פורסם 2010 בנובמבר 1215 שנים מה מה פרייבט? יש לך סרבר ריק שנוכל להתנחל עליו? לא צריך להיות אובססיבי כלכך, אתה כבר כמעט פרטיז' שני. אל תדאג לא נעבור אותך
פורסם 2010 בנובמבר 1215 שנים אגב,מה ההתרשמות שלכם מהמשחק עד עכשיו? מהמולטיפלייר?בהשוואה לMW2.לי היה קשה קצת להתרשם כי הלאגים ממש הורסים את חווית המשחק. אבל בגדול אני יכול להגיד שדבר אחד טוב במולטי הוא שאין בו שום דבר מעצבן. אין כל מיני perks שמעניקים לך כוחות על טבעיים כמו קומנדו או אספה אין סופית של קליימורים, אין גם נשקים יותר מדי חזקים כמו אקימבו G18 או מטול רימונים (יש מטול, אבל הוא הרבה יותר חלש ואפשר להתגונן נגדו בעזרת flack jacket), וגם הקילסטריקס סבירים ולא יותר מדי מעצבנים.המפות גם גדולות ופתוחות יותר מ MW2 אז אין בעיה של runners שקופצים עליך משום מקום.סה"כ לדעתי הם תיקנו את כל הבעיות הגדולות שהיו ב MW2.
פורסם 2010 בנובמבר 1215 שנים לי היה קשה קצת להתרשם כי הלאגים ממש הורסים את חווית המשחק. אבל בגדול אני יכול להגיד שדבר אחד טוב במולטי הוא שאין בו שום דבר מעצבן. אין כל מיני perks שמעניקים לך כוחות על טבעיים כמו קומנדו או אספה אין סופית של קליימורים, אין גם נשקים יותר מדי חזקים כמו אקימבו G18 או מטול רימונים (יש מטול, אבל הוא הרבה יותר חלש ואפשר להתגונן נגדו בעזרת flack jacket), וגם הקילסטריקס סבירים ולא יותר מדי מעצבנים.המפות גם גדולות ופתוחות יותר מ MW2 אז אין בעיה של runners שקופצים עליך משום מקום.סה"כ לדעתי הם תיקנו את כל הבעיות הגדולות שהיו ב MW2.agreed
פורסם 2010 בנובמבר 1215 שנים הם מתאמנים לקראת sticks and stones. אבל מה מרגיז בזה? כאילו קל לכוון את הדבר הזה.
פורסם 2010 בנובמבר 1215 שנים טוב, אחרי 2 חצאי ימים של משחק סיימתי את הסינגל... הוא בסדר, לא רע אבל גם לא מתקרב לMW2. העלילה מפגרת, לא מעניינת וצפויה והשלבים מעט מייגעים בלי יותר מדי תחכום, אני מקווה שהמולטי יותר טוב.
פורסם 2010 בנובמבר 1215 שנים בשעה טובה כל הבעיות והלאגים הסתדרו. שיניתי את העדיפות של black ops ל high ואת העדיפות של סטים ל low. יש לבצע זאת רק בתנאי שכל הפתרונות שצוינו לא עבדו.
פורסם 2010 בנובמבר 1215 שנים אפשר לרכז את כל הפתרונות השונים בהודעה אחת? המשחק יגיע אלי ביום ראשון ועד אז יהיו פה 100 עמודים
פורסם 2010 בנובמבר 1215 שנים חבר'ה, תעשו בדיקה בבקשה ותרשמו פה את ה ms שאתם מקבלים ..קודם כל תסגרו כל תוכנה או כל דבר אחר שעלול להאט את האינטרנט ולהכביד ..תכנסו ל CMDתקלידו :ping 195.122.135.127 -tותפרסמו את הפינג שקיבלתם (ms)תודה ,זה חשוב לשרת84
פורסם 2010 בנובמבר 1215 שנים אפשר לרכז את כל הפתרונות השונים בהודעה אחת? המשחק יגיע אלי ביום ראשון ועד אז יהיו פה 100 עמודים גם אני בעד, רק שאלי המשחק יגיע ככל הנראה ביום שני :'(
פורסם 2010 בנובמבר 1215 שנים ^^^גם אתה גר בחור או שהזמנת את המשחק מאוחר?84אצלי רוב הזמן ב 70-80 הפיק היה 84, מידי פעם אפילו ירד מתחת ל 70.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.