עבור לתוכן

מתלבט: 2 מסכים צמודים ואיכותיים- לעריכת וידאו

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

*דיברתי עם התמיכה של דל*

קודם כל נתחיל מהשורה האחרונה- לא יודעים על מה אני מדבר בכלל.

דיברתי עם נציג, שגרם לי לבזבז 40 דקות מהזמן שלי, והוא בכלל לא יודע מה זה KVM. הסברתי לו, ואין לו מושג על מה אני מדבר, מבחינתו המסך תקין.

הוא מתעקש לא להעביר לי אחראי, ובלי קשר לצורת דיבור שלו- אני יגיש תלונה.

ניסתי KVM אחר- אותו דבר.

ב 5 מסכים אחרים זה עובד טוב, אז מה הבעיה ?

המקום לעשות auto adjust הוא עושה MANUAL adjust (כי אני צריך ללחוץ ידנית).

• תגובות 53
  • צפיות 11.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני מניח שניסית אבל בגלל שלא הזכרת את זה אני רק שואל כדי לוודא.

ניסית לבדוק אם יש כפתור/פריט תפריט (ב-OSD) שבעזרתו ניתן להפעיל/לכבות את אפשרות ה-Auto Adjust?

עריכה: עברתי עכשיו על התיעוד של המסך וגם שם מוזכרת הפעלה ידנית בלבד של ה-Auto Adjust. כלומר יש צורך ללחוץ על הכפתור כדי שהמסך יתחיל בתהליך ולא מוזכר שם שום דבר על הפעלה אוטומטית.

פורסם
  • מחבר

יש לי מסך מלפני 8 שנים שעושה את זה אוטומטית,אז זה לא?

לא אין אופציה של ON OFF ,כשנכנסים לתת תפריט- פשוט לחיצה על ה V עושה מה שהקיצור דרך עושה...

זה לא שקצת שחור בצד וזה לא מפריע, אלא חצי מסך שחור... הגיוני? להחזיר אותו?

פורסם

אין לי מושג. אין לי אותו זמין כדי שאוכל לנסות ולבדוק. את מה שאמרתי אמרתי על-פי התיעוד.

אגב, לדעתי זה לא צריך עד-כדי כך להפתיע גם אם יתברר בסוף שהוא באמת לא עושה את זה באופן אוטומטי וצריך ללחוץ על כפתור בשביל זה. אני עם 2408WFP (גם של Dell) ואם אני לא טועה גם בו צריך ללחוץ על כפתור או לבצע Auto Adjust מתוך ה-OSD כשאתה בחיבור אנלוגי.

פורסם
  • מחבר

צריך ללחוץ על כפתור או לבצע Auto Adjust מתוך ה-OSD כשאתה בחיבור אנלוגי.

כלומר בחיבור DVI זה לא אמור לקרות? ואם ננסה לשים חיבור DVI עם מפצל לVGA ל KVM?

פורסם

עד כמה שאני יודע (אבל אני לא בטוח במאה אחוז) אות דיגיטלי אינו מצריך מלכתחילה Auto Adjust (שמטרתו ל"יישר" את האות האנלוגי אל מול הפיקסלים הפיסיים במסך). אם יש לך אפשרות לעבור לחיבור דיגיטלי לשם בדיקה אז בטח ששווה לנסות.

ברגע שאתה שם מפצל ל-VGA, אני חושב שזה מפספס את המטרה ומחזיר את האות להיות אות אנלוגי.

פורסם
  • מחבר

אין לי KVM שהוא DVI, וגם "רק בשביל לבדוק" לא רלוונטי- כי הוא מאוד יקר (אחד של 4 מחשבים, ואיכותי).

אתה צודק במה שאתה אומר, אבל דבר אחד ממש לא מובן לי-

במסכים הקודמים- view sonic (מלפני 8 שנים) - זה עובד טוב.

בתחנות עבודה נוספות:

מסכים של LG מדגם פושטי- עובד טוב.

מסכים של VIEWCOM מאפנים- זה עובד טוב.

דווקא דל חדישים עושים בעיה עם זה?

נראה לי מוזר מאוד...

בכלל נראה לי מוזר שהמסך דל מקבל אות חתוך עד כדי שחצי מסך שחור.

עכשיו המסכים חזרו לקרטון, ואני עובד על ה 17 הישנים שלי... :pissed:

פורסם

אני לא חושב ש-Auto Adjust היא איזו פונקצית High End שמוזר שלא נמצאת במסך שנחשב "איכותי". למעשה היא נמצאת אך לא באופן שאתה מוצא שימושי. אני לא ממש יודע לתת הסבר למה המסכים של Dell לא עושים את זה באופן אוטומטי לגמרי.

כשהתכוונתי שתבדוק, לא התכוונתי שתקנה KVM דיגיטלי אלא שתחבר את המסך לשני מחשבים. אחד בחיבור דיגיטלי והשני בחיבור אנלוגי, ואז תנסה לעבור ביניהם מספר פעמים דרך כפתור ה-Source או Input Select שבמסך כדי לבדוק איך המעבר משפיע על החיבור הדיגיטלי.

פורסם

מן הסתם הוא לא משפיע, auto adjust רלוונטי רק לאות האנלוגי, כפי שאמרת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים