פורסם 2010 בנובמבר 1015 שנים דרך אגב כל עניין הבאג עם התקיעות והFPS הנמוך הן במולטי בלבד רק לחלק מהשחקנים, לרבים אחרים (כאלה שיש לך דואל קור וגם כאלה שיש להם I7) יש סטאטרינג גם בסינגל וכו' וכו'.בקיצור כשבמוצ"ש נחזור הביתה בלילה המשחק בטח כבר יהיה שחיק. ;D ;D
פורסם 2010 בנובמבר 1015 שנים יכול להיות שכל מי שטוען שכבר אין לו FPS DROPS הוא בעל כרטיס מסך של NVIDIA?
פורסם 2010 בנובמבר 1015 שנים יכול להיות שכל מי שטוען שכבר אין לו FPS DROPS הוא בעל כרטיס מסך של NVIDIA?כן ולא, בהחלט לא בהכרח.אין שום מכנה משותף ספציפי של חומרה, אין שום קשר לחומרה של המשתמשים כל עוד היא עוברת את המינימום של המשחק.תפסיקו לחפש ותחכו קצת...
פורסם 2010 בנובמבר 1015 שנים כן ולא, בהחלט לא בהכרח.אין שום מכנה משותף ספציפי של חומרה, אין שום קשר לחומרה של המשתמשים כל עוד היא עוברת את המינימום של המשחק.תפסיקו לחפש ותחכו קצת... מחכה, אני סתם מנסה להעסיק את עצמי
פורסם 2010 בנובמבר 1015 שנים אם אתה ברשימה של השרתים תלחץ כפתור ימני על השורה של השרת ותהיה שם אופציה להוסיף,אם זה באמצע משחק אז תלחץ ESC ותראה שם אפשרות להוסיף.
פורסם 2010 בנובמבר 1015 שנים אני לא מוצא שם את השרתים האלה...אי אפשר להוסיף לפי IP כמו במשחקים הקודמים?
פורסם 2010 בנובמבר 1015 שנים תגידו אם אני קונה את המשחק בחנות רגילה עם אריזה והכל וחבר שלי קונה בsteam, האם נוכל לשחק ביחד?
פורסם 2010 בנובמבר 1015 שנים אוף קניתי ואני לא מצליח להיכנס בכלל הסינגל פלייר נכנס לי מראה תסרטון מתחיל את המשחק ובאיזשהו שלב בסרטון פתיחה הוא פשוט נתקע בלי כל סיבה הופך למסך שחור ושאני יוצא זה רושם לי שהמשחק לא מגיב.. המחשב שלי עובר את המינימום בכל הדרישות.. למישהו זה גם קרה? יודע איך פותרים את זה? אני מת לשחק כבר
פורסם 2010 בנובמבר 1015 שנים פורסמו פה שני שרתים ישראלים.לא ראיתי אפשרות להוסיף שרת באופן ידני במשחק.יש אופציה כזאת? איך אני מתחבר לשרתים האלה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.