עבור לתוכן

שאלה על FreeAgent Dockstar

Featured Replies

פורסם

היי,

יש לי בבית 2 דיסקים קשיחים בחיבור USB,אני מעוניין לשתף אותם ברשת הביתית שלי אבל אין לי חיבור USB בנתב.חיפשתי ומצאתי את הFreeAgent Dockstar של סיגייט.

עיקר השיתוף ברשת זה כדי להשתמש בקבצים המאוחסנים על הכונן בסטרימטר WD TV LIVE.

האם זה ישרת את מטרותיי?

ז"א האם אפשר לשתף את הכוננים שאני אחבר לסטנד ככונני רשת לכל דבר? כמו שאני משתף ברשת תקייה DOWNLOADS במחשב?.

הבנתי שצריך להפעיל את האופציה הנ"ל דרך הממשק UI באתר.

תודה לעזורים

פורסם

ה-FREEAGENT DOCKSTAR הוא בהחלט פתרון שיכול לענות לצורך שלך.

פורסם
  • מחבר

היי,תודה על התגובה אבל אתה בטוח ? יש לך ביסוס למה שאתה אומר? כי ראיתי בחלק מהאתרים שצריך להתקין איזשהו CLIENT על כל מחשב כדי שזה יציג את הכונן ככונן במחשב שלי ובסטרימר אני לא יכול להתקין שום דבר רק לגשת לכוננים ותקיות משותפות,מצד שני ראיתי מדריכים באנגלית שמראים איך להפעיל את השיתוף ברשת הפנימית דרך הממשק באינטרנט ואז להוסיף את הכונן ככונן רשת (מיפוי כונן רשת)

הנה זה:

http://seagate.custkb.com/seagate/crm/selfservice/search.jsp?DocId=211791

זה מראה איזה IP המכשיר מקבל מהDHCP ואז אפילו ניתן להגדיר IP קבוע למכשיר לפי הMAC שלו.

פורסם

ה-DOCKSTAR הופך את הכוננים שלך לכונני רשת ואתה ניגש אליהם כמו כל כונן שיש ברשת. אני לא יודע אם יש ב-STREAMER שלך אפשרות לגשת לכונני רשת אבל בא נגיד שהגישה מ-WINDOWS היא כמו לכל כונן רשת אחר.

פורסם
  • מחבר

ה-DOCKSTAR הופך את הכוננים שלך לכונני רשת ואתה ניגש אליהם כמו כל כונן שיש ברשת. אני לא יודע אם יש ב-STREAMER שלך אפשרות לגשת לכונני רשת אבל בא נגיד שהגישה מ-WINDOWS היא כמו לכל כונן רשת אחר.

זה בדיוק העניין,כרגע כדי לראות את התוכן שנמצא במחשב אני משתף תקיות בוינדוס ואז מפעיל את הסטרימר והוא רואה את המחשב ואז בתוך המחשב את התקיות המשותפות,החיסרון של זה שהמחשב צריך לעבוד בזמן שאני רואה סרט ולכן אני מחפש לזה פתרון.

פורסם

אם הראוטר שלך תומך, תחבר אליו את הכונן הקשיח שעליו הסרטים.

פורסם

זה בדיוק העניין,כרגע כדי לראות את התוכן שנמצא במחשב אני משתף תקיות בוינדוס ואז מפעיל את הסטרימר והוא רואה את המחשב ואז בתוך המחשב את התקיות המשותפות,החיסרון של זה שהמחשב צריך לעבוד בזמן שאני רואה סרט ולכן אני מחפש לזה פתרון.

OK. אז כפי שכתבתי קודם ה-DOCKSTAR יעשה את אותו מחשב -- אתה יכול להתייחס אליו כמו אל מחשב קטן שמחוברים אליו דיסקים. אם המחיר שלו מרתיע אותו, יש ב-EBAT פתרונות זולים -- סביב ה-20$ -- שעושים את אותו דבר אבל אין לי מידע על הטיב שלהם או על התמיכה שיש להם.

פורסם
  • מחבר

OK. אז כפי שכתבתי קודם ה-DOCKSTAR יעשה את אותו מחשב -- אתה יכול להתייחס אליו כמו אל מחשב קטן שמחוברים אליו דיסקים. אם המחיר שלו מרתיע אותו, יש ב-EBAT פתרונות זולים -- סביב ה-20$ -- שעושים את אותו דבר אבל אין לי מידע על הטיב שלהם או על התמיכה שיש להם.

הזמנתי את המוצר מSKYPC אבל אחר זה התקשרתי לCRGהיבואן של הדוקסטאר בארץ והוא אמר לי שאי אפשר לעשות את זה במכשיר,ז"א

כדי להשתמש בכונן ככונן רשת צריך להתקין איזשהו תוסף קטן בכל מחשב ואז זה יראה את זה ככונן רשת.אך בלי התוכנה הדבר לא אפשרי לפי דבריו. א

אני דיי מבולבל ולא יודע מה לעשות,האם לבטל את ההזמנה או לא.

פורסם
  • מחבר

נראה לי שהיבואן לא מכיר את המוצר שלו. קרא את פרק 3 במדריך (http://www.seagate.com/staticfiles/support/docs/FreeAgent%2520DockStar%2520Network%2520Adapter%2520User%2520Guide.pdf). לפי מה שכתוב שם אין בעיה להגדיר את ה-DOCKSTAR כך שהכוננים יזוהו שמשאבי רשת סטנדרטיים.

נראה לי גם,קראתי את המדריך למשתמש ובהחלט כתוב שם שאפשר להפעיל את הכוננים ככונני רשת בלי שום תוכנה ודפדפן

http://www.seagate.com/staticfiles/support/docs/FreeAgent%20DockStar%20Network%20Adapter%20User%20Guide.pdf

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים