פורסם 2010 בנובמבר 1315 שנים שלום ברשותי Seagate FreeAgent Go 500G , אני לא מצליח לעשות לו אף פעם הוצא בטוחה דרך הוינדוס 7 , תמיד הוא נותן הודעה שיש משהו שמשתמש בומה עליי לעשות?
פורסם 2010 בנובמבר 1715 שנים מחבר אני סוגר את כול הדברים שפתחתי ועדיין אני לא מצליח , לפעמים הוא נותן לי להוציא והרוב לא.למשל אחרי שאני רואה סרט אני סוגר הכול ומנסה להוציא הוא לא נותן לי, ואני מוודא שהכול סגור.מה הפתרון חברים?
פורסם 2010 בנובמבר 1815 שנים אני אגיד לך מה אני הייתי עושה - מריץ את התוכנה הבאה ושופך את התוצאות לקובץ TEXT ואז מחפש לפי האות כונןhttp://technet.microsoft.com/en-us/sysinternals/bb896655.aspxבגדול c:\hanfle\handle >listofopenfiles.txtstart listofopenfiles.txtאני מאמין שיש גם כאלה ב-GUI אני פשוט רגיל לעבוד עם התוכנה הזוכל טוב,גבריאל
פורסם 2010 בנובמבר 1815 שנים מחבר כשלא מתנתק תנסה שוב אחרי רבע שעה בלי לעבוד עם כונן..עכשיו מתנתק ?גם לא, היו פעמים שניסתי אחרי שעה וגם לא יצא
פורסם 2010 בנובמבר 1915 שנים תוכל לפרט יותר , לא מבין מה עשית?ה-UTILITY הזה מראה לך איזה קבצים פתוחים בשימושהיא עובדת ממשק הפקודהאת התוצאות אני "שופך" לקובץ TEXT שאח"כ אני יכול לקרוא אותוואז אני יודע מה בשימוש
פורסם 2010 בנובמבר 2815 שנים הייתי משתמש בישום שהציעו לך (או כל אחד אחר- אולי תבקש בפורום תוכנה) בשביל לבדוק מה רץ ברקע..זו לא נשמעת כמו בעיה בדיסק הקשיח, זה בטוח.
פורסם 2010 בנובמבר 2815 שנים מחבר לגבי התוכנה שנתנו לי פה, לא הבנתי איך לעבוד איתה או שהיא לא עובדת .כבר מיואש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.