עבור לתוכן

דעתכם- ספק כוח- hec COUGAR-700CM

Featured Replies

פורסם

אני מזמין מחשב חדש, כרגע יש לי את ה OCZ600 שתכננתי להעביר אליו, אבל כנראה אקנה חדש- hec COUGAR-700CM

המחשב יהיה I7 950, לוח P6X58D PREMIUM, צורב, 7 הארדיסקים, כרטיס מסך 6850, וכרטיס עריכה מיוחד. בגדול נוכחית ה OCZ600 עובד יופי.

מה דעתכם על ה hec COUGAR-700CM ?

פורסם

מה התקציב שלך לעניין? ספק הכח הזה טוב, אבל לא מצויין ויש איכותיים ממנו במחיר שלו שיתאימו לך

פורסם
  • מחבר

אין תקציב לספק לבד, אני קונה עם מערכת שלמה...חשבתי על משהו חדש כי ה OCZ600 כבר בן שנה וחצי, אז אני יעביר אותו למערכת אחרת שלי ולא לראשית. פשוט שם המליצו לי עליו.

הקנייה מלוגי'ק- יש משהו אחר אצלהם שמומלץ?

http://www.logicpc.co.il/heb/colist.aspx?type=A00184

(חשוב אחד שישרוד טוב נפילות מתח,כי החשמל פה לא משהו... לפני שנתיים נשרף לי ספק אנרמקס 420 ולקח איתו את המעבד).

פורסם

הOCZ שיש לך יחזיק בלי בעיה את המפרט שלך :xyxthumbs:

חשוב אחד שישרוד טוב נפילות מתח,כי החשמל פה לא משהו.

אז קנה אל פסק.

פורסם
  • מחבר

יש אל פסק ויש מייצב מתח, לא שרדו...

פורסם

יכול להיות שהם היו דפוקים / ה UPS חלש מדיי למחשב / סולה גמורה ב UPS

מגן ברקים ו UPS אמורים להתמודד אם כל נפילת מתח

פורסם
  • מחבר

תכלס, אם אתה לא מחליף סוללה אחת ל 4-5 חודשים- הסוללה ריקה... UPS זה כמו מדפסת- על סוללות אתה משלם יותר מהמוצר עצמו, וזה עסק יקר מאוד.

ה UPS של אדוויס, דגם 650W.

מחובר אליו-

מחשב1 - (נכון לעכשיו)- ספק 600, 7 הארדיסקים,מעבד Q9550, כ.מסך 4850, וכרטיס עריכה גדול עם 2 קומות, מסך LCD17.

(עכשיו עובר שדרוג- ויהיה מחובר- ספק 700, I7, כרטיס 6850, ועדיין 7 הארדיסקים)

מחשב מספר 2 מחובר רק למייצב מתח שלו.

פורסם

שתי נקודות:

אתה לא צריך ספק כזה חזק, כי צריכת המערכת שלך לא עוברת את ה500W (למרות שאני לא יודע מה זה הכרטיס עריכה וכמה הוא צורך).

אם ספק חדש של אנרמקס לא הצליח להגן על המערכת שלך, אז גם ספק אחר לא יגן. או שתשקיע באל פסק, או שתקח סיכון.

פורסם

ה UPS הוא כנראה לא 650 W אלא 650 VA

תמיר VA ל W תקבל איבוד של 20 % נשאר 480 W בערך

תביא בחשבון 50 W מתוכם שלוקח המסך, נשאר 430 W

תביא בחשבון 20 % שהספק מבזבז (ספק 80+), נשאר 330 W לחומרה של המחשב בתכלס - כלומר ה UPS הזה יחזיק מפרט כמו ספק 330 - 350 W כשהוא בעומס מלא

בעיות אחרות - אם חיברת UPS שנותן גל מרובע או גל דומה למרובע אם ספק שיש לו PFC - הספק יכול לא לעבוד או להישרף, זה בעיה של תאימות ולא שה UPS או הספק היו דפוקים

פורסם
  • מחבר

אם הUPS מחזיק ספק של 350W, אז אתה אומר שהוא יקרוס מספק של 600 או 700 וואט?

פורסם

הוא יכול לקרוס (תמיד או פעם כן פעם לא) אם החומרה של המחשב מנצלת יותר מ 350 W

אם המחשב עצמו חלש אז זה לא משנה שיש לו ספק 600 W הוא לא יקח 600 W

פורסם

היי

גם אני מחפש ספק כח חדש למחשב עריכה, קנית כבר חדש, יש לך המלצות למשהו באיזור ה600 ש"ח?

פורסם
  • מחבר

בדיוק לפני שעה הפעלתי את המערכת, כרגע בשלבי התקנה...

פתאום- שקט... איזה כיף, ספק כוח לא שומעים בכלל, והקירור למעבד שלי ממש שקט (NOCTUA 12P), משום מה שם הלוח שולט עכשיו על שאר המאוררים.

הספק נראה טוב, מרשים, בננתיים אחרי שעה- אין תלונות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים