פורסם 2010 בנובמבר 1015 שנים בעקרון הקושחה נותנת לך הרבה יותר פיטצ'רים ומרחב תמרון (פיטצ'ר בפני עצמו) להתקין ולקסטם לעצמך את הנתב,הרבה מעבר למה שהקושחה ה"סגורה" של היצרן מאפשרת לך.(פיט'צרים כמו VPN, SSH , אפשרויות לשנות פרמטרים של החיבור האלחוטי שבלתי אפשרי לשנות בחלק מהקושחות המקוריות,וועוד ועוד - קרא בויקיפדיה ובאתר של ddwrt)בנוסף מנגנון ה routing שלה יעיל, ובנתבים מסויימים יעיל הרבה יותר מזה שבקושחה של היצרןנתבים שהיו נתקעים בגלל שטבלאת ה NAT שלהם הייתה נסתמת מהר מאוד מתוכנות P2P למיניהן-פתאום מתפקדים בצורה חלקה ולא מצריכים ריבוט שבועי על מנת לתפקד בצורה חלקה.* אין לי נסיון אישי עם ddwrt, על הלינקסיס שלי התקנתי tomato ואני מרוצה מאוד (אותם הייתרונות לטעמי, פחות "מסובכת" - ויותר ידידותית למשתמש לעניות דעתי)
פורסם 2010 בנובמבר 1015 שנים * אין לי נסיון אישי עם ddwrt, על הלינקסיס שלי התקנתי tomato ואני מרוצה מאוד (אותם הייתרונות לטעמי, פחות "מסובכת" - ויותר ידידותית למשתמש לעניות דעתי)
פורסם 2010 בנובמבר 1015 שנים אז מומלץ לשדרג?זו שאלה שאתה צריך לשאול את עצמך..אם אתה לא מרוצה מהנתב שלך ב 100%, אם אתה מחפש פיטצ'רים נוספים שחסרים לך בו, אז אתה בהחלט יכול לחפש קושחה צד שלישית שתתאים לך ותתן לך יותר "ביצועים" ואת הפיט'צרים שאתה מחפש (גם אם זה סתם GUI שמראה לך כמה הורדת והעלית בחודש)השדרוג עצמו לא לוקח יותר מ 5 דקות כולל הגיגולים של "איך וכמה", זה לא עניין מסובך.
פורסם 2010 בנובמבר 1015 שנים אין לי מושג איך הגירסה האחרונה של DD-WRT, אבל אני זוכראותה כ-"לא כל-כך יציבה" שכן היא מאוד דחוסה, יש בה המון פיצריםשדחסו לתוך חומרה מאוד מצומצמת.אני זוכר גם כן שהיא לא עבדה עם חייגן+כבלים. יכול להיות שזה השתנהבגירסאות האחרונות.תתקין אותה אך ורק אם אתה צריך פיצרים שלא קיימים במתחרותשלה.
פורסם 2010 בנובמבר 1015 שנים מחבר (גם אם זה סתם GUI שמראה לך כמה הורדת והעלית בחודש)נראה לי שזה הדבר היחיד שאני רוצה P:
פורסם 2010 בנובמבר 1015 שנים צודק, באמת פותח האשכול לא פירט איזה נתב יש לו בדיוק. אבל שוב,DD-WRT כבדה, אלא אם כן למישהו יש נסיון עם הגירסה האחרונהויוכל להעיד אחרת.אבל שוב, להתקין את DD-WRT רק בשביל הסטטיסטיקות מאבדקצת מהפואנטה.איזה נתב יש לך בדיוק?
פורסם 2010 בנובמבר 1015 שנים TP-Link WR1043NDלפי הכתבה הזאת :http://www.netcheif.com/Reviews/TL-WR1043ND/TL-WR1043ND.htmה DD_WRT מוריד את המהירות של ה WLAN מ 300 ל 56M...אני גם רוצה לקנות את הראוטר הזה, אבל נראה לי שאני ישאיר אותו אם קושחה מקורית (רק צריך לעדכן אותה)מאיפה אפשר להוריד את Tomato ולבדוק אם הוא תומך בראוטר שלי ?
פורסם 2010 בנובמבר 1015 שנים יכול להיות שבגירסת הבטא האחרונה של DD_WRT (גרסא 14896) המגבלה על מהירות החיבור האלחוטי תוקנה. כדאי לבדוק זאת בפועל.http://www.dd-wrt.com/routerdb/de/download/TP-Link/TL-WR1043ND/1.1%20/%201.4/factory-to-ddwrt.bin/3643
פורסם 2010 בנובמבר 1115 שנים כבדה, משמע החומרה מגיעה לגבול יכולתה וזה יכול להתבטאות בחוסריציבות, התחממות (בלאי מואץ), תפוקה נמוכה (מהירויות בלי קשרלדרייבר שהוזכר לפני כן).אחת הסיבות העיקריות שבהן הקושחה הג'נרית של הנתב אינה מכניסהאת האופציות שקיימות בגירסאות homebuilt זה בכדי ליצור הפרדההכרחית בין השוק הבייתי לשוק העיסקי. אבל הם לא עושים זאת רק ברמתהתוכנה (קושחה) אלא גם כן מגבילים את החומרה (משמע, לא ישימו התקןפלאש גדול יותר, זכרון רב יותר או מעבד חזק יותר) למרות שזה עלוללהתבטאות אך ורק במספר דולרים בודדים. מה שקורה עם גירסאות "פרוצות"של הקושחה שהם סוחטים את המיץ מהנתב.* אבל אני חייב לציין שאני הייתי מתעסק עם קושחות עוד בזמנו של הלינקסיסהאגדי (wrt54gl) ואני משער שהחומרה בנתבים של היום הרבה יותר חזקהויכול להיות שמה שאני אומר אינו נכון עוד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.