עבור לתוכן

המאוורר לא עובד יותר - איזה אני צריך לקנות כדי להחליפו? CM590

Featured Replies

פורסם

שלום HWZone

אז ככה יש לי CM590 והמאוורר של ה-לוח אם- הפסיק לעבוד

אני חייב להחליף אותו,השאלה היא מה הגודל של המאוור? זה המקורי של CM590,לא החלפתי מאז.

75mm? איך זה הולך,כבר שכחתי

תודה לעוזרים

פורסם

אתה מתכוון למאורר מארז קדמי/אחורי? אם כן המאוררים של CM במארז הזה הם בגודל 120מ"מ, אם השקט חשוב לך אתה

יכול לרכוש מאוררים של CM, ENERMAX, SCYTHE ויש עוד חברות טובות.

פורסם
  • מחבר

אתה מתכוון למאורר מארז קדמי/אחורי? אם כן המאוררים של CM במארז הזה הם בגודל 120מ"מ, אם השקט חשוב לך אתה

יכול לרכוש מאוררים של CM, ENERMAX, SCYTHE ויש עוד חברות טובות.

יש במארז 3 מאווררים

אחד מאחורה

אחד מקדימה

אחד על הלוח אם,מעל הכרטיס מסך

זה 120MM?

פורסם

כנראה מאוורר של המעבד

תפתח תנקה תחליף שמן במאוורר - בדרך כלל זה יסדר אותו. אם לא :

אם המאוורר עצמו סטנדרטי אתה יכול להחליף אותו לכל מאוורר אחר שיש לו אותו גודל, הספק וחיבור לכבל

אם המאוורר הוא בצורה מיוחדת ומתאים רק לקירור שלך תחפש מאוורר כזה או קומבינה, אם אתה לא מוצא תצתרך להחליף את כל הקירור של המעבד

אם אתה מוריד את הקירור של המעבד והחומר קירור יבש אתה תצתרך לשים חדש. חומר קירור ישן שנפתח לא יעבוד יותר

פורסם
  • מחבר

כנראה מאוורר של המעבד

תפתח תנקה תחליף שמן במאוורר - בדרך כלל זה יסדר אותו. אם לא :

אם המאוורר עצמו סטנדרטי אתה יכול להחליף אותו לכל מאוורר אחר שיש לו אותו גודל, הספק וחיבור לכבל

אם המאוורר הוא בצורה מיוחדת ומתאים רק לקירור שלך תחפש מאוורר כזה או קומבינה, אם אתה לא מוצא תצתרך להחליף את כל הקירור של המעבד

אם אתה מוריד את הקירור של המעבד והחומר קירור יבש אתה תצתרך לשים חדש. חומר קירור ישן שנפתח לא יעבוד יותר

זה מאוורר שבא עם המארז, של CM.

אין לי בעיה לקנות מאוורר חדש,פשוט אני לא בטוח מה הגודל שלו.

בקיצור צריך לצלם?

פורסם

בדרך כלל מספיק לנקות את המאוורר לא צריך להחליף

מאורר רגיל = מרובע פשוט אם 4 חורים במרחק 120 mm אחד מהשני

אם המאוורר הוא כזה אז כל אחד דומה מתאים רק תוודא שיש איפה לחבר את הכבל

פורסם

יש במארז 3 מאווררים

אחד מאחורה

אחד מקדימה

אחד על הלוח אם,מעל הכרטיס מסך

זה 120MM?

ב-CM590 יש למארז שני מאוררים, אחד קדימה ואחד אחורה. כל מה שעל הלוח אם ממש לא קשור למארז. מי מאלו לא עובד?

פורסם
  • מחבר

ב-CM590 יש למארז שני מאוררים, אחד קדימה ואחד אחורה. כל מה שעל הלוח אם ממש לא קשור למארז. מי מאלו לא עובד?

אוקי אז המאוורר שאני מדבר עליו נמצא קצת מעל הלוח אם [ כמה ס"מ מתחת למאוורר רשום GA-EP43...אז זה כנראה המאוורר של הלוח אם\מעבד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים