עבור לתוכן

Call of Duty: Black Ops - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

זה יצא די מפגר שיש לנו שרת משלנו ואנחנו לא נמצאים בו,לצערי לפחות 50 אחוז מסוף השבוע או שהשרת מלא-ואין לי מושג מי האדמין וממילא אין איך להכנס...או שלפעמים הוא ריק לחלוטין-וכניסה של 2 3 איש רק תשים אותנו במצב המתנה אז מתפזרים. מישהו רואה פתרון לבעיה? (פצ'ים או משהו לא יודע..)

• תגובות 3.5k
  • צפיות 387.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

לכל השחקנים שמתלוננים על ביצועים גרועים - להוריד את הפאצ' החדש.

לפני העידכון המשחק קירטע גם בהגדרות הנמוכות ביותר, אחרי שעידכנתי אני חווה משחק בהגדרות מקסימום. עובד חלק מאוד ובלי יותר מידי באגים והמחשב שלי לא כל כך חזק.

הורדתי את המשחק רק בשביל לשחק co-op זומבים נאצים ברשת הביתית עם חברים, תענוג.

פורסם

אני רואה שאתה חדש אז אני יהיה איתך רך,הפורום לא תומך בחומר פיראטי מכל סוג שהוא ואין להעלות כל קישורים לחומר פיראטי ובכללי לדבר אליו אם בעתיד תתקל בבעיה עם חומר פיראטי אני בטוח שאף אחד לא יעזור לך לפחות לא פה. תקרא את חוקי הפורום זה יעזור לך להבין לאן הגעת.

לגבי מה שדיברנו אליו(רשמתי תגובה ומשום מה אני לא רואה אותה,מוזר)

הפתרון הוא לשמור על מודעות שקיים שרת שלנו ולמשוך שחקנים לשחק,אדמינים פעילים יותר יעלה את רמת השרת משמעותית הוספת. חדשים תעזור גם(ראיתי שעובדים על זה מאריך את זה)תדהגו להוסיף אחד את השני בסטים בלי זה אנחנו עילמים.

קוהדבר הכי חשוב הוא לקבוע יום ושעה שבו כמה יותר חברה משלנו יהיו בשרת ונאכל לגבש את הקלאן.

לי נוח בשבת מהשעה 17:00,אני מציע כל אחד יחשוב מתי נוח לו ונקבע מועד עוד השבוע.

פורסם

עריכה: חתול נינג'ה הקדים אותי

shantax = ninja cat??

טוב לדעת, שיחקנו ביחד זומבים, אתמול.

אגב, אני calendar (כאילו דא).

פורסם

אני calendar (כאילו דא).

ברור שדא, נעים להכיר. מה השם שלך?

פורסם

תכסחו מאיתנו הודעות ספאם ושיחות אישיות תצמדו לנושא!

מחר אני בחופש מהעבודה ואני מתכוון להיות במשחק מ12:00 בצהוריים עד הערב לפחות,למי שמעוניין דברו איתי בפרטי אפשר להרגן מרטון משחקים.

פורסם

וואו.. שיחקתי קצת בזומבים לבד וזה פשוט מפחיד... רק בקבוצה של ארבעה. אחרת הלב ממש פועם על איזה 90-95 :screwy:

פורסם

וואו.. שיחקתי קצת בזומבים לבד וזה פשוט מפחיד... רק בקבוצה של ארבעה. אחרת הלב ממש פועם על איזה 90-95 :screwy:

:facepalm:

פורסם

למה בבאטלפילד זה שונה? אתה מגיע לרמה עשרים ומשהו, עשית כבר unlock להכל, זהו, כעבור חמש - עשר רמות כבר נגמר החשק לשחק למרות שזה אחלה של משחק לדעתי.

הקטע שהרוב פה משחקים לבד, אני משחק עם חברים.

אף פעם לא משעמם, אנחנו לא משחקים בשביל RANK או מה שלא יהיה.

עושים צחוקים, מעיפים אותם למים, הם מתים.

מפילים עליהם בניין, תשמע יש מה לעשות ב-BFBC2 עם חברים.

פורסם

כולם להיזהר! קיבלתי הודעה כזאת מחבר בסטים: ^0H^1E^0ReTiC Hey! STEAM Gives 3 Online Games for FREE!

ולינק. לא להיכנס לשום לינקים!

פורסם

wager mode :

זה הדבר היחיד שמהנה כרגע במשחק הזה וגם הוא כמעט בלתי שחיק כשאתה מקבל פינגם 100-120 ולכולם יש 30-40

עדיין לא מוצא את עצמי במשחק :-\

פורסם

דגדה דווקא חשבתי שאתה לפחות נהנה מהמשחק...ויי איזה באסה.וייג'ר זה אכן כיף גדול.אם כי ההתרוששות בסטיקס אנד סטונז עשויה לגרום להפרעות נפשיות קשות.

פורסם

לא שיחקתי מאז העידכון, פשוט לא כיף.

חזרתי לMW2 עד שהם יחליטו ולהתאפס על עצמם.

פורסם

זה המשחק היחידי בהסטוריה שהפאטצ'ים שלו רק גורמים לעוד ועוד בעיות, המשחק אצלי כרגע במצב הכי בלתי שחיק שהיה מיום היציאה שלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים