עבור לתוכן

בעיה מוזרה במחשב שנקנה ביום שישי

Featured Replies

פורסם

חברים שלום רב!

אני אומנם חדש ממש בפורום אך אני צריך עזרה.....

ביום שישי קניתי מחשב של fujitsu lifebook ah530 מחברת ksp עכשיו הפעלתי אותו הכל היה טוב ויפה פתאום שמתי לב שמיום שישי מד הסוללה שלי יורד באחוז בכל יום, כלומר אם ביום שבת הוא כתב לי סוללה טעונה 100% היום הוא כותב לי 97%זמינה (מחוברת, לא נטענת)

מה אתם מציעים לי לעשות להחליף סוללה בksp?

לפנות לfujitsu?

כל דבר אחר

פורסם

חברים שלום רב!

אני אומנם חדש ממש בפורום אך אני צריך עזרה.....

ביום שישי קניתי מחשב של fujitsu lifebook ah530 מחברת ksp עכשיו הפעלתי אותו הכל היה טוב ויפה פתאום שמתי לב שמיום שישי מד הסוללה שלי יורד באחוז בכל יום, כלומר אם ביום שבת הוא כתב לי סוללה טעונה 100% היום הוא כותב לי 97%זמינה (מחוברת, לא נטענת)

מה אתם מציעים לי לעשות להחליף סוללה בksp?

לפנות לfujitsu?

כל דבר אחר

זה מתחיל להראות לי כמחלה כללית בניידים האלו, גם לי קורה דבר דומה - רק שב-linux אני לא רואה שסוללה לא נטענת, אלא שברגע שאני מנתק את הנייד מהחשמל, אני כל פעם מקבל שנותר לי פחות ופחות סוללה.

Guardian angel פה עשה הרבה בדיקות, יכול להיות שייתן פה את הדעת.

פורסם

לבדוק בהגדרות חשמל איך מוגדרת טעינה.

יש הגדרות בחלק מנידים שבטריה מוגדרת לא להיות תמיד 100 אחוז

בשביל לתת יותר חיים לבטריה.

דוגמה בצילום

[attachment deleted by admin]

פורסם

IVAN

אני מכיר את ה-UTILITY הזה מ-IBM - האם ניסית פעם להשתמש בה על מחשב שאיננו שלהם?

פורסם
  • מחבר

אינני יודע מה הבעיה עם הסוללה אבל אחרי "טיפה" עצבים בצהרים שנגרמו כתוצאה מזה שלא ksp לא היבואן (טלדור) ולא המעבדה הסכימו על מי צריך להחליף לי את הבטריה/מחשב ורק באיום על חברת ksp שאני מבטל באופן מידי את העסקה כי המוצר שקיבלתי פגום הם הסכימו להחליף לי שנאי + בטריה....בתקווה שזה יפתור את הבעיה.

תודה לכל העוזרים

פורסם

היי.

אינני יודע מה הבעיה עם הסוללה אבל אחרי "טיפה" עצבים בצהרים שנגרמו כתוצאה מזה שלא ksp לא היבואן (טלדור) ולא המעבדה הסכימו על מי צריך להחליף לי את הבטריה/מחשב ורק באיום על חברת ksp שאני מבטל באופן מידי את העסקה כי המוצר שקיבלתי פגום הם הסכימו להחליף לי שנאי + בטריה....בתקווה שזה יפתור את הבעיה.

תודה לכל העוזרים

אשמח אם תעדכן פה, כי יכול להיות יש לי אותה בעיה.

תודה!

פורסם

IVAN

אני מכיר את ה-UTILITY הזה מ-IBM - האם ניסית פעם להשתמש בה על מחשב שאיננו שלהם?

הצילום הזה ממחשב לנובו....................

פורסם

הצילום הזה ממחשב לנובו....................

ככל הנראה לא הבנת את כוונתי

השאלה שלי האם ניתן להשתמש בתוכנה הזו גם על מחשבים שאינם לנובו\IBM או שזה מתסתמך על החומרה שלהם

פורסם

לא חושב שהוא יותקן.

זה הדרייבר של ה POWER לדגם מסוים בלבד.

הדרייבר משנה ההגדרות בתוך הבטריה ולא בחלונות

פורסם

כל סוללה מתפרקת בשיעור של 1% ליום

זאת אומרת שתוך 3 חששים ללא שימוש היא תגיע ל -0

הדבר נעוץ כמה שידוע בחשמל כ I R פנימי

פורסם

לא חושב שהוא יותקן.

זה הדרייבר של ה POWER לדגם מסוים בלבד.

הדרייבר משנה ההגדרות בתוך הבטריה ולא בחלונות

תודה

אם היית תוכנה כזאת ג'נרית הייתי שמח - זה באמת שומר על חיי הסוללה - ולא בקורבן גדול של זמן שימוש

פורסם

תודה לכל העוזרים

יש חדשות לגבי זה?

פורסם

הזמנתי את הנייד עקב ההמלצות החמות בפורום זה, עדיף לבטל? כמה קריטי עניין הסוללה?

כמה אחריות יש עליה?

פורסם

גם כשלא משתמשים בנייד תהיה פריקה מסויימת לסוללה, אותו הדבר ברוב הסוללות הנטענות כאשר הן מחוברות למעגל תמיד תהיה פריקה טבעית. (חוקי הטבע).

האמת שאני מופתע KSP החליפו בכלל, לא היו צריכים להחליף לך על פי זה.

לגבי הטעינה, אחרי פריקה או שתיים מלאות של הסוללה הטעינה תהיה עד 99%-100% תלוי באיך שהיא הוגדרה אצלהם במפעל.

כמו כן, נכון שעדיף שהסוללה לא תהיה בטעינה של 100% על מנת לאפשר יותר מחזורי טעינה.

אורך חיי הסוללות האלה הוא בין 200-300 טעינות. מה שאומר שאחרי 200 טעינות מלאות הן יספיקו לך כל פעם לקצת פחות זמן עד שהשימוש יהפוך ללא נוח ותאלץ לרכוש סוללה חדשה. ככה זה בחיים.

פורסם
  • מחבר

סימון מה זה לא היו צריכים להחליף לי את הסוללה אני קניתי מוצר שאחרי יומיים שימוש במחשב התחיל להתקלקל הייתי מסכים איתך אחרי חודשיים שהסוללה נשחקת אבל במקרה הזה הם פעלו על פי החוק יש לי 14 יום להחזיר את המוצר ופה מדובר במוצר פגום !

כמו כן מדיניות ksp של החזר פחות 10% היא מטעה ואסורה על פי חוק ולכן כל מי שקנה ולא מרוצה מוזמן לקרוא פסיקת בית משפט ולהביא את זה בדו שיח איתם http://www.consumers.org.il/files/files/pzak-din/ehzermivza/pzak-din.doc

ללאחר שהחליפו לי בטרייה באופן "מדהים" הכל נטען במלואו "טפו טפו טפו" ועובד נהדר (למרות שהיא נגמרת די מהר אחרי שעה וחצי +_ כנראה שאני צריך להוריד קצת הגדרות חשמל :))

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים