עבור לתוכן

Call of Duty: Black Ops - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

115

אגב המשחק רץ לי חלק על ההגדרות הכי גבוהות

• תגובות 3.5k
  • צפיות 385.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אם צריך מפרט כמו שלך כדי שירוץ חלק, המנוע שם באמת דפוק.

פורסם

ממוצע 72

אורנג' + HOT

פורסם

אצלי זה ממוצע 61 :|

מוזר, זאת אומרת שרק לי יהיה כיף??

בכל מקרה, אני אנסה עם כתובות, אפרסם פה.

פורסם

המשחק מקרטע לי :( לפעמים בצורה סבירה לפעמים בצורה נוראית. מישהו יודע משהו על פאץ' חדש?

4870 4GB זכרון פנימי ומעבד סבבה לא מזיזים למשחק והוא נתקע לי מלא. עזרה דחופה בבקשה!![br]פורסם בתאריך: 12.11.2010 בשעה 12:57:29

הורדתי את הגירסה של SKIDROW והיא באה בלי STEAM אז מה עושים? והאם תהיה לי אופציה לשחק במולטי? או להרוג זומבים?
פורסם

אצלי עם נטוויז'ן - הוט

ממוצע 80

פורסם

טוב ,אז הנה:

יש קצת פריזים ,אחת ל... זה הוקלט אתמול בערב לפני העדכון, היום אין גם את הפריזים האלה :D

שימו לב ,זה פרייבט, יש טעינה ארוכה יחסית בגלל ההקטלה, תוכלו לראות את ההגדרות בהתחלה ואז להריץ לדקה השנייה,

WATCH IN HD

פורסם

המשחק מקרטע בטרוף!

יש לי Q6600 ו-GTX470 OC

איזה עצבים!!

יש מצב שנוצר אצלי צוואר בקבוק?

פורסם

אחרי משחק קצר בסינגל - עשוי ממש טוב, סחטיין לטרייארק :yelclap:

פורסם

כנראה...אני משחק בסינגל,על הגדרות מקסימליות כולל הכל,ולא מקרטע בכלל.

אם זה מקרטע לך רק במולטי אז כנראה שזה באג במשחק.

פורסם

זה מצחיק שכל אחד עם I7 990X @ 5GHZ וGTX580 3WAY רושם "לי זה לא מקרטע בכלל מעעע... :nixweiss: "

כמו שהמשחק הזה נראה, עם E8400 על סטוק + GTS250 הוא צריך להיות שחיק ב1680X1050 על הגדרות מקסימאליות, חבל

פורסם

נטויז'ן + NGN 74 וכרגע הורידו אותי מIP גיימר בגלל סיבוך כלשהו עם עודף משתמשי IP גיימר בתשתית בזק אז המצב בסדר... ;D

פורסם

DJ על הנייד של אבא שלי עם I3 350M וכרטיס מסך GT330M ו4ג'יגה ראם רץ חלק על 720P

פורסם

זה מצחיק שכל אחד עם I7 990X @ 5GHZ וGTX580 3WAY רושם "לי זה לא מקרטע בכלל מעעע... :nixweiss: "

כמו שהמשחק הזה נראה, עם E8400 על סטוק + GTS250 הוא צריך להיות שחיק ב1680X1050 על הגדרות מקסימאליות, חבל

:xyxthumbs:

פורסם

כנראה שחלק מאנשים לא יודעים מה המשמעות של "רץ חלק".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים