עבור לתוכן

Call of Duty: Black Ops - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

כל הASSAULT RIFLES הורגים אחרי 4 כדורים,מעכשיו זה מוכח!!

:bash:

• תגובות 3.5k
  • צפיות 387.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

מה אתה עכשיו בא לי עם דפים :lol:

אני מדבר איתך תכלס במשחק :xyxthumbs:

פורסם

ה"דפים" האלה לקוחים מתוך חיטוט בתכנות המשחק עצמו והם הערכים המדויקים. אם הרגשת משהו אחר-או שהבנאדם היה פצוע, או לאג, או בעיות ב hit detection. כמובן שקומבינציות אחרות אפשריות גם כן :-\

פורסם

חבריי לנשק,

אני זקוק לעזרתכם.

בימים אלה אני לוקח חלק בתחרות שהפרס הראשון בה הוא ערכת Prestige של Black ops.

כל מה שאתם צריכים לעשות , זה להיכנס לפייסבוק, לעשות לייק לקבוצה הזאת : http://www.facebook.com/pages/Call-of-Duty-Israel/159083080792965?v=page_getting_started#!/pages/Call-of-Duty-Israel/159083080792965

ולחפש על הקיר שם את ההודעות שלי (גדי ברקוביץ) ולעשות לייק!

זה יעזור לי מאוד!

תודה!

חברים אני חוזר על הבקשה , זה מאוד יעזור לי , מדובר בפרס ששווה מאות שקלים.

תודה.

פורסם

טוב שלחתי לך

כרגע אני עובד על REAL FPS GAME בAE, אבל זה רק לפי החשק, אם אין לך חשק למשהו אל תעשה אותו, זה עצה ממני לעצמי. :cool2:

פורסם

ה"דפים" האלה לקוחים מתוך חיטוט בתכנות המשחק עצמו והם הערכים המדויקים. אם הרגשת משהו אחר-או שהבנאדם היה פצוע, או לאג, או בעיות ב hit detection. כמובן שקומבינציות אחרות אפשריות גם כן :-\

מכאן נובע שה"תכנות" של המשחק כושל וה"דפים" לא מדוייקים,ASSAULT RIFLES הורגים אחרי 4 כדורים לא יעזור בית דין.

פורסם

מלא צ'יטרים מתחילים להופיע במשחק.... :-[

והם אפילו לא טורחים להסוות את זה, מתרוצצים במפה ויורים מהמותן

פורסם

אתה בטוח שזה לא STEADY AIM?

יש מלא כאלו שלא מכוונים אפילו,אבל משתמשים ב REFLEX SIGHT :kopfpatsch:

בנימה אחרת לגמרי,סרטון קצר עם הסכין הבאליסטית.

פורסם

^^יפה לך :)

פורסם

חברים אני חוזר על הבקשה , זה מאוד יעזור לי , מדובר בפרס ששווה מאות שקלים.

תודה.

קיבלת

פורסם

אתה בטוח שזה לא STEADY AIM?

יש מלא כאלו שלא מכוונים אפילו,אבל משתמשים ב REFLEX SIGHT :kopfpatsch:

יכול להיות שהם משתמשים ב- SA, לא יודע. פרק לא הכי שימושי לדעתי כי מקרוב אפשר לירות מהמותן באמת ולירי מרחוק הפרק לא עוזר.

הבעיה היא שהם משתמשים בפרק הזה שנקרא AIMBOT ואז הם עוברים בין מטרות ממש מהר....משהו מגניב לאללה, חיפשתי את זה ברשימת הפרקים ולא מצאתי :2gunsfiring:

די, נמאס כבר :facepalm:

זה שיש שרתים לא עוזר לעניין כי המנהלים לא נמצאים שם כל הזמן ואז זה כמו הצ'יטרים ב -MW2 שפשוט שטפו את המשחק.

פורסם

דימר, מנסיון אתה נוטה לחשוב שאנשים סביבך הם צ'יטרים (ראה MW2 ::)), אבל מוטב שתדע כי אין אימבוט של יריה מהמותן. האימבוטים מתוכננים שאתה תעשה קליק ימני, הוא ינעל לך על מטרה ואז אתה בוחר אם לסמן את האופציה של auto fire. אם הוא שוחט את כולם אבל יורה מהמותן-הוא לא אימבוטר. מקסימום WH.

פורסם

אני בטוח שיש גם AIMBOT אולד סקול, שלא צריך ללחוץ עכבר ימני והמשחק עושה הכל לבד כמ ושהיה במשחקים ישנים יותר (לפני שבכלל השתמשו בבכוונת של הרובה עצמו).

פורסם

חוץ מזה ש STEADY AIM במשחק הזה חזק משמעותית, תראו את הכוונת של ה 74U עם STEADY AIM למשל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים