עבור לתוכן

התאמת לוח אם למעבד .

Featured Replies

פורסם

אני מדבר כרגע על המחשב הישן שלי .

הוא מבוסס E2140 ו8600GT .

השאלה שלי היא כזאת .

אחרי התלבטות החלטתי להשאיר את המחשב הזה ולא למכור אותו בגלל שהוא עבד לי מצויין לצרכים רגילים ביום יום .

הבעיה בו היא שהלך לי הלוח אם .

אני רוצה להביא לוח אם חדש ויש לי כמה שאלות .

1.האם משתלם לי בכלל להשקיע בלוח אם בכלל במחשב כזה למרות שהוא עבד מצויין ?

2. כמה אמור לעלות דבר כזה ?

3. מה אני צריך לעשות בזמן שאני מחליף לוח משחות טרמיות נקיונות וכו' ?

4. יש התקנה מסויימת והאם כל הדבר שהיו על המחשב נמחקים אוטומטית ?

5. והשאלה המרכזית האם כל צ'יפסט של ליבה כפולה תומך במעבד הזה ? ואם כן אילו צ'יפסטים .

תודה .

פורסם

1. רק אתה יכול לענות על זה. אם יש לך שימוש במערכת אז כנראה ששווה להשקיע בלוח אם. אם אתה כבר שוקל גם להחליף מעבד לדוגמה ביחד עם הלוח אז אולי כבר כדאי לחשוב על הנושא יותר לעומק ולבחון אפשרויות לשדרוג פלטפורמה. אם המערכת לא תהיה בשימוש פעיל אמיתי אלא רק כמעין גיבוי אז אולי לא כדאי להשקיע. כאמור התשובות בידייך.

2. תלוי מה הדרישות שלך מהלוח (כמות וסוג חיבורים) יש לוחות זולים ויש לוחות יקרים יותר בהתאם.

3. אם אתה לא יודע אולי כדאי שתפנה למעבדה או תעזר בחבר מנוסה, אבל בעקרון אתה מפרק את הרכיבים מהלוח הנוכחי ומעביר אותם לחדש. משחה תרמית אתה צריך למרוח בין הגוף הקירור של המעבד והמעבד (יש מדריך פה באתר) כשאתה מתקין את המעבד בלוח החדש. מעבר לכך זה פשוט עניין של לחבר את הכבלים לחיבורים הנכונים.

4. אתה יכול להעביר את המערכת כמו שהיא, שום דבר לא נמחק (בהנחה שהכונן הקשיח תקין). ייתכן שאחרי החלפת הלוח המערכת לא תעלה ואז תצטרך לבצע התקנת תיקון או מספר התקנות תיקון עד שהמערכת תעלה. זה בעיקר נכון אם ישלך Windows XP, אם יש לך Vista או 7 אולי לא תצטרך אפילו התקנת תיקון.

5. כל לוח אם לתושבת 775 אמור לתמוך במעבד. תבדוק באתר היצרן את רשימת המעבדים הנתמכים עבור כל לוח כדי לוודא שהמעבד אכן נתמך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים