עבור לתוכן

האם מודם B-Focus 312+ תומך במהירות 10MBit?

Featured Replies

פורסם

שידרגתי את מהירות האינטרנט מ4 ל10 ואמרו לי להחליף את המודם, האם באמת יש צורך להחליף או שהוא יעשה את העבודה?

פורסם

צריך להחליף.

פורסם

ממה שאני יודע הנתב הישן הזה תומך ב +ADSL2 ולכן לא אמורה להיות בעיה.גם לי אמרו שאני צריך להחליף נתב למרות שיש לי את האלחוטי של אסוס AM604G ואיתו אני מחובר כרגע בחבילה של 10 מגה (הייתי גם בארבע). הבחור אמר לי ששלי לא בתקן N ולכן צריך להחליף. ששאלתי אותו "מה הקשר?" הוא התקפל ואמר שהוא לא חזק בתחום הטכני.

בכל מקרה ולמרות דעתו המלומדה (ולא בצחוק) של קודמי, אני חושב שתוכל לנסות לגלוש בחבילת ה 10 מגה שלך ואם תתקל בבעיה תוכל להחליף בכל עת.

פורסם

אתה צודק. לרגע התבלבלתי עם ה-ECI הישן יותר -- ה-270. ה-312+ אכן תומך ב-ADSL 2+ ואינו דורש החלפה. ה-270 אינו תומך בכך ואותו צריך להחליף.

פורסם

אגב, ההחלפה מגיעה לך בחינם ולכן אתה צריך לחשוב אם כדאי לך להישאר עם הנתב הישן הזה או לשדרג לחדש שכולל מן הסתם גם אלמנט אלחוטי.

פורסם

תתקשר לחנות לפני שאתה הולך להחליף ותתכונן גם להתקשר ל166 כשהמודם יתנתק לך . אני כבר נשרפתי מכל הכיוונים בשידרוג ל10 מגה :lol: .

אגב המודם מחליפים בחינם אבל נתב מכניס אותך להתחיבות של שנתיים-שלוש (ובטוח ינסו למכור לך אחד) . אולי אתה "לא משלם עליו" אבל אם תרצה לעזוב אותם לפני סוף התקופה תצתרך לשלם את היתרה. בגלל שאין עוד ספק תשתית שמשתמש בADSL חוץ מבזק אז לא כלכך תוכל לעשות שימוש בנתב שהם נתנו לך מול הוט. אולי אפשר אבל לרוב זה יצריך שינויי הגדרות מתקדמים.

גם 014 החליטו לכבול אנשים עם נתב ADSL/כבלים משלהם (שמעתי שגם באורנג' יש משהו כזה) שהם שולטים ומגדירים אותו מרחוק- ככה הצרכן לא צריך להבין כלום ברשתות (רוב הצרכנים הם ככה זה זה דבר די טוב) אבל הוא גם תלוי ב014 ב100% ככה שיהיה לו קשה לעבור לספקית אינטרנט אחרת בגלל ההרגל.

בגדול בשוק האינטרנט צריך מאוד להזהר. המטרה העיקרית של הספקיות תקשורת (בכלל גם בסליולר זה ככה) הוא להכניס אותך להתחיבות כדי להבטיח שגם אם לא תהיה מרוצה לא תוכל לעזוב.

פורסם
  • מחבר

החלטתי להישאר עם B-Focus 312+ ולבדוק אם הוא יעבוד אבל, באיזשהו שלב המודם יצא מהסנכרון ולא חזר לסנכרון אז קפצתי לבזקסטור והחלפתי לD-Link 2500U והכל בנתיים עובד, המהירות מגיע ל10MB (לפחות לפי http://www.speedtest.net/).

אכן ניסו להדחוף לי נתב אלחוטי אפילו הדגישו "זה בתקן N", אבל גם ככה יש לי נתב אלחוטי ככה שאני מסודר.

פורסם

אם התכוונת ל 2650U, לדעתי הוא גם ניתן בהתחייבות לשנתיים.

פורסם

2500U זה מודם של DLINK שבזק מספקים.

2650U זה נתב אלחוטי של DLINK שבזק מספקים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים