עבור לתוכן

כשמעבירים את מסך המחשב למקור אחר גם הסאונד משתתק - מה עושים?

Featured Replies

פורסם

שלום חברים,

(לא ידעתי לאיזה פורום לשייך את זה, אז במידה וזה לא מתאים לפורום אשמח אם תעבירו לפורום המתאים).

לחברה שלי יש מסך מחשב שהוא גם טלויזיה (מחובר לממיר של הוט) - דגם SAMSUNG P2370MS,

הבעיה היא שכשאנחנו מדברים בSKYPE והיא מעבירה את המסך לINPUT של הוט, הרמקולים של המחשב משתקקים, אבל לעומת זאת אני יכול לשמוע אותה מדברת גם כשINPUT על הוט ולא על המחשב.

כמובן שהיא משתמשת ברמקולים חיצוניים ולא ברמקול של המסך, והרמקולים מחוברים למחשב עצמו ולא למסך, אז מה שקורה כנראה זה שהמסך מעביר מידע למחשב שהוא לא מחובר ומשתיק, אבל אם הוא משתיק, איך אני עדיין יכול לשמוע אותה מדברת במיקרופון?

המטרה היא שהיא תוכל לראות טלויזיה ולדבר איתי בסקייפ (ושישמעו אותי לשם שינוי).

כרטיס מסך ATI X200 ONBOARD, ווינדוס XP.

אשמח לעזרה חברים,

תודה רבה מראש.

פורסם

שתקנה רמקולים למחשב ולא תשתמש ברמקולים של המסך זה הפתרון היחד

עריכה: גם אוזניות אפשרי

פורסם

לפותח הדיון נראה לי שנפלה טעות בידיך/ה..(מומלץ לבדוק את נושא חיבור הרמקולים ממקור ראשון)

פורסם

שתקנה רמקולים למחשב ולא תשתמש ברמקולים של המסך זה הפתרון היחד

עריכה: גם אוזניות אפשרי

פותח הדיון כבר הדגיש :facepalm:

כמובן שהיא משתמשת ברמקולים חיצוניים ולא ברמקול של המסך, והרמקולים מחוברים למחשב עצמו ולא למסך

פורסם

אפשר לבחור את התקני הקול בסקייפ בצורה ידנית.

נסה להחליף את התקן הקול למשהו שהוא לא ברירת המחדל של המערכת (כי יכול להיות שזה משתנה משום מה כשמכבים את המסך. אלוהים יודע למה...)

פורסם

אתה הייתה אצלה וראיתה את הבעיה בעצמך או שהיא

רק סיפרה לך מה מחובר ומה קורה ?

פורסם

אני מנחש שחברה שלך מחוברת דרך hdmi למסך ולממיר ולכן הבעיה שאתה מתאר קוראת אני מתאר לעצמי שהיא שומעת את הטלויזיה כשהיא לא שומעת אותך .... תשאל אותה אם היא מצליחה לשמוע שידור בטלויזיה באותה ההזדמנות כאשר היא לא שומעת אותך....

תעדכן אותנו שנדע איך לעזור לך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים