פורסם 2010 בדצמבר 414 שנים היי,יש תוכנה שמודדת את ההספק שהספק שלי משתמש בו בכל רגע ורגע?אני פשוט רוצה לדעת כמה כסף יעלה להשאיר כל לילה את המחשב דלוק..
פורסם 2010 בדצמבר 414 שנים שום תוכנה לא יכולה לחשב לך את זהבשביל בדיקה כזאת אתה צריך מד הפסק חיצוני שיתחבר לשקע חשמל שלך
פורסם 2010 בדצמבר 414 שנים אם תחבר את המחשב לUPS אז יש בדרך כלל יש להם תוכנה שמדווחת על צריכת החשמל בכל רגע נתון.
פורסם 2010 בדצמבר 514 שנים מחבר אין לי UPS ואני לא ממש רוצה להשקיע כסף בשביל לדעת כמה כסף יעלה לי כל לילה כי הקנייה עצמה תקפיץ את המחיר..אממ, אם אני אתן מפרט תוכלי להגיד אולי בערך כמה זה לוקח כשהדבר היחיד שהמחשב עושה באותו זמן זה הורדת קבצים מהאינטרנט?
פורסם 2010 בדצמבר 514 שנים מנתקים כל הבית מחשמל חוץ ממחשבמפעילים במחשב מה שאתה עובד איתו בלילה.הולכים לשעון של חשמל ושמה כתוב עליו כמה סיבובים שלו זה 1 קו"שמודדים עם שעון כמה זמן לוקח סיבוב אחד שלו ואז זה פשוטלחשב כמה חשמל מחשב לוקח.בשעה.
פורסם 2010 בדצמבר 514 שנים מחבר רעיון נחמד מאוד אבל לא אפשרי אצלי בבית בגלל מקרר ופריזר.. (שלא נדבר על זה שיש עוד אנשים בבית שעושים כל מיני דברים..)
פורסם 2010 בדצמבר 514 שנים מה בעיה לנתק מקרר ל 10 דקות ?גם 5 דקות זה מספיק בשביל לספור סיבובים של מונה ולעשות חשבון.
פורסם 2010 בדצמבר 514 שנים מחבר כי זה אומר שאני אצטרך להוציא אותו מהמקום, לגשת לתחת שלו ולכבות אותו..כנ"ל לפריזר (הם נפרדים) ויש דברים על המקרר והכל..אז הרעיון שלך הוא נחמד לבתים שיש גישה נוחה לעניין הזהחשבתי שאני אוכל אולי למצוא פה עזרה בעניין לגבי משהו שאתם יודעים.תודה בכל מקרה.
פורסם 2010 בדצמבר 514 שנים מחבר כן אבל אני עדיין מעדיף לא לעשות משהו פיזי אלא משהו תוכנתי.עניין אישי שלי שמפחיד אותי לעשות דברים כאלו.
פורסם 2010 בדצמבר 514 שנים לא היתה כזאת תוכנה, אין כזאת תוכנהואם לא ישנו תכנון של מחשבים גם לא תהיה תוכנה לזה.חבלז.
פורסם 2010 בדצמבר 914 שנים מחבר יש לי את המארז הזה:http://www.nzxt.com/new/products/classic_series/gammaאליו הוספתי עוד 5 מאוורי 90 מ"מ חוץ מה120 שיש לו מאחורהיש לי AMD 945 עם הקירור BOX שהגיע איתוHIS - Radeon HD5770 עם הקירור שלו..ספק 550W עם מאוורר 140 מ"מ שמכניס אוויר מלמטה (של צ'יפטק)DDR3 - 4GB - 1333הארדיסק 1TB של סיגייטMB - M4N68T-M - ASUS
פורסם 2010 בדצמבר 1014 שנים האתר הזה מוצא את ההספק של המערכת בעומס מקס' http://antec.outervision.comבמצב רגיל (שבו היא רוב הזמן) היא תיקח פחות - ההבדל הכי גדול הוא ברכיבים כמו מעבד וכרטיס מסך, אני לא יודע כמה הבדל בדיוק אבל משהוא משמעותיתביא בחשבון את היעילות של הספק - אם למשל המחשב לוקח 100 W והספק הוא 80+ אז המחשב אם הספק יקח עד 125 Wאם החישוב שלך הוא לחשבון חשמל סיימתאם החישוב שלך הוא להספק שמיוצר בתחנת כוח / ממיר שמחזיקים את המחשב (כולל הספק מדומה) תכפיל פי 1.3 בערך לספק passive pfc ופי 1.8 בערך לספק ללא pfc
פורסם 2010 בדצמבר 1114 שנים זה לא זמן אמת וזה לא מדויק אבל אפשר בעזרת מחשבונים כאלה לקבל מספר משוער של צריכה ממוצעת.ויש הרבה כאלה, רק צריך לעשות חיפוש בגוגל.אם לא היית מציין במיוחד "זמן אמת", כבר בתשובה הראשונה היו מביאים לך מחשבון כזה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.