עבור לתוכן

הלחמת כבל 6-PIN לספק

Featured Replies

פורסם

מה זאת אומרת, כי מאז החכימו בני האדם, וכעת עושים כרטיסים יותר טובים, בעלות יותר נמוכה. כמו ברכבים וכמו בהרבה דברים.

פורסם
  • מחבר

אז הנה אני נהנה מאחד כזה :) הכלי הזה פשוט מטורף, ואם לא אדון 010101110 הייתי צריך לחפש מתאמים, למרות שזה הגיע לי בקופסא וסתם ככה הלחמתי xD אבל בכל זאת - זה עובד.

1001101010 - אתה איש גדול, הצלת עוד נשמה אחת, תודה רבה לך!

פורסם

תבדוק את מה ש לוח שנה אומר. אם הספק גנרי יכול להיות שהוא כן בעומס יתר אם הכרטיס מסך החדש, כי בספקים גנריים ההספק והגבלות זרם האמיתיים קטנים יותר (פי 2 ויותר, ראיתי כאלה של קטן פי 5) ממה שכתוב אל המדבקה

פורסם
  • מחבר
פורסם

אתה לא תראה בעיה באוורסט גם אם יש בעיה

תוספת ripple למתחים של הספק - לא נראית באף תוכנה / ביוס / מולטימטר, רק בסקופ. אם יש ripple הוא גורם נזק מצתבר למחשב לאורך זמן, הרבה לפני שמופיעים מסכים כחולים וכו

אמינות - ספקים גנריים יכולים לסבול בשקט זמן ארוך (כי אין להם הגנות) ואז להישרף ולשרוף את המחשב. עד שלא קורה משהוא הספק מתנהג כמו ספק תקין לגמרי

מה הדגם של הספק ? אם הוא גנרי או של חברה לא מוכרת, ניתן לנסות להעריך לפי הגודל של הרכיבים הפנימיים עד כמה הוא יכול להחזיק עומס

פורסם
  • מחבר

בוא נראה....אני יעתיק לפה את מה שרשום עליו.

Golden Tiger ATX-500WCE P4

חיפשתי בגוגל ומצאתי רק את מה שיש פה ב-HWZONE...

איך לדעת אם הוא גנרי או לא?..

פורסם

לי הציעו להיתרחק מהספק הזה. תחכה לתשובה יותר מקצועית.

פורסם

אני לא מכיר את הספק, אני יכו לנסות להעריך בערך מה הוא יכול להחזיק אם תיתן תמונה של הספק מבפנים + נתונים של המיישרים במתח נמוך ורכיבי מיתוג במתח גבוה (זה הרכיבים אל 2 הגופיי קירור)

פורסם
  • מחבר

אני יצלם לך אותו מחר :)

Amit, אחי אתה מלחיץ אותי :-\

פורסם

האמת, שאם לא מכירים את החברה, אז לרוב זה ג'נרי.

פורסם

יש רמות שונות של גנרי - יש גנריים שצריך להחליף מיידית בכל מחשב, ויש גנריים שהם לא בעייתיים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים