פורסם 2011 במרץ 1114 שנים נו כי אתה משחק בפרוץ... איזה סרבר ישראלי חח אין סרברים בכלל אני אשמח לאיזה משחק טוב בBO תביאו סרבר ושעה ואני אשתדל להיות שם
פורסם 2011 במרץ 1114 שנים נו כי אתה משחק בפרוץ... איזה סרבר ישראלי חח אין סרברים בכלל קראת בכלל מה שהוא אמר? הוא אמר שנמאס עליו מבלאק אופס, אז הוא נכנס לסרבר בMW2 והופ הוא רמה 70..
פורסם 2011 במרץ 1114 שנים נו כי אתה משחק בפרוץ... איזה סרבר ישראלי חח אין סרברים בכלל אני אשמח לאיזה משחק טוב בBO תביאו סרבר ושעה ואני אשתדל להיות שם מה קשור פרוץ?... בסרבר ישראלי אני מתכוון ל-host מישראל. הייתי רמה 40, נכנסתי, ותוך שניה אני רואה שאני רמה 70 ביחד עם כל הסרבר, לובי, איך שתקרא לזה...
פורסם 2011 במרץ 1414 שנים כמה שאלות בקשר למולטיפלייר:1. האם יש אפשרות ליצור כמה שחקנים במולטיפלייר?2. איך משנים את השם במולטיפלייר?
פורסם 2011 במרץ 1614 שנים טוב אז אחרי פרק זמן לא מבוטל שלא הייתי פה ולא העליתי שום סרטון יש לי פה אחד חדש, מהיר ונחמד, מקווה שתיהנו:http://www.youtube.com/watch?v=4xaHK6W_D3Q
פורסם 2011 במרץ 1714 שנים הוסיפו סטים הרבה דברים שקשורים ל DLC, כניראה שבקרוב מאוד יהיו מפות נוספות, רק שיהיה בחינם
פורסם 2011 במרץ 1714 שנים יש משפט ברוסית שאומר"בחינם זה רק הגבינה של המלקודת עכברים"יצא להם כל הוורידים עד שיביאו חינם.
פורסם 2011 במרץ 1814 שנים חינם=ספונסר, לרוב זה אחת משלושת יצרניות החומרה הגדולות (NVIDIA, AMD, INTEL). אני מהמר על NVIDIA
פורסם 2011 במרץ 1814 שנים הם יחזירו לא מעט שחקנים שערקו בחזרה ל-MW2 או לסתם משחק אחר, אם הם יוציאו את זה בחינם.גם הפאצ' צריך לצאת בקרוב ככה שבלאק אופס עדיין לא אבוד.לפני בלאק אופס, כששיחקתי ב-BC2, הייתה תקופה של דעיכה רצינית והרבה התייאשו מהבאגים ומהמשחק בכללי, ופתאום אחרי איזה עדכון וחבילת מפות המשחק נולד מחדש.אני עדיין חושב שבלאק אופס הוא משחק ה-FPS הכי טוב כרגע, לפחות בשבילי, למרות BC2 שהוא גם משחק מצויין.הוא פשוט צריך ריענון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.