פורסם 2010 בנובמבר 3014 שנים שלום HWZoneאז ככה יש לי CM590 והמאוורר של ה-לוח אם- הפסיק לעבודאני חייב להחליף אותו,השאלה היא מה הגודל של המאוור? זה המקורי של CM590,לא החלפתי מאז.75mm? איך זה הולך,כבר שכחתיתודה לעוזרים
פורסם 2010 בנובמבר 3014 שנים אתה מתכוון למאורר מארז קדמי/אחורי? אם כן המאוררים של CM במארז הזה הם בגודל 120מ"מ, אם השקט חשוב לך אתהיכול לרכוש מאוררים של CM, ENERMAX, SCYTHE ויש עוד חברות טובות.
פורסם 2010 בנובמבר 3014 שנים מחבר אתה מתכוון למאורר מארז קדמי/אחורי? אם כן המאוררים של CM במארז הזה הם בגודל 120מ"מ, אם השקט חשוב לך אתהיכול לרכוש מאוררים של CM, ENERMAX, SCYTHE ויש עוד חברות טובות.יש במארז 3 מאוורריםאחד מאחורה אחד מקדימהאחד על הלוח אם,מעל הכרטיס מסךזה 120MM?
פורסם 2010 בנובמבר 3014 שנים כנראה מאוורר של המעבדתפתח תנקה תחליף שמן במאוורר - בדרך כלל זה יסדר אותו. אם לא :אם המאוורר עצמו סטנדרטי אתה יכול להחליף אותו לכל מאוורר אחר שיש לו אותו גודל, הספק וחיבור לכבלאם המאוורר הוא בצורה מיוחדת ומתאים רק לקירור שלך תחפש מאוורר כזה או קומבינה, אם אתה לא מוצא תצתרך להחליף את כל הקירור של המעבדאם אתה מוריד את הקירור של המעבד והחומר קירור יבש אתה תצתרך לשים חדש. חומר קירור ישן שנפתח לא יעבוד יותר
פורסם 2010 בנובמבר 3014 שנים מחבר כנראה מאוורר של המעבדתפתח תנקה תחליף שמן במאוורר - בדרך כלל זה יסדר אותו. אם לא :אם המאוורר עצמו סטנדרטי אתה יכול להחליף אותו לכל מאוורר אחר שיש לו אותו גודל, הספק וחיבור לכבלאם המאוורר הוא בצורה מיוחדת ומתאים רק לקירור שלך תחפש מאוורר כזה או קומבינה, אם אתה לא מוצא תצתרך להחליף את כל הקירור של המעבדאם אתה מוריד את הקירור של המעבד והחומר קירור יבש אתה תצתרך לשים חדש. חומר קירור ישן שנפתח לא יעבוד יותרזה מאוורר שבא עם המארז, של CM.אין לי בעיה לקנות מאוורר חדש,פשוט אני לא בטוח מה הגודל שלו.בקיצור צריך לצלם?
פורסם 2010 בנובמבר 3014 שנים בדרך כלל מספיק לנקות את המאוורר לא צריך להחליףמאורר רגיל = מרובע פשוט אם 4 חורים במרחק 120 mm אחד מהשניאם המאוורר הוא כזה אז כל אחד דומה מתאים רק תוודא שיש איפה לחבר את הכבל
פורסם 2010 בדצמבר 114 שנים יש במארז 3 מאוורריםאחד מאחורה אחד מקדימהאחד על הלוח אם,מעל הכרטיס מסךזה 120MM?ב-CM590 יש למארז שני מאוררים, אחד קדימה ואחד אחורה. כל מה שעל הלוח אם ממש לא קשור למארז. מי מאלו לא עובד?
פורסם 2010 בדצמבר 114 שנים מחבר ב-CM590 יש למארז שני מאוררים, אחד קדימה ואחד אחורה. כל מה שעל הלוח אם ממש לא קשור למארז. מי מאלו לא עובד?אוקי אז המאוורר שאני מדבר עליו נמצא קצת מעל הלוח אם [ כמה ס"מ מתחת למאוורר רשום GA-EP43...אז זה כנראה המאוורר של הלוח אם\מעבד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.