עבור לתוכן

התייעצות לגבי מארז בצורת רכב

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם :)

אני חדש פה באתר ורציתי להתייעץ איתכם לגבי מארז

כל חיי רציתי לשים למחשב שלי מארז שיהיה בצורה של רכב אבל שיראה משהו איכותי

אבל חיפשתי בכמה חנויות בעיר (גר בפ"ת) ולא מצאתי כלום (ואני זוכר שלפני כמה שנים היה מלא מארזים של מרצדס (אבל הם היו ניראים דיי זול מבחינת איכות בנייה)

רציתי לדעת עם יש היום עוד דברים כאלה(אבל מעדיף יותר בסיגנון של אאודי או פולקסווגן )

ומה טווח המחירים?

בתודה

אלי. :)

נ.ב: במארז שלי התחלתי את הרעיון (סידרתי שאני מדליק אותו עם סוויצ' שלקחתי ממחשב ישן את הסוויצ' שהיה פעם נועל את המקלדת... :)

חשבתי עם יהיה לי כזה מארז לנסות לבנות לו יפעילו "יתניעו" את המחשב שיעשה רעש של התנעה של רכב (אבל אני צריך למצוא איזה מעגל של צעצוע של ילדים שעושה רעש כזה ולחשוב איך לחבר אותו.....אני יודע אני דיי משוגע בשטויות האלה...אבל ניראה לי הגעתי למקום הנכון לא? :)

פורסם

מארז הוא קופסת מתכת, אם יש אחד בצורה שאתה רוצה קח אותו

מקסימום תחזק קצת דברים כמו USB קדמי שלא יפול פנימה וכאלה

את המפסק אתה מחליף בכל מקרה

פורסם
  • מחבר

מארז הוא קופסת מתכת, אם יש אחד בצורה שאתה רוצה קח אותו

מקסימום תחזק קצת דברים כמו USB קדמי שלא יפול פנימה וכאלה

את המפסק אתה מחליף בכל מקרה

[/quote

בנתיים לא ממש יוצא לי לראות מארז שאני רוצה כי קשה למצוא כאלה כבר...

עוד יש בכלל בארץ כאלה מארזים?

פורסם
  • מחבר

עברתי על מארזים היום וראיתי מארז ממש יפה שתפס לי תעיניים

Eagle Tech XG Viper 2 :)

http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=VIPER2-BLBKRED&Cat2Cat1ID=6&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE

הוא ממש יפה לטעמי...סוף סוף מארז בצבע אדום מרשים ולא עוד שחור משעמם שרואים כל יום

מישהו מכיר את המארז הזה ? ממליץ?

האם יש עוד מארזים אולי בסיגנון הזה שאתם ממליצים לבדוק???

פעם שמעתי שיש מארז גם של פרארי אבל לא מצאתי אותו ולא שום מידע בארץ

האם כדאי אולי גם לשקול לבדוק אותו גם

וגם ראיתי שבמארז הזה הספק כוח יושב למעלה (וברוב המארזים "המקצועיים" המארז יושב למטה...האם זה משנה?)

זה צריך להיות שיקול בקנייה?

סליחה על החפירה....

פורסם
  • מחבר

יפה מאוד אבל לא פרקטי...

עוד מישהו?

אני פשוט רוצה לראות עוד דגמים בסיגנון הזה של המארז מכונית בשביל לבדוק

אבל אני לא מצליח למצוא בגוגל

אם תוכלו להראות לי את המארזים שבצורת מכונית שמגיעים אלינו לארץ אני ממש הודה לכם :)

פורסם
  • מחבר

???

פורסם
  • מחבר

?

פורסם
  • מחבר

בכל מיקרה בסוף הזמנתי את הEagle Tech XG Viper 2

מקווה שאני יהיה מרוצה ממנו הוא בטוח יותר טוב מהמארז שיש לי כרגע שבן 8 כבר ומתפרק ומחליד ומלא ליכלוך של קפה שחור חחח

יש למישהו את המארז הזה שהוא אולי יכול להגיד משהו עליו?

חשבתי אולי במשך הזמן לעשות לא מי מודינג קטן ולנסר חורים כדי לשים מאווררים מלמעלה של המארז שזה גם אמור לעזור בקירור לא?

ושאלה אחרונה...אבל מאוד משגעת אותי....זה כזה משנה שהספק במארז הזה למעלה ולא למטה ?

גם רשום על המארז שהוא לספק של 500W

ואם נגיד אני ישים ספק של 600W או 700W מה יקרה?

תודה לכולם

אלי.

פורסם

אני מעדיף ספק למעלה

בקירור פשוט (כשרוצים מינימום מאווררים) המאוורר של הספק עוזר להוציא אוויר באיזור של המעבד, וכך ניתן לשים מאוורר מארז אחורי חלש ושקט יותר

אם הספק נמצא הפוך (כמו בחלק מהמארזים שהספק למטה) ממש קל להפיל לתוכו בורג או משהוא ולהרוס אותו ואת כל המחשב - אם המארז פתוח

ה 500 W אומר כנראה שהמארז מגיע אם ספק 500 W (תבדוק אם אתה בכלל צריך ובאיזה איכות - יכול להיות שתרצה להחזיר את הספק) ולא איזה ספק מקס' אתה יכול לשים

פורסם
  • מחבר

לא המארז מגיעה ללא ספק פשוט רשום שהמארז מתאים לספק 500W

אבל מעניין אותי עם אני יכול פשוט תיאוריתית לשים ספק יותר גדול...? (כרגע יש לי בכלל במחשב סתם ספק ג'נרי שהוא הבא שיוחלף אחרי המארז (כניראה או לOCZ או enermax או conair...פשוט כרגע קצת יקר לי ...והמארז זה דבר שממש אפריע לי אסטטית בחדר וגם כל הזמן הייתי צריך להשאיר אותו פתוח בגלל שהוא לא בנוי טוב מתחמם....

עכשיו לפי מה שאני מבין אז ספק למעלה יותר טוב לא?

כי אם חושבים על זה ככה שחום עולה למעלה אז ככה שהספק למעלה הוא מוציא את החום גם שלו וגם של המחשב ולא מפיץ את החום לשאר חלקי המחשב(למרות שיש הפרדה בדרך כלל במארז שספק למטה..אבל עדיין..) אני צודק?

פורסם

חום עולה למעלה אם אין מאווררים שמזיזים אותו בכיוון אחר. המאוורר של הספק תמיד מוציא את החום מהאיזור שלייד המאוורר - דרך הספק - החוצה

יכול להיות שהפתח האחורי של המארז חתוך לספק אם מאוורר 80 mm (למה ? בכל המארזים האיכותיים ובחלק גדול מהגנריים חותכים חור מלבני במקום של הספק כך שהמארז מתאים גם לספקים אם מאוורר 120)

אם המארז הגיע אם פתח כזה עדיין ניתן לשים ספק אם מאוורר 120

אם יש לי מארז כזה ואני רוצה לשים ספק אם מאוורר 120 אני חותך אם דיסק את החור במארז כך שכל הרשת של הספק תהיה פתוחה

פורסם
  • מחבר

חום עולה למעלה אם אין מאווררים שמזיזים אותו בכיוון אחר. המאוורר של הספק תמיד מוציא את החום מהאיזור שלייד המאוורר - דרך הספק - החוצה

יכול להיות שהפתח האחורי של המארז חתוך לספק אם מאוורר 80 mm (למה ? בכל המארזים האיכותיים ובחלק גדול מהגנריים חותכים חור מלבני במקום של הספק כך שהמארז מתאים גם לספקים אם מאוורר 120)

אם המארז הגיע אם פתח כזה עדיין ניתן לשים ספק אם מאוורר 120

אם יש לי מארז כזה ואני רוצה לשים ספק אם מאוורר 120 אני חותך אם דיסק את החור במארז כך שכל הרשת של הספק תהיה פתוחה

אהה אז זה באמת שטויות ...עם זה באמת יהיה כמו שאתה אומר אז אני יחתוך עם דיסק או עם דרמל...(גם ככה חשבתי לעשות בלמעלה של המארז חור למאוורר 120 מ"מ אז על הדרך ;)

תודה על ההסבר :)

פורסם

אני מנחש שהכוונה היא לזה (כיאלו שלספקים עד 500 W יש מאוורר 80 mm) - לא יודע איך מארז יכול להיות קשור ל W של הספק בדרך אחרת

פורסם
  • מחבר

אני מנחש שהכוונה היא לזה (כיאלו שלספקים עד 500 W יש מאוורר 80 mm) - לא יודע איך מארז יכול להיות קשור ל W של הספק בדרך אחרת

חשבתי שיכול להיות הבדל באורך או רוחב של הספקים שמעל 500W אולי ושלא יכנסו במארז או משהו כזה אז בגלל זה שאלתי....( זה לפחות הדבר היחיד שלה לי בראש שבגללו אולי רשמו את זה...ואין לי להשוות כי אף פעם לא ראיתי ספק מעל 500W אחד ליד השני מול 500W)

כי פשוט אין לי אבל אני שוקל להביא אז מוודא שיש לי את האופציה פשוט..שאני לא הצתרך להחליף שוב מארז עד שסוף סוף מארז שיסתדר לי אסטטית עם החדר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים