איזה סרט חדש בHD. אני לא צריך לחשוב הרבה שהספק ישים את המורידים בסוף התור ואת הגיימרים בהתחלה(כמו שזה צריך להיות). כרגע בשביל זה צריך לשלם. זה די עצוב שאנשים רוכבים על גיימר כדי לעשות הורדות כבדות כי אם vic צודק וזאת קונספירציה לקחת עוד כסף מאנשים יש סיכוי שהעומס מהחבילות הרגילות יתחיל להשפיע על הפינג בגיימר כשיהיה קשה לספק שירות להבדיל בין משחקים להורדות.

פורסם

למקרה שלא הבנת, בעיית הפינגים נהייתה הרבה יותר חמורה מאז שהתחילו לשווק חבילות גיימר - כלומר זה לא שחבילות הגיימר נועדו לספק פתרון לבעייה קיימת, אלא שיצרו בכוונה תחילה את הבעיה הזו ע"מ לשווק חבילות גיימר בתשלום נוסף.

פורסם

נראה לי שאנחנו משלמים משהו כמו 80 שקל על 2.5 מגה בלי חבילת גיימרים ל014, צריך לוודא עם ההורים. בכל מקרה נראה לי שנעשה איתם שיחה קטנה לפני שאני מתנתק מהם ועובר לנטוויז'ן ששם אולי גם יוכלו לשדרג לי למעל 2.5 מגה. לבזק לא בא לשדרג לי את התשתית פה משום מה אז אני מוגבל ל2.5.

אני אנסה את החבילת גיימרים הזו ונראה אם היא עובדת באמת, וחסר להם שיקחו לי עוד כסף. אם לא אז אני אומר להם שלום ולא להתראות. מצחיק שלאנשים פה יש 10 מגה ואני משלם הון על מהירות אינטרנט שהייתה באופנה לפני 5-6 שנים.

פורסם

קיבלתי הצעה בהתחייבות לשנה דרך נטויזן, חבילת גיימר 12MB ב-34 ש"ח לחודש.

מה דעתכם ?

פורסם

נטוויז'ן יכולים לתת חבילות בלי התחייבות ועדיין לא ינתקו אותך! חח

זה נשמע מעולה השאלה מה התוצאה האמיתית.

פורסם

מה אתם אומרים פה?

שאפשר להשאיר את הספק כמו שהו ולהגדיל את התשתית ואז נהנה ממהירות יותר גבוה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים