פורסם 2010 בנובמבר 1215 שנים מחבר רשימת השחקנים בהודעה הראשונה עודכנה. למי שלא הבין, מספיק לשלוח אחד מהבאים, לא צריך את כולם מי שמעוניין להיות ברשימה- נא לשלוח אלי בהודעה פרטית את שם המשתמש / כתובת המייל / עמוד השחקן בסטים (לא את הכינוי!), כך שיוכלו להוסיף אתכם.
פורסם 2010 בנובמבר 1215 שנים קצת נסחפת עם הלא חוקי וכ"ו. כמה אנשים כבר קנו את המשחק וכמה הורידו?זה בכלל לא משנה כמה קנו וכמה לא, אלו החוקים של הפורום ועליך לכבד אותם.
פורסם 2010 בנובמבר 1215 שנים http://img201.imageshack.us/img201/9686/11319816.png FTW! (הצעות לשיפור יתקבלו בברכה..) ואין לי מושג למה יש גם חלק בצד ימין של התמונה (הדסקטופ שלי שעשיתי לו קצת cut בצייר), תמיד כשאני לוחץ על PRTSCRN הוא מצלם גם את המסך הנוכחי וגם את הדסקטופ קצת נסחפת עם הלא חוקי וכ"ו. כמה אנשים כבר קנו את המשחק וכמה הורידו?
פורסם 2010 בנובמבר 1215 שנים חבר'ה, תעשו בדיקה בבקשה ותרשמו פה את ה ms שאתם מקבלים ..קודם כל תסגרו כל תוכנה או כל דבר אחר שעלול להאט את האינטרנט ולהכביד ..תכנסו ל CMDתקלידו :ping 195.122.135.127 -tותפרסמו את הפינג שקיבלתם (ms)תודה ,זה חשוב לשרתמצטער אם זו תגובה מאוחרת קצת אבל קיבלתי מינימום 59 , מקסימום 74 והממוצע בסביבות ה65
פורסם 2010 בנובמבר 1215 שנים מצטער אם זו תגובה מאוחרת קצת אבל קיבלתי מינימום 59 , מקסימום 74 והממוצע בסביבות ה65גם אני קיבלתי את אותם התוצאות בערך עם ספק נטויז'ן ותשתית של בזק.
פורסם 2010 בנובמבר 1215 שנים סוף סוף יצא לי לשחק אחרי שחזרתי היום מהבסיס לא יודע מה איתכם אצלי רץ חלק לגמרי עם המפרט של המחשב שיש לי בצד. כנראה כי לא יצא לי לשחק לפני הפאץ'. מי שראה אותי במולטי, אני SkiD. אתה הנהג בבסיס עם גיא ? שחף ? נראה אותך אם כן אני זה JewDaMaccabi
פורסם 2010 בנובמבר 1215 שנים למישהו זורם משחק זומבים הלילה? נשחזר את המשחקים של WAW... זוכרים את זה??
פורסם 2010 בנובמבר 1215 שנים אתה הנהג בבסיס עם גיא ? שחף ? נראה אותך אם כן אני זה JewDaMaccabi כן חחחחחח
פורסם 2010 בנובמבר 1215 שנים פיי... איזה משחקים חריפים היו היום בצהריים.. ממש נהניתי איתכם ;Dמי בעד לארגן איזה פרייבט בערב?
פורסם 2010 בנובמבר 1215 שנים פיי... איזה משחקים חריפים היו היום בצהריים.. ממש נהניתי איתכם ;Dמי בעד לארגן איזה פרייבט בערב?בכיף, אני מקווה שאולי המולטי יעבוד אצלי יותר נורמלי בפרייבט.בינתיים יצא לי לשחק רק בסרברים עם פינג של 150-160, וגם ככה המשחק קצת מגמגם, אבל אולי בפרייבט זה יהיה יותר שחיק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.