עבור לתוכן

Call of Duty: Black Ops - הדיון הראשי

Featured Replies

• תגובות 3.5k
  • צפיות 384.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אגב,

מה ההתרשמות שלכם מהמשחק עד עכשיו? מהמולטיפלייר?

בהשוואה לMW2.

פורסם

מה מה פרייבט? יש לך סרבר ריק שנוכל להתנחל עליו? :silly:

לא צריך להיות אובססיבי כלכך, אתה כבר כמעט פרטיז' שני. אל תדאג לא נעבור אותך

פורסם

אגב,

מה ההתרשמות שלכם מהמשחק עד עכשיו? מהמולטיפלייר?

בהשוואה לMW2.

לי היה קשה קצת להתרשם כי הלאגים ממש הורסים את חווית המשחק. אבל בגדול אני יכול להגיד שדבר אחד טוב במולטי הוא שאין בו שום דבר מעצבן. אין כל מיני perks שמעניקים לך כוחות על טבעיים כמו קומנדו או אספה אין סופית של קליימורים, אין גם נשקים יותר מדי חזקים כמו אקימבו G18 או מטול רימונים (יש מטול, אבל הוא הרבה יותר חלש ואפשר להתגונן נגדו בעזרת flack jacket), וגם הקילסטריקס סבירים ולא יותר מדי מעצבנים.

המפות גם גדולות ופתוחות יותר מ MW2 אז אין בעיה של runners שקופצים עליך משום מקום.

סה"כ לדעתי הם תיקנו את כל הבעיות הגדולות שהיו ב MW2.

פורסם

לי היה קשה קצת להתרשם כי הלאגים ממש הורסים את חווית המשחק. אבל בגדול אני יכול להגיד שדבר אחד טוב במולטי הוא שאין בו שום דבר מעצבן. אין כל מיני perks שמעניקים לך כוחות על טבעיים כמו קומנדו או אספה אין סופית של קליימורים, אין גם נשקים יותר מדי חזקים כמו אקימבו G18 או מטול רימונים (יש מטול, אבל הוא הרבה יותר חלש ואפשר להתגונן נגדו בעזרת flack jacket), וגם הקילסטריקס סבירים ולא יותר מדי מעצבנים.

המפות גם גדולות ופתוחות יותר מ MW2 אז אין בעיה של runners שקופצים עליך משום מקום.

סה"כ לדעתי הם תיקנו את כל הבעיות הגדולות שהיו ב MW2.

agreed

פורסם

כמעט,לצערנו יש עוד אנשים שרצים עם הבאליסטיק נייף(ולא ממש הולך להם :kopfpatsch: )

פורסם

הם מתאמנים לקראת sticks and stones. אבל מה מרגיז בזה? כאילו קל לכוון את הדבר הזה.

פורסם

מה פרייבט מה? צריך לעלות דרגות :(

אף אחד לא רוצה לחסל קצת זומבים? :'(

פורסם

טוב, אחרי 2 חצאי ימים של משחק סיימתי את הסינגל... הוא בסדר, לא רע אבל גם לא מתקרב לMW2. העלילה מפגרת, לא מעניינת וצפויה והשלבים מעט מייגעים בלי יותר מדי תחכום, אני מקווה שהמולטי יותר טוב.

פורסם

בשעה טובה כל הבעיות והלאגים הסתדרו. שיניתי את העדיפות של black ops ל high ואת העדיפות של סטים ל low. יש לבצע זאת רק בתנאי שכל הפתרונות שצוינו לא עבדו.

פורסם

אפשר לרכז את כל הפתרונות השונים בהודעה אחת? המשחק יגיע אלי ביום ראשון ועד אז יהיו פה 100 עמודים :P

פורסם

חבר'ה, תעשו בדיקה בבקשה ותרשמו פה את ה ms שאתם מקבלים ..

קודם כל תסגרו כל תוכנה או כל דבר אחר שעלול להאט את האינטרנט ולהכביד ..

תכנסו ל CMD

תקלידו :

ping 195.122.135.127 -t

ותפרסמו את הפינג שקיבלתם (ms)

תודה ,זה חשוב לשרת

84

פורסם

אפשר לרכז את כל הפתרונות השונים בהודעה אחת? המשחק יגיע אלי ביום ראשון ועד אז יהיו פה 100 עמודים :P

גם אני בעד, רק שאלי המשחק יגיע ככל הנראה ביום שני :'(

פורסם

^^^

גם אתה גר בחור או שהזמנת את המשחק מאוחר?

84

אצלי רוב הזמן ב 70-80 הפיק היה 84, מידי פעם אפילו ירד מתחת ל 70.

פורסם

הגעתי למסקנה

עם פינג 140+ אי אפשר להנות מהמשחק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים