עבור לתוכן

איך מכבים קומנטרי ב-Media Player Classic?

Featured Replies

פורסם

יש לי פה סרט MKV, וכשאני מנסה לראות אותו הוא משמיע לי גם את פס הקול של הסרט וגם את האודיו קומנטרי עם הבמאי והתסריטאי. איך אני מכבה אחד מהם עם התוכנה הזאת? במדיה פלאייר של WINDOWS זה אפשרי, מנסיון, אבל פה אני לא מוצא את האפשרות הזאת.

פורסם

תעבור לפס-קול רגיל, ללא קומנטרי: Play->Audio.

מה שאני לא יודע זה איך עושים את זה ב- WMP...

פורסם
  • מחבר

קליק ימני על הוידאו שמתנגן, ואז יש לך לבחור את שני פסי הקול. דווקא ה-WMP החדשים מאוד פשוטים, חבל ש-WINAMP נשמע הרבה יותר טוב ו-MPC תומכת בהרבה יותר דברים (כולל כאלה עם עדיפות נמוכה בניגון)

הבעיה היא שאופציית ה-AUDIO אפורה, אין שם אפשרויות. יש עוד דרך לכבות את זה ולראות את הסרט כמו בנאדם?

בדקתי עכשיו, מסתבר שיש או סראונד בלי קומנטרי, או סטריאו (כמו שיש לי במחשב) עם. אני אחליף פשוט לסראונד ואתן לדרייבר של כרטיס הקול להמיר לסטריאו, השאלה היא איך עושים את זה בתוכנה.

פורסם

תוודא ש-MPC משתמש בפילטרים שלו להשמעת הקול.

ולא מותקן לך איזה AC3FILTER או משהו כזה.

פורסם
  • מחבר

מותקן ונמצא ב-Tray, איך משנים את זה?

מצאתי את האפשרות תחת "Filters", אבל אין שם אחד ספציפי, כולם מופיעים שם פעמיים. הקטע הוא שקליק שמאלי על אחד לא גורם לו להשתמש בו, אלא רק להציג את ההגדרות שלו. איך משנים את זה?

פורסם

פשוט עושים לו UNINSTALL.

מתקינים MPCHC, באפשרויות שלו מסמנים V על הפילטרים ל-DTS ו-AC3, במאפיינים של אחד מהפילטרים האלה בוחרים פיענוח לסטריאו וזהו...

אחרי זה, תוכל לבחור את פס הקול שאתה רוצה לשמוע (אופציית האודיו לא תהיה אפורה).

פורסם
  • מחבר

אני אעשה את זה, עד היום התקנתי אותו בשביל ש-HD יתנגן לי כמו שצריך עם סאונד והכל. אפשר לשאול גם מה ההבדל בין ה-MPCHC שהזכרת לסתם MPC שיש לי עכשיו?[br]פורסם בתאריך: 20.11.2010 בשעה 19:27:41

טוב, הסרתי את AC3F, הורדתי MPCHC, וידאתי שבשני הצדדים של האפשרויות תחת Internal Filters יש V אך ורק על ה-DTS וה-AC3, אבל לא הצלחתי למצוא איפה בוחרים אם הוא ישמיע סראונד או סטריאו עם קומנטרי, וגם לא איפה ממירים ביניהם. האופציה של האודיו עדיין אפורה. מה עושים הלאה? איפה טעיתי?
פורסם

שכחתי שצריך להפעיל את ה-AUDIO SWITCHER.

צירפתי תמונות של האופציות אצלי.

NORMALIZE אתה לא צריך כמובן....

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

עשיתי הכל כמו שאמרת, וזה עבד, הוא נותן לי לבחור איזה פס קול אני רוצה. תודה רבה :xyxthumbs: הקטע הוא שכמו אצלך, גם אני הגדרתי ב-Properties שני קדמיים ושני אחוריים. מכיוון שיש לי שני קדמיים ובאס בלבד, להגדיר את זה ככה? אני לא מבין בזה, לכן השאלה הלכאורה טיפשית :)

פורסם

לאן הם מחוברים הקדמיים והבאס?

מחובר למחשב כבל PL אחד? אם כן אז תגדיר סטריאו.

פורסם
  • מחבר

אכן סטריאו :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים