פורסם 2010 בנובמבר 1515 שנים זה עיניין של תזמון טוב ו2-3 קלעים מדוייקים,עם הזמן הרפלקסים ישתפרו. בתור אחד שהתחיל לשחק רק ליפני 4 ימים
פורסם 2010 בנובמבר 1515 שנים עוד לא הבנתי למה הוא אומר HEAD UP ENEMY RC- INBOUND?? :facepalm: הוא לא אמור להגיד HEAD DOWN, EARS OPEN??
פורסם 2010 בנובמבר 1515 שנים עוד לא הבנתי למה הוא אומר HEAD UP ENEMY RC- INBOUND?? :facepalm: הוא לא אמור להגיד HEAD DOWN, EARS OPEN?? הכוונה לתיהיו ערניים או פקחו עין,משהו בסגנון
פורסם 2010 בנובמבר 1515 שנים עוד לא הבנתי למה הוא אומר HEAD UP ENEMY RC- INBOUND?? :facepalm: הוא לא אמור להגיד HEAD DOWN, EARS OPEN?? בן כמה אתה?
פורסם 2010 בנובמבר 1515 שנים בן כמה אתה? 5-4 חודשים לבר מצווה (אולי 3, מה אני יתחיל לספור חודשים??) אבל בMW2 תמיד שמעתי אותו אומר Heads up, enemy UAV spotted. וUAV זה מטוס, אז חשבתי הוא מתכוון ללהסתכל למעלה, לא ידעתי שזה אומר תהיו עירניים, ולא הבנתי, מה זה תסתכלו למעלה?.. מאיפה לי לדעת שHeads up אומר-תהיו ערניים ?
פורסם 2010 בנובמבר 1515 שנים תגידו, איך יוצאים מהצ'אט?אני לוחץ על משהו, הוא מעלה לי את השורה של הצא'ט לרשום משהו ואני לא יכול לצאת מזה
פורסם 2010 בנובמבר 1515 שנים תגידו, איך יוצאים מהצ'אט? אני לוחץ על משהו, הוא מעלה לי את השורה של הצא'ט לרשום משהו ואני לא יכול לצאת מזה את הקונסולה או את הצ'אט בתוך המשחק כשאתה לוחץ על T? בשביל לצאת מהצ'אט בתוך המשחק כשאתה לוחץ על T, פשוט תלחץ ESC או תלחץ אנטר כשאין שום דבר כתוב. בשביל לצאת מה"צ'אט" (קונסולה) למעלה תלחץ על זה ; ליד 1, משמאל לאחד
פורסם 2010 בנובמבר 1515 שנים חבר פרוצניק שלי שכל הזמן חופר לי שהוא לא קונה משחקים כי גם פורצים את המולטי הביא לי את זה **צונזר** אם אסור - מצטער תמחקו, תגידו מה דעתכם.. גם לא הבנתי כל כך מה זה
פורסם 2010 בנובמבר 1515 שנים כנראה שזו הקונסולה כי שום דבר לא עבדאנסה את הטילדה(~) בפעם הבאה. איך בכלל נכנסים לזה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.